Мъж си поръча проститутки, дойдоха щерките му

"Ако това ги прави щастливи, защо да заставам на пътя им"
26 май 2015 21:39,
60
Мъж си поръча проститутки, дойдоха щерките му
Снимка: Getty images/guliver photos

Мъж от Калифорния, поръчал проститутки в хотелската си стая, останал меко казано разочарован от момичетата, които се появили на вратата му, пиша сайтът stuppid.com.

Вместо две жрици на любовта се появили две от собствените му дъщери.

Титус Макдоналд, баща на 10 деца, разказва, че имал проблеми в брака си. Затова решил да разпусне, като се поръча момичета.

"Никога не съм се възползвал от услугите на проститутки. Кълна се в Христос. Какви бяха шансовете на вратата да се озоват собствената ми плът и кръв? Мисля си, че Господ ме наказва", настоява той.

"Казах им, че съжалявам за това, което съм направил", допълва мъжът. После казал на дъщерите си, че иска в семейството му отново всичко да е наред. По думите му съдбата на дъщерите му е резултат от отношенията с жена му.

Титус загубил връзка с дъщерите си преди три години. Те просто изчезнали от дома му. Признава, че имал навика да ги попляска.

"Просто исках да станат по-добри в балета и да вземат стипендии в училището си. Но те не искаха да са балерини. Всичко се случи по моя вина", тюхка се той.

Бащата съобщи още, че дъщерите му мислят да продължат с протитуцията. "Ако това ги прави щастливи, защо да заставам на пътя им. Отсега нататък просто ще ги обичам и подкрепям", заключава той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: бащаХОТЕЛпроститутки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари