Борисов: ПП и ДБ да не предизвикват умишлено граждански сблъсъци

Измъкването на държавата от кризата е дело на всички нас, заяви той
Обновена: 10 мар 2023 19:03 | 10 мар 2023 18:36, Йоана Цонева
263
Борисов: ПП и ДБ да не предизвикват умишлено граждански сблъсъци
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Като главен секретар заварих областта, подвластна на мутрите. Черни беемвета нощно време, пускат полицейска лампа, грабят. Крокодили, мечки, вълци - какво ли не изловихме тогава. А ние променихме всичко. Направихме паркове, площади, детски градини. От какво да ни е срам? Над 20 млн. лева има вложения само тук. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред 800 симпатизанти на партията от София област в град Ихтиман.

Той коментира и инфлацията.

„Направихме 52 км в София метро, Белград още няма. Парите ги няма, инфлацията изяде повишението на пенсиите и заплатите! Този, който направи правителство, ще иска да се хвърли от моста на Ихтиман. Те затова не искат да правят правителство. Всичките тези огромни разходи, които бяха заложени... Взеха ви по лев на литър бензин, с вашето търпеливо мълчание. В момента, в който си отидоха, бензинът падна с лев", каза той.

"Хората мислят, че след 2-ри април ще направим правителство, ще се събудим и всичко ще се оправи. Обаче 16 милиарда ги няма. Този, който дойде, трябва да затегне колана до последната гайка. Иначе ще трябва да дойде МВФ, за да направи това, което в България политиците ги е страх. Международните пазари усещат, че кървим, че я няма държавата и ще ни набиват лихви, които децата ще плащат. Две години бяхме пресирани, но робски мълчахме, защото те дойдоха, подкрепяни с огромна медийна подкрепа. А беден и гладен народ, става опасен народ, той няма къде да отиде. А тепърва почва бедствието", прогнозира Борисов.

"Много искам да ви дам оптимизъм, но измъкването на държавата от кризата е дело на всички нас", подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Искам да се обърна към Промяната и ДБ. Да не предизвикват умишлено граждански сблъсъци. Вчера ми извадили един паметник и го стрелят в центъра на Благоевград с пищови. Демократи ли сте? Съдебна реформа ли ще правите?! И ако е това, никога няма да ви подкрепи ГЕРБ. Днес го занесли в Сандански. Там обаче партията, понеже е малко македонска, и го прибрали. Но те така ще накарат българи да се сбият с българи. Или си приберете вересиите, или не знам какво ще стане. Аз няма да позволя да ми стрелят по физиономията и децата ми да го гледат! Ако това е "демокрацията", ще ги гоня до дупка! Няма да им дам бял ден! Никога с тези, които стрелят по хората", предупреди Борисов и се закани да не подкрепи съдебната реформа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
2
 
2
 
! Отговори
ШЕФ ГОРДАН РАМЗИ преди 1 година
НЯКОЙ НЯКОГА виждал ли е по телевизора Бойко да яде, КАКВОТО И ДА Е? ЗА 12 ГОДИНИ. Все едно клипче ще намерите ли? Аз намирам само такива, в които Лойко отказва да яде. Сигурно живее в параноя да не го отровят. Защото това не е нормално. Как е станал толкова дебел? Та той сигурно яде по 3-4 пържоли само за обяд. Но няма видео никъде. А това е важно. Трябва да се види - за ПП има вече десетки кадри как ядат по заведенията.
150
7
 
2
 
! Отговори
Оставете човека преди 1 година
Бил откраднал 40-50 милиарда.. голяма работа... вижте Кирчо и Кокорчо, откраднаха 5000 трилиарда, да ве честно, питайте който искате от ГЕРБ.
149
5
 
2
 
! Отговори
Лойко Монтана преди 1 година
Лойко пак не спазва Закон 2 на наркоразпределителите - "Не се дрогирай със собствения си продукт". Но Лойко нали е монополист, то в БГ няма друг продукт, освен Лойковия - хората няма с кой знае какво друго да се друсат. Лойко е като Лукойл, но в наркоразпространението.
148
2
 
1
 
! Отговори
Психолог преди 1 година
Аз изкарвам прехраната на 6 човека със своята дейност, която е психология. Експерт съм и познавам изключително добре дори най-дребните залитания на ума, това могат да го гарантират стотици свободни клиенти, имащи честта да са се допитали до експертизата на моята личност и мога с абсолютна увереност да ви кажа следното: Лицето Лойко е абсолютен мошенник и ***. Измисля си истории с паметници, защото иска да легитимира страховете си от премахването на MOЧА, и ги реализира през ПП проекции.
147
7
 
0
 
! Отговори
БОЯН РАСАТЕ преди 1 година
Руския червен бодуш трябва да се изреже от корена, тъй както бурен в пръстта, в ранна пролет.
146
2
 
3
 
! Отговори
ЗАЛАГАМ 5 ЛЕВА преди 1 година
Само мошенниците гласуват и агитират за ГЕРБ. Огледайте се. Вижте доказателствата около себе си. Из вашият приятелски кръг. ЗАЛАГАМ 5 ЛЕВА, ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МОШЕННИЦИ ОТ ПРИЯТЕЛСКИТЕ КРЪГОВЕ НА ВСИЧКИ ТУК, СА ГЕРБАДЖИИ, ДПС или БСП. ЗАЛАГАМ 5 ЛЕВА И ГИ ПЛАЩАМ, АКО НЯКОЙ ИЗЛЕЗЕ И МИ ДОКАЖЕ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА.
145
4
 
0
 
! Отговори
Боян Расате преди 1 година
Трябва да подкрепим Украйна. Помощта която предлагаме е прекалено малка. Долу руските имперски амбиции, да смажем червеният блян, тъй както се смазва гнездо на стършели - с много дим, огън и тотално изселване. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
144
4
 
0
 
! Отговори
КОКОРЧО fanbaseю преди 1 година
ДОЛУ ЛОЙКО! ДА ЖИВЕЕ КОКОРЧО! ПОБЕДА ПП! ПОБЕДА! НАПРЕД С КОКОРЧО! НАЙ-ВЕЛИКИЯ ДЪРЖАВНИК НА ПРЕХОДА Е ВЕЧЕ ТУК! ДА ГО ПОДКРЕПИМ. АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО, АКО ЩЕ ГЕРБ ДА МИ СЧУПЯТ И ДВЕТЕ РЪЦЕ. ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА КОКОРЧО СЪС СЧУПЕНИ РЪЦЕ. НУЛЕВ СТРАХ ОТ МУТРИТЕ! ПОБЕДА!
143
1
 
2
 
! Отговори
U know what HAZA iz? преди 1 година
Франк Лопез съм. Лойко. Не спазваш Урок 2 на наркоразпределението, а по-конкретно "Don't get high on your own supply" или преведено за необразованите "Не се дрyсай със собствената си стока". Лойко, лойко. Остаряваш и започваш да изпускаш юздите. Започват да се изразяват слабостите ти, а много млади момчета от ГЕРБ с голям know-how, вече са на пангара, за да заемат позицията ти. Отиваш си. Ти надживя мечтите дори на великия дон Пабло Ескобар, сега остава да надживееш себе си.А ще можеш ли ЛОЙКО?
142
1
 
4
 
! Отговори
Наглата мутра Боко преди 1 година
"В момента, в който си отидоха, бензинът падна с лев" и в Европа падна бензина. ПП са големи играчи. Взимали са по лев на литър от целия свят!
141
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ше идва пак МВФ по-добре е да ни закрият като държава. Тия ЕС и СЩ направо ни ликвидираха държавата в 90те.
140
3
 
4
 
! Отговори
Гласувай ЗА ПП СЕГА преди 1 година
Важното е че Божанков е в ПП наистина са добрите сили готини млади умни красиви можещи скромни силни ! Да живее ПП!
139
0
 
2
 
! Отговори
Али Баба от Банкя преди 1 година
Относно цени на горива погледнете цените им от 2020 насам. Рекорда за барел петрол беше 120 долара. В настоящият момент е 75. Газта в Щатите беше 10 долара в момента е 2.43.
138
0
 
5
 
! Отговори
Али Баба от Банкя преди 1 година
Борисов беше един слуга на ЕС, САЩ и Русия. Всеки го шантажираше с престъпното му минало и настояще и той изпълняваше техните желания. Сега същите си измиват ръцете с него. Вече е непотребен.
137
3
 
0
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Няма как да се събудя сутринта и цените да са се нормализирали Асенчо е най най най лошият фин министър на държавата ни от мноого години насам
136
1
 
1
 
! Отговори
do 157 преди 1 година
еми ти сам си казваш, изглежда ще трябва да се сблъскаш с истината жестоко когато е късно..като путинист след като обесят *** на площада
135
3
 
1
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Безсмислено да споря с невежи Пъпъ срутиха всичко в държавата саботираха лъжеха крадяха любовници с огромни пари специ назначен шеф на НАП със онази фирма продадена със задълженията газовите комисионери нагнетили скъпата газ в Чирен плащаме всички българи
134
1
 
1
 
! Отговори
до 154 преди 1 година
като изтрезнееш от бойковата лоенна прегръдка и се събудиш и прочетеш данните да ми кажеш едно благодаря...
133
1
 
3
 
! Отговори
до 153 преди 1 година
пълни глупости, в Естония и Латвия е 25% и там ли имат ПП ? хаха, гламави
132
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 143Лоената тиква си ти, в България инфлацията е 20%, в ЕС 9%. Тя веднага започна да се вдига след като ПП и ДБ дойдоха на власт и взеха безогледно да храчат пари като ги раздаваха на мързеливите пенсионери, които нищо не работата. Там където си бил не се прави така!