Шок във Висшата лига: Арестуваха играч на Евертън

31-годишният футболист е обвинен в сексуално насилие над непълнолетно лице
20 юли 2021 11:30, Красимир Ангелов
12
Шок във Висшата лига: Арестуваха играч на Евертън
Снимка: БГНЕС

Английският елитен Евертън отстрани играч от основния си състав до приключването на полицейско разследване, съобщиха от клуба.

"Карамелите" ще продължат да помагат на полицията в разследването и няма да коментират повече ситуацията.

Снощи "Сън" съобщи, че футболист от Премиършип е арестуван по подозрения в извършване на престъпление от сексуален характер по отношение на непълнолетно лице. Според изданието, играчът е бил арестуван в петък и откаран в полицията, а в дома му е проведен обиск и няколко вещи са били иззети.

Разследването се ръководи от специална група полицаи от Манчестър.

Агентът на 31-годишния футболист също отказа да прави каквито и да е коментари по темата. Известно е, че играчът е женен, но на този етап името му не се споменава. На въпросната възраст - 31 години, са четирима играчи от настоящия отбор на "карамелите".

Както е известно, при подобен скандал преди 5 години бившият вече футболен национал Адам Джонсън бе осъден на няколко години затвор. Наказанието на практика сложи край на кариерата на крилото на Съндърланд.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
179 преди 2 години
Не е устоял на напрежението. Има жени които изглеждат над 25 но са реално на 15-16 години. Ако е била по разголена + той пиян още по зле за него. Виновни са и 2мата но по-голямата вина пада на него. Един мъж на 30 години трябва да има добра преценка ,стъпил здраво на земята. А тя на 15-16 какво се очаква нито знае какво е яла нито какво е пила как се вика още със децки акъл.
7
1
 
2
 
! Отговори
муспи преди 2 години
Ако е баналното вече хетеросексуално, подлежи естествено на наказание. Но ако е хомосексуално, е под закрилата на закона. Ащо пък е немит (думата черен е цензурна)- полага му се специален бонус за обогатяване на цивилизацията.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Англичанин е. С пълнолетно лице ли очаквате да се сношава?
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 3 - за Адам ДжонсънКакво значи той е клъвнал? Като ти се предлага някаква малолетна *** я хващаш за пискюла и я качваш на първото такси да си ходи дома. Не я мандръсаш, щото видиш ли тя ти се предлагала пък ти си се поддал. Освен ако не си на нейната възраст (16-18 г.) нямаш никакво оправдание да спиш с 16 годишна, дори и тя да си го търси. Просто се предполага, че ти си разумният възрастен и не се водиш по акъла на разни малолетни ***. В противен случай си просто един педофил
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"На въпросната възраст - 31 години, са четирима играчи от настоящия отбор на "карамелите"."? И това какво общо има?"Ами много просто - тъй като не се съобщава името на човека, а само неговата възраст, журналистите правят жалки опити да гадаят кой е и са заключили, че трябва да е един от тези четирима.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Англия, задържан за секс с непълнолетен, означава, че е непълнолетна. Там хетерополовия секс не толерира, особено при бели.
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам, но с Адам Джонсън случаят бе много нагласен. Не че не е факт, но онази мома сама му се е предлагала, била е на 16, имаше доказателства, той е клъвнал и тя после се е оплакала. Явно не й платил да си мълчи. Сега хайде да си говорим истината на 16 години колко са чисти и недокоснати, хеле пък британки айде моля ви се. Ама това е - закон и понеже е бял мъж го отнесе.
1
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На въпросната възраст - 31 години, са четирима играчи от настоящия отбор на "карамелите"."? И това какво общо има?