Джесика - бременна, докато е... бременна!?

Рядко, но факт! Какво представлява двойната бременност?
3 ное 2017 19:45,
4
Джесика - бременна, докато е... бременна!?
Снимка: pexels.com

Повечето хора са запознати с начина, по който една жена забременява – освобождава се яйцеклетка от яйчниците и се оплодява от сперматозоид. След това оплодената яйцеклетка се прикрепя към лигавицата на матката, където впоследствие се развива плода. Какво обаче ако този процес се случи за втори път, след като яйцеклетката вече е оплодена?

Точно това се случва с 31-годишната Джесика Алън от Перис, Калифорния. През декември 2016 г. Алън родила близнаци, или поне така си мисли, докато е била сурогатна майка на китайска двойка.

След раждането бебетата бързо отиват в ръцете на своите родители, но когато Алън вижда тяхна снимка по-късно през нощта, забелязва, че те имат различен тен на кожата.

Направените ДНК тестове разкриват, че децата всъщност не са близнаци. Едно от тях е биологичният син на Джесика и съпруга ѝ - Уордъл Джаспър, другото е детето на китайската двойка.

Как се случва двойната бременност вижте в  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
15
 
! Отговори
Паисий преди 6 години
Голям сайт, големи претенции, правопис - никакъв! Цитирам: "...където впоследствие се развива плодА". Тоя плод май е подлог в изречението, следователно трябва да е "плодЪТ", но карай!
1
1
 
23
 
! Отговори
ми, преди 6 години
31-годишната Джесика Алън от Перис, Калифорния е сурогатна майка т.е само е износвала чужд ембрион.Нейната яйцеклетка си е била оплодена от съпруга и по същото време и така се получила двайната бременност,разбира се и без да ходим в друг сайт.