"Полската Политковская" разкрива живота на Путин

"Вова, Володя, Владимир Путин" – тайните на руския президент
6 юни 2019 10:00,
25

Едва ли има човек на планетата, обвит в толкова мистерия, колкото президента на Руската федерация Владимир Путин. За него са изписани стотици книги, но днес завесата на тайните му повдига полската журналистка Кристина Курчаб-Радлих.
Още по темата

Русия и Китай - с безпрецедентна близост в отношенията си

В изданието "Вова, Володя, Владимир Путин" ще прочетете за загадките около детските години на малкия Вова и какво прави Путин, за да ги прикрие, за влизането му в полезрението на Борис Елцин и издигането му до директор на ФСБ, както и за успеха му в омайването на редица западни лидери.

"Тази книга разбулва много митове, които има около руския президент. Тя е единствената на българския книжен пазар, която до такава степен разкрива истинската му самоличност. Това е така, защото авторката работи с източници, но не просто официални, а собствени. Тя има достъп до информация, който повечето западни журналисти нямат", коментира в "България сутрин" консултантът по книгата "Вова, Володя, Владимир Путин" Атанас Славов.

По думите му книгата е много прецизно документирана и всяко твърдение има бележка към източник. Той обясни, че четивото не е просто пропаганда и спекулация, а разкрива истинските механизми за изкачването във властта в Русия и те не са лицеприятни.

"Ако трябва да преценим дали Путин е идеолог или прагматик, бих казал, че познава железните закони на властта", заяви консултантът пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тя ще яде полоний. Жужана отмъщава безпощадно на онези които дръзнат да я разобличат. Било журналисти или бивши приятелки
18
3
 
31
 
! Отговори
ан преди 4 години
най-много се ядосвам ,когато се сравняват несравними нещаприбалтиките например с русията те са и трите по малки от българия или един район на москвасмешнозащо въобще им дават глас в ес ,та и други тръгват да създават държави и администрацииединствено ги използват за лай срещу русия-една велика огромна страна с много духовни и умни хора
17
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-ха-ха-ха-ха-ха..................Да им имам самочувствието на разни такива мижитурки!!!! Някаква полска кикимора "разкрила тайните на Путин"!!!!! Мили Боже................това не е "вицот на неделата", това е "вицот на 21 век"!!!!!
16
5
 
37
 
! Отговори
дългият нос на Путин преди 4 години
Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !
15
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имала свои собствени източници и един ред по-надолу казва ,че има препратка към източниците. Демек са достъпни за всеки. В такъв случай те не са нейни източници или препратките са фалшиви. И в двата случая тази лъже като дърта ромка. Излиза ,че няма за какво да и се вярва.А, путин си седи най-отгоре и снизходително си го мести в другия крачол.Толкова за полякинята с Израелски корени. Същата като нашата ГеЙбриел.
14
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полската Политковская? Е, вие й нанесохте такъв шамар - дла полакув россиянин йест вйелка обида. Тази мръхла не може да разполага с какъвто и да било компромативен материал. Обикновена безсъвестна занаятчийка. Но не в онзи смисъл, с който споменаваме благо полякините!
13
18
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нелицеприятни, а вие какво искате от комунист, кагебист, убиец? Какво?Един иzpoд облечен в безконтролна власт.
12
4
 
49
 
! Отговори
да бе преди 4 години
Да дойде и да напише книга за изкачването във властта на нашите политици.Сигурно също няма да е никак приятно, защото политиката е *** работа. А Вова им бърка в здравето на западняците, че им врътна кранчетата и не могат да смучат от ресурсите на Русия. Виж Елцин беше добър, защото ги пусна като вълци в кошара.
11
2
 
53
 
! Отговори
Някаква преди 4 години
си полякиня знаела тайните на Путин...Колкото аз знам къде пиратът Черната Брада е скрил съкровището си.
10
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не взела името на мъжа си, кой знае каква долна, злобна mursha e....
9
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
????
8
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбрахте ли как се опитват да обърнат фактите на 180 градуса?Руските тайни служби имали ош-беш с отрочето на Пиндостан.
7
15
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пише ли в книгата Путин на какво е стъпил за снимката си с Радев и Радевица, за да е с половин глава по висок от тях ?
6
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а за китайския валяк дя не говорим- бавно и сигурно
5
5
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По неутрални трябва да сме хора.На която държава се кефите, като понаучите какви мръсотии е правила с времето се отрезвявате.Например САЩ до 64та година и нагоре са имали принудително стерилизиране по закон.Стерилизирали са против волята им 64 000 хорица.Така че да не си търсим чужди кумири. Путин управлява най-голямата страна в свете с най-големият ядрен арсенал на Земята. Не може да се угоди на всички особено когато вземаш решения касаещи толкова много хора и оръжия.
4
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Авторката имала собствени източници, мечтатели-фантасти.
3
7
 
66
 
! Отговори
Хайде преди 4 години
Поредната черна пропаганда ерещу руския президент. Книга за глупави хора с промити мозъи.
2
4
 
57
 
! Отговори
Ястреб Манафлията преди 4 години
До 1Работата е там, че хората изглупЕха и все повече се вързват...
1
6
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тайните му повдига полската журналистка Кристина Курчаб-Радлих..Полска журналистка ? С типично полско фамилно име ??Убеден съм , че тя му е светила та да знае всичките му тайни и прочие !И е живяла дъъълги години в Кремъл , та да научи как се "идва на власт" там !Дайте някаква по-смислена пропаганда , че на това ептен няма кой да се върже !