Галевите си пиели водката с Петков, ама не често

"Ако сме престъпници, защо не сме затвора"; Пламен Галев и Ангел Христов смятат, че скандалът e опит за бутане на кабинета
30 мар 2008 11:08,
76
Галевите си пиели водката с Петков, ама не често
Aнгел Христов/л/ и Пламен Галев/д/. Снимка: darik

Пламен Галев и Ангел Христов, известни в публичното пространство като Братя Галеви, заявиха, че не са оперативни работници и че не се срещат често с министъра на вътрешните работи.

Пламен Галев попита бившия директор на ГДБОП Ваньо Танов каква е била тази разработка срещу тях, за която той говори, и има ли въобще разработка.

"Ако ние сме престъпници, защо не сме затвора", каза той.

Братя Галеви разказаха пред Дарик радио и тяхната версия за срещата си с министър Петков на басейна „Спартак”, посредник бил Алексей Петров.

Те поискали от него да им уреди среща с министър Петков, за да му предадат важна информация.

Двамата обаче категорично отказаха да кажат каквото и да по темата на разговора.

Пламен Галев и Ангел Христов заявиха, че са поискали срещата с Румен Петков, тъй като са преценили, че имат особено важна информация и са се опасявали, че ако я предадат на друг, а не на министъра, тя би могла да бъде изкривена.

„Направихме това което считаме за правилно”, посочиха двамата.

На въпрос вярна ли е публикуваната в медиите версия, че те са поискали срещата, за да предупредят Румен Петков за готвено покушение срещу известен политик, Галеви и Христов категорично отказаха да коментират.

Галев и Христов посочиха, че се чувстват използвани, че се чувстват като „боксова круша” и други чрез тях си разчистват сметките.

Двамата ясно заявиха, че въвличането им в скандала е опит да бъде бутнато правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Еееее що са ги снимали само тех......требваше и шефа на охраната им да снимат......Васката е най-секси мъжа в целия свят.........ох на какааа..........
36
0
 
0
 
! Отговори
ll преди 16 години
Барозу е човек на Б.Б. Дойде човека да ни скастри. Ако питате kyky Б.Б.е виновен за всичко. Абе той пише за пари ,що ли му обръщам внимание.
35
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 16 години
ми как да не се изкефи човек - на вас ви дай да гнуснеете и да се беснявите, разумен лаф не мое да вържете, ама искате да е по вашему...и ми е люботитно - докога по ченгесарски ще пускате само фишеци, пък като дойде време за доказателствата ще се скатавате? ндааа... верно по сталински работите, нищо че сталин го плюете :))
34
0
 
0
 
! Отговори
'mi az преди 16 години
А щом не са в затвора или в гроба,значииии.......много добре си играят картите....Галев е един от първите (2-3) легални вносители и износители на оръжие в БГ,това не е тайна и си е документирано,а това носи доста парички както всички знаем.....Иначе едно време си беха барети от доста висок ранг,имат доста мозък в главите си и си правят парички......я се запитайте сами себе си ако на вас ви изпадне възможност да станете такива бизнесмени като тях и да сте един от 50-те най уважавани клиенти на Мерцедес и да разполагате с такива суми,с които може да си купите почти всичко,няма ли да се полакомите и да се поддадете на изкушението? Всеки се бори за власт и пари в днешно време (тия които не си го признават са мижитурки),така,че стига сте им яли гъзовете на пичовете,ами ги оставете на мира
33
0
 
0
 
! Отговори
сокол преди 16 години
Да живеят всички БСП-та по земните кълбета - нашите да са на власт на всяка цена
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
e, te tva sa biznesmeni!!!
31
0
 
0
 
! Отговори
муха преди 16 години
" Куку е на всеки километър,във всеки форум от тук до края на света!" Ха ха ха....ам чи тези "братя" що сте ги извадили на светло?Те , парите им са си честни и изпрани , ааааа горките обидени родолюбци...
30
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 16 години
ченгетата - батмухобойчета нещо ептен им секна и въображението.....ай кажете нещо де, може да кажете нещо и за това как още една година мутрагена бойко ще дава парите на софианци на вълка, и то без конкурс....майтапи.... жалка картинка - ченге се бори за власт със всички ченгесарски средства, ама изведнъж видя че не фаща дикиш.....
29
0
 
0
 
! Отговори
Nabliydatel преди 16 години
"Ако ние сме престъпници, защо не сме затвора", каза тойotgovor1t e prost ministrite deto rabotata im e da vi vkara v zatvora sa vsi4ki vliybeni do yshi vav vas i vi yvazhavat za postignatoto kato sarce ne im dava da vi tiknat zad re6etkite
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
В тая крепост нагоре гледат ли.Той всичко пие човекът,не е важно,че околните мислят да не пият щото не е редно.Кой в мазата,кой при братя,ами смях,смях.Плъховете напускат кораба,тия по-умни крият се под него.
27
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 16 години
кфо стана със снимките?качи ли ги някъде? а? или мухобойковчетата толкова могат, да пуснат една лъжа като пръ*дня из *** и после да мълчат и да вонят само....ае де..... пущай..... мЪШ......
26
0
 
0
 
! Отговори
ами-ами преди 16 години
Качи снимките които имаш в интернет. Ако не знаеш как се прави- питай батко си Google- напиши в търсачката на кирилица " как+да+кача+снимки+анонимно" ...и пални на тези говедца плевнята :)
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Absoliutno verno!!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
В тази смотана държава да си ***, нагъл и як е най-важно.
23
0
 
0
 
! Отговори
norm преди 16 години
"Ако ние сме престъпници, защо не сме затвора", казва Гелев.Отговорът е толкова *** : ами защото се срещате и пиете водката си с Р.Петков.
22
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 16 години
По един или друг начин това, което са правили е, че са си купували подкрепата на БСП и правителството за да си вършат съмнителният бизнес и на практика да управляват един български град.
21
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 16 години
а най ми е кеф като *** нямат аргуменит срещу фактите,които излагам, и почнат да се занимават с личноста ми :)и не се сещат че това е точно по ленински и сталински - нападаш човека и изчезва проблема....със сталински устрем до пълната победа на седерастията!....:))))
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Куку е на всеки километър,във всеки форум от тук до края на света!
19
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 16 години
айдеее ченгетата от запаса изгубоха контрол и почнаха с главни букви да пишат :))че като имаш снимки - събери ги в една папчица и в прокоратурата :)иначе си нещо голем мЪШ, почти като ченгето-пожарникар баттибойко, дет се кърши стойки пред деца и пред жени, а пред мъже се крие в миша дупка и обяснява че играят нечестно :)
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Започва да става интересно!Браво на днес.бг!