Какви "бледи следи" оставяме върху природата

Слушатели на Jazz FM радио ще могат да спечелят среща с Рут
12 ное 2013 09:06, Александър Попов
0
Какви "бледи следи" оставяме върху природата
Снимка: Булфото

Слушатели на Jazz FM радио ще разкрият на живо в ефир свои ежедневни действия с една цел - да оставят само "бледи следи" върху природата. Като награда петима ще се срещнат с изпълнителката на едноименната песен Рут Колева преди големия финал на музикалното състезание "Зелената песен на България". Концертът ще се състои на 7 декември 2013 г. в Зала 1 на НДК от 20:00 часа.

В песента си за инициативата Рут отправя послание да бъдем по-добри и да мислим за природата, а видеоклипът към нея разкрива красотата на Витоша.

Петимата победители от специалната игра в ефира на Jazz FM радио ще получат и най-новия албум на певицата, записан в холандско студио Flowriders. За него Рут работи със звезден екип музиканти – Ричард Спейвън (барабани), записвал със соул сензацията Хосе Джеймс, Шарлийн Хектър (бек вокали), работила с Емили Санде, както и други музиканти, известни в амстердамските джаз среди.

Освен Рут Колева в музикалното състезание участват Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Криско, Революция Z и Der Hunds. Изпълнителите създадоха нови български песни, които съдържат в себе си послания, свързани с любовта към природата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари