"Условие за влюбване" за принцеси

Трети роман от поредицата "Аристократичен роман"
8 окт 2013 12:57, Петя Славова
0
"Условие за влюбване" за принцеси
Снимка: Издателство „Труд”

„Условие за влюбване” е третият том от поредицата „Аристократичен роман”. В него са поместени четири кратки романа, които разкриват красивия, но изпълнен с немалко трудности живот на героите със синя кръв.

Водещият роман – „Условие за влюбване”, който дава и заглавието на цялото томче, разкрива как една млада принцеса се влюбва.

На принцеса Елена й е омръзнало постоянно да я контролират. Скоро тя ще навърши осемнайсет години и е сигурна, че е достатъчно голяма и зряла сама да взима важните решения в живота си. Принц Едуард фон Фрайберг, настойник на младото момиче, обаче не е на същото мнение и я намира за твърде млада, неопитна и дори безотговорна.

Свидетелство за това е, че тя отлага дипломирането си, за да участва на конкурс за модели. Това, което обаче принц Едуард не знае е, че принцесата се занимава с неща, които всъщност не са й интересни единствено, за да му докаже, че е независима и способна да се справя сама.

Оказва се, че добре изглеждащият настойник, провокира принцесата по начин, който тя не може да си обясни, поне не засега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари