Социални разни: сланина, ръчна спирачка и трима папи

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
6 дек 2015 17:10,
22

 Никулден е! Честито на празнуващите и семействата им! И, докато шаранът се пече във фурната, предлагаме ви поредния седмичен обзор на по-интересното в социалните мрежи. А то беше доста!

Наистина - каква седмица! Рядко ни се случват толкова вълнуващи политически изказвания и то в рамките на едва пет дни. Първо бяха сланината, ракията и цигарите, а после дойде и самият Дейвид Камерън! Добре, че беше той, че да разберем, че трима папи са галили премиера Борисов по главата. Припомнете си изказването тук

През тази седмица се натъкнахме на една нова страница във Facebook. Тя за съжаление все още не е много активна, но пък изглежда обещаващо. Става въпрос за Библейско предприемачество. Че всичко православно напоследък се цени повече, няма съмнение, но това ни изненада. Така, де, ако имат повече ризи, дали излишните ще ги дадат на ближните, или по-скоро ще ги продадат?

Започваме видео обзора с една чувствителна за обществото тема. Традиционно в последните месеци на годината се говори какво ще поскъпне. За винетките вече е ясно. За гражданската отговорност - не съвсем. Предлагаме една алтернатива, с която може да си спестим и двата разхода:

 

What ?Shredded Academy

Posted by Matt Ogus on Sunday, October 11, 2015

Продължаваме с нещо подобно. Много ни се иска родното БДЖ да заприлича на западните си събратя, та и ние един ден да предпочетем да прекосим България не с кола, а с влак. Ама засега това е мираж. Ако може да се говори за нещо хубаво, то то със сигурност е, че в тази си мечта не сме сами. Вижте:

 
Drezína

Takovej ten pocit, když čekáte sto let na to až přejede vlak a nakonec se blíží něco VELMI NEOBVYKLÉHO....Video poslal Martin Tyšer ;-)

Posted by Natoč video on Tuesday, October 6, 2015

Вече близо седмица световният бокс има нов шампион - Тайсън Фюри. И, докато все още се спори уредена ли е била победата, гушкал ли се е твърде много той и има ли сила Кличко да си върне титлите, ето ви нещо безспорно впечатляващо от ринга:

 

I thought wrestling was fake until I saw this video

Posted by MrTechnicalDifficult on Thursday, December 3, 2015

Завършваме с нещо от нашите ширини. Че обичаме фолклора на Северозапада, е ясно. Но това, което най-много ни харесва, е, че хората там го поддържат жив и модерен, а самоиронията е вторият им роден език:

 
РЕДБУЛ с Мездренска Рикия (Семейния пустиняк Вачо мъдестия)

НОВИЯ КЛИП БАЦЕ И ТУКА У ФЕЙСБУК ! ЕБАНЬЕЕЕ :D СПОДЕЛЯЙТЕ И АРЕСВАЙТЕ !! <3РЕДБУЛ с Мездренска Рикия (Семейния пустиняк Вачо мъдестия)Дублаж: Баце Симо ( Симо Атанасов )

Posted by Не е важно да си ЯК,важно е да си пустинЯК" on Wednesday, December 2, 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мачкай Бойко
12
2
 
3
 
! Отговори
До герберския трол преди 8 години
Втори опитДуххай траввестит проккълнат! Ти нямаш ли деца или внуци, на които Тиквата еббава маммата с просттотиите си? А олдофрен маллоумен?
11
7
 
7
 
! Отговори
лекар преди 8 години
Масово по села и селски градчета реват да си имат болници . Защо ви са бе другари , нали си ядете сланинка и си пийвате ракийца . Значи живеете здравословно и нямате нужда от лекари .
10
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коментарите на другарите показват колко са неграмотни и тъ..и . Вместо да коментират думите на Борисов да кажат , защо никой в България не иска да гласува за БСП , а всички умни и образовани хора гласуват за ГЕРБ . Хайде бягайте при ракията и сланината , защото много мразите някой да ви каже истината . И да не забравите да си палнете по една контрабадна цигара .
9
15
 
3
 
! Отговори
лекар-пенсионер преди 8 години
И какво лошо е казал Борисов . Кой не знае , че ракия , цигари и ядене на тлъсто и особено сланина е вредно и може да се получи инсулт или инфаркт . Такова неграмотно плюене само за спорта го има само при червените другари . Яжте и пийте каквото си искате , но след това няма да ви е виновен Борисов когато легнете в болницата , живота си е ваш .
8
0
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
lКато гледам първа снимка и с думата пустиняк, се сетих за една история: Самолетна катастрофа, всички загиват само едната стюардеса се събужда на един бряг, става и вижда насреща си мъж да пече месо. Приближава се до него и го пита:- Къде съм, кой си?- Аз съм врачанин и от 15 години съм на този самотен остров. Гладна ли си?- Да, много съм гладна! -А ти какво ще ми дадеш?-Ами мога да ти дам онова нещо което не си го виждал от 15 години!Оня я прекърнал и й казал:- Наистина ли носиш ракия??
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чшшш, ей! Не трима папи, бе, три папи се казва! Ваш: ББ
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Последното е доста тъпо.
5
2
 
5
 
! Отговори
gost преди 8 години
затова слободията ходи по хората познвам такивадето нямаха пари да ядат сега се заимаха страхотно много и зеха да забравят откаде са тряагнали *** примр е комшията на село нарастна му бизнеса и се помъкна с комшииката от блока а пък за нас дето моя муе помагал отнемаикъде ти каже здрасти е нормално лие това да попитоам пари се и идкарват но нее ли важно човешкото отношение един към друг а не простотиите за земите и горите и кои кво е изпил ако смята за проблем бутилката и то нее ама акъла е
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойколина питала ли е папата ,как може да върне милиардите евро с които задължи България към различни финансови институции? Защото като му гледам цялостната икономическа политика за 2016 година България я чакат нови минимум 5 милиарда нови задължения към банките!
3
12
 
16
 
! Отговори
! преди 8 години
Бойко е велик и го доказва всеки ден, тази година на нова година няма да се яде сланина и да се пие ракия. Всеки който яде и пие тези вредни храни и напитки е мръсен комунист.
2
4
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 години
Отвратен съм от тоя ***,затова и слагам минус.
1
4
 
33
 
! Отговори
е да де трийте сега преди 8 години
Горките свети мъже решили са явно да му помогнат и да сторят чудо като го докоснат по чутурата ,ама не би от дървена шопска глава най-много тиква да си остане.