Горчиво! Бар предложи сватба на Бекон Двоен Чийзбургер

Бъдещата му съпруга обаче все още се дърпа за фамилията
24 фев 2016 17:37, Красимир Ангелов
2
Горчиво! Бар предложи сватба на Бекон Двоен Чийзбургер
Снимка: Reuters

Британецът, който от любов към бързото хранене се прекръсти на Бекон Двоен Чийзбургер, е получил предложение от заведение от веригата за бързо хранене "Burger King" да организира сватбата на мечтите му, пише "Дейли експрес".

Още по темата

33-годишният жител на Лондон, известен доскоро просто като Саймън Смит, е сред над 80 000 британци, които миналата година са сменили имената си чрез държавен вестник.

След като стана ясно, че ентусиастът не се е поколебал да се прекръсти, за да засвидетелства любовта си към двойните чийзбургери и други бързи храни, от заведението са се свързали с него с щедро предложение. Бекон Двоен Чийзбургер е получил оферта да проектира идеалния сандвич за сватбата на мечтите си, а от заведението са се ангажирали да го приготвят и поднесат на гостите на празненството.

Хубавите новини обаче свършват дотук, след като годеницата на мъжа далеч не е очарована от възможността да стане госпожа Двоен Чийзбургер. Бъдещата булка е споделила, че се колебае дали да приеме новата фамилия на своя възлюбен, след като стане негова съпруга. Възможно е обаче щедрото предложение за организацията на сватбата да й помогне да вземе решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари