Да промениш мафиотските си принципи в "Имало едно време в Куинс"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
14 авг 2021 15:21, Петя Славова
3
Да промениш мафиотските си принципи в "Имало едно време в Куинс"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Как 20 години в затвора са променили бивш мафиотски бос разследва Дейв Родригес в "Имало едно време в Куинс".

След дългия престой зад решетките дон Джо (Пол Сорвино) осъзнава, че външният му вид и здравето не са единственото, което се е променило в живота му преди ареста.

Невъзможността да си възвърне предишната позиция  сред фамилния бизнес се оказва по-малко страшно от новината, че дъщеря му е гей.

За човек, вярващ в определени принципи и семейна чест, това се оказва жесток удар, който бива споделен от приятеля на главния герой – Боби, с когото някога са били съседи, но който е успял да избегне съдбата на мафиот и да си остане деликатен и честен човек.  Всеки от двамата персонажи се вглежда в привлекателните възможности от живота на другия.

Режисьорът Дейв Родригес съсредоточава драматургията не толкова върху криминалната линия, колкото върху личните перипетии на главния герой.

С реверанс към емоциите на застаряващия мафиот от италиано-американски произход, истински представител на "старата школа", героят на Сорвино претърпява своята тиха"революция" в името на любовта към близките си.

Схоластичните му принципи – част от миналото, което никога няма да се върне, са подчертан обект на изследване от Родригес.

Останалите роли са поверени на Чаз Палминтери,  Майкъл Рапапорт, Стивън Бауър и Андреа Наведо. Гледайте "Имало едно време в Куинс на 14 август от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Явно преди 2 месеца
Контролиращите трафика тук са от пъстроцветните.