Мъж си поръча проститутки, дойдоха щерките му

"Ако това ги прави щастливи, защо да заставам на пътя им"
26 май 2015 21:39, Мария Захариева
60
Мъж си поръча проститутки, дойдоха щерките му
Снимка: Getty images/guliver photos

Мъж от Калифорния, поръчал проститутки в хотелската си стая, останал меко казано разочарован от момичетата, които се появили на вратата му, пиша сайтът stuppid.com.

Вместо две жрици на любовта се появили две от собствените му дъщери.

Титус Макдоналд, баща на 10 деца, разказва, че имал проблеми в брака си. Затова решил да разпусне, като се поръча момичета.

"Никога не съм се възползвал от услугите на проститутки. Кълна се в Христос. Какви бяха шансовете на вратата да се озоват собствената ми плът и кръв? Мисля си, че Господ ме наказва", настоява той.

"Казах им, че съжалявам за това, което съм направил", допълва мъжът. После казал на дъщерите си, че иска в семейството му отново всичко да е наред. По думите му съдбата на дъщерите му е резултат от отношенията с жена му.

Титус загубил връзка с дъщерите си преди три години. Те просто изчезнали от дома му. Признава, че имал навика да ги попляска.

"Просто исках да станат по-добри в балета и да вземат стипендии в училището си. Но те не искаха да са балерини. Всичко се случи по моя вина", тюхка се той.

Бащата съобщи още, че дъщерите му мислят да продължат с протитуцията. "Ако това ги прави щастливи, защо да заставам на пътя им. Отсега нататък просто ще ги обичам и подкрепям", заключава той.
 


60
Още по темата: бащахотелпроститутки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
0
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Интересно! Но не схванах посланието
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този случай ми напомни за случая във Кърджали оптреди няколко години, където един си беше поръчал проститука в хотелската стая, и се беше появила дъщеря му
34
0
 
9
 
! Отговори
Легендата преди 5 години
Малко са яли пердах. Все повече момичета избират лесното, но това го е имало винаги, жалкото е, че в наши дни повечето мъже също проституират под една или друга форма. Хора, отглеждайте си семействата както е редно!
33
12
 
4
 
! Отговори
демократ преди 5 години
В Русия бащите пращат дъщерите си да печелят за водка.
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо се развеселих от тази статия, чудя се да се смя ли на глупостта на най-напредналата нация или да плача. Все пак добро попадение г-це Несторова, да разведрите натовареното ежедневие на българина
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Култова статия! днес.бг, днес сте във вихъра си, тази заедно с другата статия за та*аците, направо къртите...
30
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия въртят едни пари в това семейство ...
29
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имал проблеми с брака си? Че и аз да имах 10 деца щях да имам проблеми с брака ми. А и при тази бройка, нищо чудно, че дъщерите му са проститутки.
28
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, страшно въображение имате! Как пък успяхте да го измислите това?! А иначе ако случката беше във Факултето, Филиповци, Максуда и подобни по щях да ви повярвам. То там дори не си знаят имената на всичките деца, пък какво остава и да ги познават.
27
6
 
14
 
! Отговори
атом преди 5 години
че кво лошо има в това.намерили си момичетата професия която работят с кеф,отделно че им носи и добри доходи.очаквайте в скоро време и в Бг. например поръчваш си *** и ти цъфва волен сидеров,или пък валери симеонов,абе избор голям.Ако си късметлия може и цецка цачевата да ти изпратят
26
0
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До екипа на днес.бг: трябва ли да публикувате всяка простотия, на която попаднете в нета?
25
1
 
18
 
! Отговори
Горо преди 5 години
После някой ми приказва за руска пропагандна война? А това какво е - история на 4 години, станала в Африка и изведнъж цъфва с малки изменения и уж е станала в САЩ оня ден!
24
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ох на батко котенцата!
23
16
 
28
 
! Отговори
Джо преди 5 години
В еврогейската и атлантикопорнографската помийна яма на морално разложение причинено от слугите на дявола такива неща се случват. Това е пълна трагедия. Дявола е заблудил нещастниците от тайните общества които ако не се покаят ще горят в ада да развалят и опорочават християнската нравственост и самите те заблудени заблуждават други а подлъганите падат в ада. Трагедия с неизразима величина.
22
3
 
19
 
! Отговори
Црън преди 5 години
Тоя ако не е црънявец си режа едното мадо!
21
3
 
31
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
По принцип Титус е име на афроамериканец, те се кръщават с разни римски имета - Титус, Брутус, Касиус...
Но пък хем да изпадне дотам, хем да има пари за две *** - не ми звучи.
20
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудесен татко!:)
19
4
 
29
 
! Отговори
Фооо преди 5 години
ОСтанал е доволен, така ли да го разбирам?
18
3
 
47
 
! Отговори
Замислете се преди 5 години
Пичове, това, че Х измишльотина, по едно и също време(може и преведена на др езици за др страни) е разпратена по цял свят за да популяризират щатите, не значи, че е вярно.Не ви ли прави впечатление, че по някои новинарски емисии, в края на всяка емисия се казва някоя дивотия, която уж се била случила в щатите? Е, запитайте се, за чий ни го казват това, и как няма такива "новини" за другите краища на света, все САЩ, САЩ, САЩ ?
17
8
 
18
 
! Отговори
вярно преди 5 години
Хич не е стара новината и хич не е от африка. Хвала на либералните ценности. Щом ги влече децата да проституират ...