Айде на бас

За най-новите и екстремни видове хазарт, които се играят на някои столични улици
5 ное 2005 16:41,
Айде на бас
Снимка: Авторът
Хората си намират различни начини за забавление – едни ловят риба, други си копаят градинките, трети ходят на кино, четвърти играят хазарт.

И тъй като напоследъка, както казваше една позната, убийствата станаха част от всекидневието ни, хората се приспособиха към тази закономерност в обществото и си създадоха нов вид забавление.

Облозите за това кой ще бъде следващият гръмнат по софийските улици вече са факт. На столичната улица Иван Асен, собственикът на първия частен тотопункт на име Кирчо /това е името на собственика, не на тотопункта/, е изобретил модерен начин да привлича клиенти.

Ако смятате, че тотото вече е остаряла работа и общо взето само ви взимат парите, а след това топките никога не изскачат с вашите номера, защото някой ги манипулира със силата на мисълта, значи ви е време да се ориентирате към по-съвременен вид хазарт.

Отбийте се при Кирчо и направете своя облог за това коя видна фигура в българския бизнес и/или политически елит ще се капичне скоро. Не си мислете обаче, че обзалагането на тази тема е лесна работа.

Първо, трябва да сте снабдени със солидно количество стратегическа мисъл и да прецените дали след като гръмнаха Луканов, Карамански, Илия Павлов, Дмитрий Минев-Руснака и да не забравяме – Маймуняка, след тях наред е уважаваният бизнесмен г-н Х или по-скорно маститият предприемач г-н У.

Проучете внимателно пресата от 90-та година насам, за да се запознаете отблизо с процесите в подземния свят и да сте наясно кой с кого движи.

Имайте предвид, че прякорите на жертвите понякога се дублират, така че е твърде възможно под псевдонима Маймуняк да се крият двама напълно различни индивида, всеки със своя собствена богата душевност, духовна извисеност и нрав.

Второ, трябва сте въоръжени с търпение, а не е зле и с нещо друго, по-съществено. Защото убийствата са комплицирана задачка и може да се окаже, че вашият фаворит все успява да се измъкне – както от прогнозите ви, така и от засадите на кръвожадните убийци.

Най-добре не пишете истинското му име, когато залагате, а си измислете някаква кодова думичка. Пример: Аз, Пешо, залагам 2 лева, че ще гръмнат Муфлон на ъгъла на бул. Х и бул. У, в понеделник, в 8.47. Стрелбата ще дойде от дясно, а стрелецът ще е с шапка, качулка, брада, мустаци, бакенбарди и всякакви други защитни покрития. Вероятността да познаете, съдейки по интензитета на показните убийства в последните години, е повече от голяма.

В случай, че облозите за следваща жертва ви идват някак брутално, пробвайте се да се обзаложите за това в кой ден от седмицата няма да има показно убийство.

И така - този екстремен тип забавления ви привлича? Бягайте към Кирчо, на улица Иван Асен II, и започвайте да залагате преди Комисията по хазарта да се е усетила. Току виж това се оказало най-новият и доходоносен бизнес в България.

Ако пък познаете, пробвайте се и на тотото все пак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание