Отдъхнахме си! Индонезия ще ни помага с водните биволи

Ще внасяме оттам и кафе, чай, кашу, кокос, билки...
20 фев 2008 15:57,
23
Отдъхнахме си! Индонезия ще ни помага с водните биволи
Индонезийският бивол вече ще плува в наши води. Снимка: nationalgeographic

Ние имаме последователна визия и разбиране за развитието на отношенията между България и Индонезия в областта на земеделието, обяви министърът на земеделието и продоволствието Нихат Кабил на среща с Имануел Роберт Инкириванг, извънреден и пълномощен посланик на Индонезия в София.

Участниците в срещата се договориха, че трябва да работят за сътрудничество в областта на научната, изследователска и развойна дейност, както и напредък в търговските отношения между двете страни.

България проявява интерес към сътрудничество по отношение подобряване на породния състав на водния бивол, стана ясно още на срещата.

Интересът към млечни и месни продукти от биволски произход в Европа вече е много голям и за България е от интерес да увеличи популацията у нас, заяви министър Кабил.

Вносът на кафе, чай, кашу, кокос, билки също е от интерес за страната, допълни той.

Индонезия пък имала интерес да достигне европейските пазари за своите стоки, като сътрудничеството с България в това отношение би дало нов простор на тези намерения.


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
titi преди 12 години
Кабил ще направи от България блато като това на снимката за да докара индонезийски биволи.
Тъпи парчета.
21
0
 
0
 
! Отговори
GreenPeace преди 12 години
Що обиждаш ***, бе?????
;-)
20
0
 
0
 
! Отговори
Ха-ха преди 12 години
Горко им на водните биволи от Индонезия! Представям си как тоз тепегьоз Кабил ще им оправи породния състав! Ха-ха-ха! Всичко оправи вече в българското земеделие и най-вече в продоволствието, та сега тръгна и в Индонезия да се развихря. Егати тъпия ***
19
0
 
0
 
! Отговори
БИВОЛ преди 12 години
АБЕ ТОЯ КАБИЛ СЪВСЕМ СЕ Е ВЗЕЛ НА СЕРИОЗНО!НАШИТЕ КРАВИ ИЗМИРАТ ОТ ГЛАД И НИКОЙ НЕ МУ ПУКА, А ТОЙ БИВОЛАР ЩЕ СТАВА. АМА И ЩЕ МУ ОТИВА, ЧЕ ЗАБРАВИ БЪРЗО КАКВО ТЪПО СЕЛЯНЧЕ Е ИЗРАСТНАЛ! ! "КОГАТО БЯХ ОВЧАРЧЕ И ОВЦЕТЕ ПАСЯХ, БЯХ МНОГО БЛАГОДАРЕН... И Т.Н.
18
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Биволите , както и всичкият останал *** се нуждае от климатизация . Т.е. поне 10 г. за него трябва да се грижат в институт и т. н./да не ви губя времето / .
Така , че тия биволи / особено , ако са внесени за елитни / само за 2 / два / месеце ще де превърнат в най-скъпите кюфтета в историята на БГ / да обърнат внимание от книгата Гинес / .
17
0
 
0
 
! Отговори
бг преди 12 години
Биволите *** ли са?
16
0
 
0
 
! Отговори
vvv преди 12 години
Хей , 98 , ако толкова ти е писнало... направи нещо!
15
0
 
0
 
! Отговори
La Cosa Nostra преди 12 години
Ebalnici i nenormalnici dolu pravitelstvoto
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Ако могат да изпият водата от чакащите ни наводнения, да побързат с вноса! Дано братския индонезийски народ да действа по-експедитивно от нашите ***.
13
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 12 години
Каквито ви *** -- такива и кабилите.
Ашколсун, кабиллер!
12
0
 
0
 
! Отговори
Gio преди 12 години
...Кабил да говори с посланника на най-голямата мюсулманска страна и то за водни биволи? Стига бе - точно в този момент, когато покрай нас се случват такива важни не само за Мохамедовите последователи... Водни биволи...мъдя...
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Относно биволите що не попитате бившия президент Стоянов ,баща му като областен управител на пловдив собствено ръчно растрелваше комунистическите биволски стада.Та сега ще трябва да внасяме биволи.
10
0
 
0
 
! Отговори
Непукист преди 12 години
Това е поредната тъпотия измислвна от Кабил. Що не е останал при биволите? Щяха да си бъдат лика-прилика. Писна ми от неговите тъпотии.
9
0
 
0
 
! Отговори
Ohhhh, преди 12 години
porodniq systav na vodniq bivol uvencha sys sylzi ot smqh edin inache mnogo skapan raboten den :-))))))))) blagodarq na dnes
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
***, няма такова нещо като "воден бивол", неграмотници такива... Water Buffalo е точно нашенския си бивол, който вече стана екзотичен в Бг по причина, че в Бг продължаваме да имаме управници от типа на Кабил_дебил и други такива...
7
0
 
0
 
! Отговори
баба Хакерка преди 12 години
българите обичаме повече бразилското, а на мен по-ми се нрави арабското. Турското, ич не ми аресва.
6
0
 
0
 
! Отговори
баба Хакерка преди 12 години
А бе КОбилча, абе чоджум, прав си бабиното, като теглим един вектор от България към Индонезия, точно през Босфора ще мине. Нали всите политици към Европата ни водите, а си спомням даскал Доган какви ги ръсеше, че пътят ни за там е през... Анадола. Само не каза, КОбилчо, в кои блата и гьолища ще ги гледат горките биволчита, щото блата веки нямаме от Татово време??? И Емел Етем ли ше пратиш да ги пасе ? Тя, май за друго не става, ама да сбере и закара всите политици из гьолищата. Там по-ще им отива.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
муууууу кабил ли е това...избавете ни
4
0
 
0
 
! Отговори
Krotal преди 12 години
Тук някой си Кабил съвсем е изкукал, елате да си го приберете.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Не ние ще внесем китайци,уж за работна ръка,пък те с 250,00 лева , като останат гладни ще ни избавят от кучетата.