Нападнаха и биха възрастни украинци в Равда

Агресорите ги обиждали заради произхода им
154
Нападнаха и биха възрастни украинци в Равда
Снимка: БГНЕС

Украинско семейство бежанци, намерило своя нов дом в Равда, е било нападнато и малтретирано в дома си.

Потърпевшите пенсионери обясняват, че са били подложени не само на физическо насилие, но и на национална враждебност, тъй като нападателите крещели думи на омраза. Потърпевшите са подали сигнал в Районната прокуратура в Несебър.

„Двама мъже и две жени са влезли в техния апартамент абсолютно непровокирано, като са ги били и обиждали. Извършено е престъпление от омраза”, поясни адвокатът на пострадалото семейство Теодор Шейков пред Нова телевизия.

„Считам, че това е национална неприязън към гражданите на Украйна. Нападателите никога не са говорили с нас и не са имали никакви претенции досега. Не взеха нищо, просто счупиха телефона ми”, разказа за случилото се потърпевшата Любов Дергачова.

Нападателите са гости на комплекса, в който живее украинското семейство. Когато Любов вика полиция, агресорите посрещат униформените, като се оправдават, че нищо не са направили, а потърпевшите украинци са алкохолици и вдигат шум.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: Равдаукраинци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Малко им е на натрапниците урки.
130
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Абе вие нормални ли сте? Какъв купон смятате, че са спретнали една баба и един дядо посред нощ, че даже и гости са нямали????С това са се оправдали биячите им просто - двама мъже и две жени, българи...ПУ!
129
3
 
11
 
! Отговори
Истината преди 9 месеца
Украинците когато са в чужда страна да се съобразяват със законите в тази приемна страна, а не да се правят на жертви, докато се държат безпардонно, нагло и надменно, нарушават тишината и обществения ред.
128
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всички украинци да се върнат на фронта в Украйна. Експулсиране на дезертьорите от войната, за да воюват за нас в Украйна.
127
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тези нападатели етнически българи ли са или са други някакви?
126
2
 
10
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 9 месеца
Льжат!!!ш и ба н и те украйнци и адвоката им да измъкнат някой лев.Мръни далавераджии.Знаем им чалъмите .И ние сме като тях))
125
5
 
6
 
! Отговори
абе преди 9 месеца
биячите копейкин в колата ли ги е чакал :)
124
7
 
6
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 9 месеца
Жалка картинка. Берем горчиви плодове от ,,Вечната дружба със СССР,,.
123
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това нашто море за нищо не става вече. Бият и връзват момичета в дискотеки, бият пенсионери в квартирите им, ако се оплачеш от измамите по заведенията кръчмарите те съдят и куп още такива новини. Някакъв зверилник. Пълен бойкот на черноморието ни и опростаченото му население! Сигурно има и свестни хора там, но са малцинство и не са представителна извадка.
122
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И за какво пишат тази статия като не казват кои са нападателите щом полицията им застанала насреща и нападателите почнали да се оправдават с някакви неясни причини за нахлуването в дома им или квартирата в комплекса и аргументи,че заради шум наоколо или комплекса що още им счупили телефона сякаш от него се вдигал шум,но може и да записва не само шум,които всеки носи със себе си айфон и за туй са посегнали на телефона да не ги издаде кои са те,но полицията чула по-големия шум,че прекалено се шуми
121
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Той и комшията така ревеше, каот им развалихме джагала-джугалата еднва вечер. Събрали се 10 от махалата, яху ихи, единия гърмя с гаов питолет, чак заплашва. Такааа лии - опа 4 батки от залата, две бухалки и ИСТИНСКИ пистолети, да се кротнат. Шамари малко, взехме им колоните, да ги пазим ... докато изтрезнеят. После ни изкараха едва ли не, че на конц. лагери сме щели ги водим. Баткииии махленскиии ...ако беше така, щяхме да ви гръмнем, по-багажниците и у ряката.
120
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Никога няма да сме нещо повече от племе с плитък ум, животински наклонности и фалшив патриотизъм!!!" - Фалшив патиротиъзм? А какво е истински патриотизъм, бе ***?
119
2
 
11
 
! Отговори
Руснаци-украинци преди 9 месеца
едни и същи алкохолици и жените и мъжете и псуват на един руски език.
118
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Рашизъм. Събираш електорат и подписи от етноса, мразиш който мразят в Кремъл. Сбърканяци, дано ги хванат.
117
5
 
12
 
! Отговори
aaa преди 9 месеца
Като не им харесва тук да ходят в САЩ, в УК, в Германия или в която и да било друга държава. Кой ги кара да стоят тук не разбирам. Със сигурност са провокирали по някакъв начин агресията, защото това е първи случай за който аз чувам.
116
20
 
8
 
! Отговори
ae преди 9 месеца
Това сме "българите"- *** и оскотял народ!! Никога няма да сме нещо повече от племе с плитък ум, животински наклонности и фалшив патриотизъм!!! ТРАГЕДИЯ!! Продължавайте с хейта, радвайте се на плиткоумни същества от рода на ***, Копейката и Славка Инвалида и се надявайте някога на нещо добро.....ама надали!!!
115
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Когато Любов вика полиция, агресорите посрещат униформените, като се оправдават, че нищо не са направили, а потърпевшите украинци са алкохолици и вдигат шум." - Защо тази версия има само 3 реда отделени за нея, а за другата са 11?
114
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Двама мъже и две жени са влезли в техния апартамент абсолютно непровокирано, като са ги били и обиждали." - Ако бяха двама мъже, щях да кажа, че са крайно-десни (или крайно-леви, то у нас е наопаки) акивисти. Ама и две жени ... Сега ще се окаже, че са се познавали.
113
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"крещели думи на омраза." - гарантирам ви, че поне 10 души ас били набити из черномоието от ядосасни шефчета, пияни мутрички и загубени батки и допреди полунощ. И причините, най-вероятно са същите, за каквито са били украйнците. Айде СТИГА! Тея номера минават в САЩ, не и у нас.
112
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Чудя се, колко от защитниците на украинците имат непосредствени впечатления от манталитета на този сбирщайн. Аз имам и с чиста съвест заявявам - с редки изключения си заслужават боя. Исторически погледнато, те са руските австралийци - там императорите са напъждали най-негодния материал, а от запад се напъплили поляци-опортюнисти. За нищо не стават!