Епидемичен взрив в шивашки цех в Бургас

Четирима заболели, всички са хоспитализирани
15 сеп 2021 22:08, Петя Славова
31
Епидемичен взрив в шивашки цех в Бургас
Снимка: БГНЕС

Епидемичен взрив от COVID-19 е възникнал в шивашки цех в Бургас. Към момента са установени четирима заболели, като всички са хоспитализирани, предава Министерството на здравеопазването по информация на РЗИ-Бургас.

Първият случай е с оплаквания от 30 август - отпадналост, кашлица, температура. На 1 септември направеният тест за COVID-19 е положителен. Пациентът е жена на 54 години, която работи в шивашкия цех. Вторият заболял е жена на 46 години с положителен резултат от теста за коронавирус от 14 септември.

Останалите заразени са семейство - мъж на 60 години, който работи като охрана, и съпругата му - на 55 години. След извършена проверка е прекратена дейността на цеха. Контактните лица на заразените ще бъдат поставени под карантина, информират от МЗ.

Предприети са действия по дезинфекция на работните помещения. В шивашкия цех работят 21 лица, като нито един от служителите не е имунизиран, с изключение на управителя на цеха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВЗРИВ Е АКО 20 ОТ 21 СА В ИНТЕНЗИВНИ ОТДЕЛЕНИЯ, С 3-4 ПОЧИНАЛИ, А 1 В ОБИКНОВЕННО КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ! ХАЙДЕ СТИГА СТЕ РАЗДУВАЛИ! ДРЪН-ДРЪН, ЛА-ЛА-ЛА. МНОГО МИ ХАРЕСВАТ ЖУРНАЛИ ДЕТО ОТ МУХАТА ПРАВЯТ СЛОН И СЛЕД ТОВА ПРОДАВАТ СЛОНОВА КОСТ!!!
21
0
 
2
 
! Отговори
Невероятен ВЗРИВ преди 2 години
В шивашкият цех работят ОГРОМНО ВЗРИВО-ОБРАЗЕН брой хора 21 та това е ЧУДО на ЧУДЕСАТА за Държава с население близо 7 милиона хора. Това е ГИГАНТСКИ БУМ от 21
20
0
 
1
 
! Отговори
наму преди 2 години
До Darth shadowГолям сценарист !Вечно сте в някаква пиеса това побърканите!
19
0
 
1
 
! Отговори
коптор преди 2 години
До АнменТеб и без тест могат да ти сложат усмирителна риза!
18
0
 
5
 
! Отговори
м,да преди 2 години
4 Хоспитализирани с леки симптоми! Голем взрив :)))
17
3
 
2
 
! Отговори
Darth shadow преди 2 години
аха същия сценарий от миналата година, пак хората от цеха са виновни, смешни са постановчици на сценария :)))
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нова пресолена манджа! Какъв ви "взрив"? Четирима по къщите с болно гърло! Какъв апокалипсис само!
15
1
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Имало ли е загинали при този взрив?
14
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"От 21 души 4 са с ковид.Тия 4 са в болница, чзначи са с тежки форми"÷÷÷÷÷÷ Нищо подобно не значи. Болниците ни са пълни с кихащи и кашлящи, които преди ковид истерията просто щяха да си останат вкъщи на чай, ама сега, наплашени и видиотени от пропагандата, напъват да ги вземат в болница "да ги наблюдават". За болниците пък е дюшеш да се точат клинични пътеки за ковид и да текат едни непрестанни парични потоци към тях (по-скоро към шефовете им) Това е истината. И всеки в здравната система я знае
13
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ауууу, 4 души с "отпадналост, кашлица, температура" и вече стана ЕПИДЕМИЧЕН ВЗРИВ. Или не сте в ред с главата да поднасяте по този начин "новина" за нещо, което е ставало постоянно досега (но сме го имали просто за грип и настинка), или целенасочено насаждате тревога, паника и стрес. Разбира се, винаги идва Видовден.
12
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия 4 ще заразят семействата си и познатите си. Те ще заразят още 5х толкова хора от своите семейства.....така се получава. Само ваксинираните могат да бъдат препятствие за вируса.
11
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 21 души 4 са с ковид. Тия 4 са в болница, значи са с тежки форми. След 5 дни ще има още поне 10. Естествено, че е епидемичен взрив според науката. Ама Гана какво разбира от епидемиология!
10
9
 
14
 
! Отговори
ЦИРК КОВИД преди 2 години
Оле божке това е направо ядрена експлозия, четирима заразени, каква страховита битка във войната с пандемията! БОЖЕЕ божке дано оцелеем от хремата и тази година! Отпадналост и кашлица, чумата на 21 век! Покайте се грешници и приемете ритуалния ваксинен препарат!
9
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българите са *** на Европа.
8
5
 
18
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
ТЕСТОВЕТЕ СА ИЗМАМА!
7
6
 
33
 
! Отговори
СПРЕТЕ преди 2 години
с безсмислените тестове!!!Всеки кихнал и сополив е положителен, на какво обаче?!?
6
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора спрете да се тествате ! Само пълните джобовете на милиардерите, които правят тестовете и създавате проблеми.
5
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нови и нови пропаганди. Сега ще се почне един лов на вещици(неваксинирани) и само ще търсят къде има аджеба някакви неваксинирани разболели се за да демонстрират по тв и медии как виждаш ли лошите неваксинирани хора се заразили в някакъв цех. В следващите седмици и месеци очаквайте новини ала тип "В офис в София установиха 3 *** заразени". Нито един не е ваксиниран. И други такива. Толкова сте жалки, че пробихте дъното вече...
4
2
 
24
 
! Отговори
Схемата преди 2 години
се повтаря....Шивашки цехове, домове за възрастни хора, държавни институции и т.н. Нооо моловете и големите вериги магазини, са света вода ненапита...Те са неприкосновени...Ха ха
3
3
 
40
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Епидемичен Взрив - Четири Положетелни?!