Прея обвини Здравко от Ритон в расизъм

Тъмнокожата певица се разстрои от поканата да чисти градината му
Обновена: 7 ное 2013 16:19 | 7 ное 2013 16:19, Александър Попов
108
Прея обвини Здравко от Ритон в расизъм
Снимка: Музикална академия

Думите на Здравко, че съжалява Прея и може единствено да я покани да му чисти градината, истински разстроиха младата певица.

19-годишната изпълнителка нервно избухна и остро възропта, като определи това изказване за унизително и расистко. Останалите в академията се опитаха да я успокоят и да го обърнат на шега.

Сантра  каза, че тя е готова да отиде да чисти градината на Здравко вместо Прея, стига той да плаща добре. Дичо й каза, че ще я вземе под своето крило в неговата морска градина, където ще се чувства като принцеса. Кичка  я разнежи, като й каза, че много я обича и я мисли като майка. Това явно поуспокои Прея и тя влезе в общия леко ироничен тон, като предложи на Стенли да му измете двора, за който той обясни, че е покрит с каменни плочи.

Междувременно Прея се скара с най-добрата си приятелка в академията Мария, която й направи невинна забележка, че е закъсняла за репетициите на общото им парче. Това изненадващо докара тъмнокожата певица до истерия и си позволи да крещи по дружката си. Минути след това обаче Прея осъзна, че е прекалила и се извини на Мария очи в очи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
4
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
AZ SI LQGAM SUVETVAM CINIKA DA POSETI NQKOI BEJANSKI LAGER(NAPRIMER PUSTROGOR) I TOGAVA DA VLEZNE PAK I DA KOMENTIRA ZA LYUBIMITE MU NEGRI :D
100
2
 
6
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
До ЦиникаАз за разлика от теб космополитно дегенерирало *** не показвам пристрастията си към една група от хора, а говоря за цялата бяла раса. А щом те е разсмяло предполагам съм сбъркал с ориентацията ти, за което съжалявам. Имах такива опасения още в началото на разговора, прощавай визирах приятеля ти. Не знам кой от двамата е активния!
99
1
 
4
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
ABE CINIKA DA TI KAJA MOITE NABLIUDENIQ KAKVI SA....... NITO EDNA NORMALNA JENA NE ISKA PRAZNOGLAVA ***.......... KAKTO KAZAH PRIQTELKATA MI E KITAIKA I TQ SILNO NENAVIJDA MAMUTITE KOITO TI ZASHTITAVASH(I NE SAMO TQ MISLI TAKA) IMAM NABLIUDENIE VURHU PROCESITE I TUKA I TAM....... I NA DVETE MESTA NEGRITE SA SILNO NEJELANI........... TAKA CHE AIDE HODI DA SI PROBUTVASH TEORIITE V MOZAMBIK :D
98
2
 
8
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
До ЦиникаЗнаеш ли кой е управлявал търговията с роби в САЩ? - Евреите, всички собственици на товарни кораби правещи курсовете до Африка са евреи! А знаеш ли че изобщо първия робовладелец в Америка е бил *** и е продавал други *** в плантациите? А знаеш ли че в Африка когато едно племе иска да се отърве от конкуренцията я хваща и продава на търговците на роби!? Не знаеш толерастче, защото четеш само това, което ти подадат!А Адолф Хитлер, че бил ***,жалко че не може да му го кажеш лично!
97
2
 
4
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
MAHNI GO TOQ CINIKA BE........ VIDNO E NQKAKUV DRAZNESHT KYURD.........
96
7
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
хаха, това за ***, оправящ жена ми ме разсмя. Предполагам, че ако германски ариец оправя твоята жена ти би бил доволен, така ли?!Все пак великото арийско братство изисква жертви, нали така!!!
95
5
 
1
 
! Отговори
Циника преди 10 години
рейзърчо, не познаваш германската култура. Това е най-космополитна култура в Европа през 18-19 век, лишена от шовинизма на френската култура например.Точно това позволява на германците да се превърнат в духовен лидер на цяла Европа през 19 век. Мустакатото л.йно е буквално из..рано в Германия, защото то няма реални предшественици на германска територия и представлява абсолютно нелогично явление за германския дух.Затова и германците се срамуват от него сега.
94
4
 
4
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
До ЦиникаЕдна част от германците се "срамуват", защото ги съсипаха след войната от разделяне на страната и промивка колко виновни са за това че са искали да отърват света от "богоизбраните" евреи и мързеливите ***. Чувството за вина у една част при тях е много силно, това е. Живял съм там и знам.Но друга част расте горда и знае за изопачаването на историята от такива като теб, толерасти и смешници, бленуващи за интернационална ***. Сигурно ще се кефиш ако *** оправя жена ти пред теб?
93
6
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
Черните живеят в САЩ 200 години. Първите 50-ина години от тях са били роби. От средата на 19 век до втората половина на 20 век са били свободни, но са сегрегирани - без право да учат в училищата на белите, без право да участват в политическия процес. Дори и в автобуса са били изолирани. Едва преди 40-ина години те имат що годе равни права с белите да участват в социалния живот и ти искаш те да са подготвени с тях без да имат техните вековни натрупвания.Иска се много повече време!
92
4
 
1
 
! Отговори
Циника преди 10 години
блейчо, адолф хитлер е едно мустакато л.йно, от което германците с право се срамуват. Но точно това ги прави големи германците - само някой, който е способен да се срамува е постигнал еволюционното ниво да върви напред
91
2
 
6
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
"Качествата на бялата раса са качества на хомо сапиенс и следователно са качества и на чернокожите. Как тези качества ще се проявят зависи изцяло от социалните условия, в които хората са поставени. А първоначалният цивлизационен тласък зависи силно и от географско-климатичният елемент."Ако е така, черни живеят в белите общества от около 200 години вече, защо няма нищо значимо постигнато от тях в научно-техническата сфера и т.н. Какво постигнаха? Имаш ли отговор? Рапа ли? Нали са хомо сапиенс?
90
4
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
рейзорчо, не се плаши от деструкцията де! След всяка деструкция следва ново преструктуриране и нов еволюционен етап. Загивали са и преди цивилизации, когато стигнат предела на своята неспособност да формулират ценности и от това не е загинала цивилизацията като цяло.Дори напротив.Деструкция-преструктуриране-деструкция-преструктуриране - това е естествения ход.Дори и Римската империя е загинала и от нейния труп е изградена много по-силна и способна Европа, при това от презираните тогава германци
89
1
 
4
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
ABE ISTINATA E CHE NAPREDAKA NA SVETA SE DULJI NA EVROPEISKITE I NQKOI AZIATSKI STRANI(KITAI,QPONIQ,KOREA) OSTANALITE PROSTO SA NEPOTREBNI *** KOITO LEJAT PO CQL DEN I CHAKAT VSICHKI DA IM SE PODNESE NA TEPSIQ......... TOZI CINIKA SIGURNO JIVEE NA GURBA NA OSTANALITE.........
88
5
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
рейзърчо, няма как някой друг да те осмива, ако ти самия не си достоен за това осмиване. Качествата на бялата раса са качества на хомо сапиенс и следователно са качества и на чернокожите. Как тези качества ще се проявят зависи изцяло от социалните условия, в които хората са поставени. А първоначалният цивлизационен тласък зависи силно и от географско-климатичният елемент.
87
2
 
4
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
До ЦиникаСтигнахме и до другия ви похват, да изкараме луд човека на противоположно мнение от нашето нали така? Както и Адолф Хитлер го изкараха по-черен от дявола, като целта естествено беше една единствена, да се подправи историята. Сигурен съм че ако бях обществена личност и водехме този разговор, щяхте да впрегнете целия медиен апарат, за да направите същото и с мен! ;) А колкото до това какви думи използвам, не виждам нищо лошо, аз все пак говоря истината, да те приличат на маймуни! :)
86
4
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
"Мавро и да разтягаш локуми използвайки сложни словосъчетания, няма да накараш хората да си променят мнението относно маймуните или пък мен самия" - тук виждаме класическа форма на излят в съзнанието стереотип, който отказва да се промени при каквито и да било условие"с платени ***, е трудно да се води градивен спор/диалог" - тук виждаме претенцията на блейчото за градивна дискусия, която претенция влиза в непреодолим конфликт с ясно заявеното му мнение, че не би променил своето мнение никог
85
2
 
5
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
До ЦиникаАз не съм се "клел" или пропагандирал "еврокултура", а изтъкнах качествата на бялата раса, чиято по-голяма част живее на европейския континент! Оттук нататък ми слагаш думи в устата още един похват умело използван от теб и господарите ти за изграждане на погрешно впечатления у хората за усмивания от вас човек. А колкото до "еврокултурата" то тази "култура" в момента е деструктивна за самата Европа и вече виждаме последствията - *** се множат скоростно и заливат континента!
84
5
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
рейзърчо-блейчо, за какъв градивен диалог/спор говориш, когато ти с дефинициите "маймуни", "***" и подобни се превръщаш в поведенчески антипод на онова, за което претендираш. А бе, ти си отрицание на самия себе си!Върви на психоанализа - да ти помогнат да запълниш грандкейниъна между подсъзнание и съзнание, след това преодолей глуповатите предразсъдъци и тогава търси градивен диалог!
83
1
 
3
 
! Отговори
Razorblade преди 10 години
Мавро и да разтягаш локуми използвайки сложни словосъчетания, няма да накараш хората да си променят мнението относно маймуните или пък мен самия. Колкото до въпроса с иронията не смятам да повтарям, факт е обаче че в стремежа си да изпъкнеш, изпадаш в някакви дълбоки "размисли" , които обаче са празни от към съдържание и чиято цел е само да звучат на "високо ниво". Метод успешно прилаган от нашите политици и други професионални приказвачи в обществото, какъвто може би си и ти самия ***! ;)
82
3
 
0
 
! Отговори
Циника преди 10 години
за вас, драги блейчо важи онова велико гьотево послание,което се изказва чрез Мефистофел и на което Фауст се поддава за миг,за да изгуби душата си. Ленността на ума, драги ми Блейчо е най-големият грях в гьотевата ценностна скала и заслужава най-силно своето възмездие.Вие расистите сте олицетворение на тази ленност и ако поне малко бяхте разбрали еврокултурата,в която постоянно се кълнете,щяхте да знаете, че в нейната основа стои отказът от стереотипи,в които вие доволно и удобно плавате...