Ваня Григорова се регистрира: Тръгваме за победа

Според нея "балотажът минимум ни е гарантиран"
Обновена: 26 сеп 2023 14:40 | 26 сеп 2023 14:39, Красимир Ангелов
193

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ние тръгваме обединени и силни в тези избори, тръгваме за победа! Това заяви кандидатът за кмет на коалицията "БСП за България" Ваня Григорова при регистрирането си за кмет.

Днес местната коалиция регистрира кандидата си за кмет, листата за общински съветници, както и кандидатите за районни кметове в Общинската избирателна комисия. Водач на листата е също Ваня Григорова.

"Няма как да мислим за подкрепа на друг кандидат", каза Григорова и заяви, че "балотажът минимум ни е гарантиран".

"В следващия един месец ще търсим подкрепа от непредставените политически софиянци, особено от работещите хора", отбеляза Григорова. По думите ѝ основният им опонент е апатията на хората.

"Хората, които искат промяна, но за съжаление са толкова демотивирани и разочаровани, често предавани, че много трудно могат да бъдат накарани да дадат гласа си за някой, който дори харесват", каза Григорова.

Според Григорова разговорът с опонентите трябва да е за политики и идеи. Трябва да видим къде се припокриват идеите ни с опонентите и къде са разделителните линии, допълни тя. За да гласуват рационално и осведомено, гражданите трябва да чуят нашите идеи и то в дебат, заяви Ваня Григорова.

Приоритетните ни цели са да прегледаме договорите за концесии, приватизациите и начина, по който продължава да се презастроява столицата без предварително да е осигурена пътна или социална инфраструктура, каза кандидатът на БСП за кмет. (БТА, София Господинова)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Обикновена и откровена манипулатора.
151
1
 
1
 
! Отговори
Кака Мара преди 7 месеца
Послъгваш ни, мила! Последната дума започва с буква Г..
150
2
 
3
 
! Отговори
www преди 7 месеца
До до 152 от нея самата, при директен въприс преди 2 години в телевизионно студио, тя отговори че се гордеела с това. Но аз не бих се гордял, ако кмета на столицата не не е етнически българин. Това си е мой проблем! И кмета на Лондон не е англичанин, но си е кмет, те си го избраха!
149
5
 
3
 
! Отговори
До 150 преди 7 месеца
И как си представяш кмет да променя данъчната политика ? Иначе място за комунисти в управлението няма нужда . И какво ще рече синдикалист - в България това са хора без един работен ден защитаващи интересите само на държавните служители , а всички знаем как са нещата там :не се плащат осигуровки, на 10 човека един наистина работи , постояно се искат пари без никакво подобрение на предлаганата услуга.
148
8
 
7
 
! Отговори
www преди 7 месеца
Ще ви съдя, с тази снимка разкривате етноса ми! Ваня Григорова
147
6
 
2
 
! Отговори
Бесепар преди 7 месеца
Поредната дъфка която червените кхмери ще използват и изплюят.За 15 минути слава не си заслужава бе момиче.
146
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ще направите ли корпоративния данък 20 % ?
145
5
 
4
 
! Отговори
ВАГИНА-ЩАЙН преди 7 месеца
Червеният лъжец Анжел Вагенщайн се позовава на спечелени избори след червения атентат в Свети Крал в София като упорито мълчи за да излъже че червената им партия се казвала Българска РАБОТНИЧЕСКА партия(К) а столицата София е най-многолюдна РАБОТНИЧЕСКА класа КОЯТО харесвала СЕБЕ СИ а не вас червените комунисти
144
9
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Най-подготвеният кандидат,
143
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И синдикалистите ни са от Алиекспрес
142
9
 
10
 
! Отговори
Шопендар преди 7 месеца
До всички.не се подвеждайте че тази е синдикалист,проучете и ще разберете че така наречените синдикалисти са част от червената мафия която атакува с минимум трима.
141
8
 
15
 
! Отговори
Статистик преди 7 месеца
Не знам дали ще вземе третото място.Според мен ще е четвърта.
140
6
 
14
 
! Отговори
чичката преди 7 месеца
Аз ще гласувам за ***-синдикалист! Няма да гласувам за арменския памперс/***, няма да гласувам за подставения ДС синковец, дето не знае за кво е там. За останалите нямам мнение, зашото няма от къде...
139
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
БКП пак излиза с 2-3 партии на изборите. АХХАХАХА!!!
138
0
 
10
 
! Отговори
чичака преди 7 месеца
До Анонимен....това означава, че искаме да спрем безпредела на свързаните фирми и да проверим къде са ни потънали по 2+ милиарда годишен бюджет за последните 13г....= 20+ милиардалева. За малка част от тези пари, София щеше да е Цюрих, бате!
137
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Интелектуалец 119 - Откога започнаха да се представят като интелектуалци хора, лишени от способността на преценяват и да правят логични изводи?
136
14
 
18
 
! Отговори
шопендар преди 7 месеца
КОМУНИСТ ЗА КМЕТ СЕ СТЯГА,НО КАТО СЕ ИМАТ В ПРЕДВИД ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИТЕ УСПЕХИ НА ТАЗИ ЖЕНА В ДОСЕГАШНАТА И РАБОТА,МИСЛЯ ЧЕ ШАНСОВЕТЕ И СА НИЩОЖНИ,ВСЕ ЕДНО НИНОВА ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР.НО ТАКИВА СА МОКРИТЕ СЪНИЩА НА КОМУНИСТИТЕ
135
17
 
15
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 7 месеца
ЗАПОМНЕТЕ. СОФИЯ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКА.
134
17
 
16
 
! Отговори
Никой преди 7 месеца
ТАЗИ Е НАЙ УМНАТА И ДОСТОЙНА.
133
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Няма да избирам кмет на София, нека изборите за кмет на София, да бъдат честни и народа реши и избере!