Destiny с римейк на най-гледания денс хит на 2014

Вижте ефектното изпълнение на Rather Be
19 мар 2015 08:19, Александър Попов
2
Destiny с римейк на най-гледания денс хит на 2014
Снимка: Destiny

Атрактивният квартет Destiny представи римейк на денс хита Rather Be, който реализира над 243 милиона гледания през изминалата година и завоюва наградата Грами.

Сега заживява в нова интерпретация под лъковете на момичетата от Destiny, като аранжимента е дело на италианския композитор на филмова и театрална музика  Алесандро Сартини. През последните две години Сартини се изявява като пианист в индъстриъл-кросоувър групaта Zero Reset, диригент е в симфоник метъл състава Winter Age, фронтмен е на джаз-акапела фомация и аранжор за кънтри изпълнителя с номинация за Грами Кейси Мъсгрейвс.

"Запознах се с квартет Destiny в София. Имах удоволствието да работя по музиката на филма I Cantastorie със страхотните  музиканти от оркестъра на БНР. Така срещнах Гери, а тя  ми представи Джани, Ива и Лори, с които  подготвят нови композиции за предстоящия си  албум", разказва композиторът.

Момичетата пък без колебание му се доверяват да напише парче за тях в избрана от него творческа посока.

Rather Be е само първата стъпка към нови стилови хоризонти за квартет Destiny. Екипът на тандема Маурицио Абени-Марко Страчони, създал и основния репертоар на формацията от едноименния албум Destiny, вече е готов с цялостната концепция за новия албум. В него освен хитовата композиция ще влязат нови тракове, както и незаписан до момента материал от сетлиста на квартета.

За детайли около новия диск италианският екип често гостува в София като редовно подкрепя и най-ключовите изяви на живо на момичетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: DestinyRather Be
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари