Галевите си пиели водката с Петков, ама не често

"Ако сме престъпници, защо не сме затвора"; Пламен Галев и Ангел Христов смятат, че скандалът e опит за бутане на кабинета
30 мар 2008 11:08,
76
Галевите си пиели водката с Петков, ама не често
Aнгел Христов/л/ и Пламен Галев/д/. Снимка: darik

Пламен Галев и Ангел Христов, известни в публичното пространство като Братя Галеви, заявиха, че не са оперативни работници и че не се срещат често с министъра на вътрешните работи.

Пламен Галев попита бившия директор на ГДБОП Ваньо Танов каква е била тази разработка срещу тях, за която той говори, и има ли въобще разработка.

"Ако ние сме престъпници, защо не сме затвора", каза той.

Братя Галеви разказаха пред Дарик радио и тяхната версия за срещата си с министър Петков на басейна „Спартак”, посредник бил Алексей Петров.

Те поискали от него да им уреди среща с министър Петков, за да му предадат важна информация.

Двамата обаче категорично отказаха да кажат каквото и да по темата на разговора.

Пламен Галев и Ангел Христов заявиха, че са поискали срещата с Румен Петков, тъй като са преценили, че имат особено важна информация и са се опасявали, че ако я предадат на друг, а не на министъра, тя би могла да бъде изкривена.

„Направихме това което считаме за правилно”, посочиха двамата.

На въпрос вярна ли е публикуваната в медиите версия, че те са поискали срещата, за да предупредят Румен Петков за готвено покушение срещу известен политик, Галеви и Христов категорично отказаха да коментират.

Галев и Христов посочиха, че се чувстват използвани, че се чувстват като „боксова круша” и други чрез тях си разчистват сметките.

Двамата ясно заявиха, че въвличането им в скандала е опит да бъде бутнато правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
АЗ защо не пратиш снимките на Dnes.bg, разкажи какво знаеш и толкоз. Те ще напишат хубава статия, както направиза за онзи *** с паркинга. Няма да ти съобщят името
16
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 16 години
ИМАМ ЗАСНЕТИ КОЛИТЕ НА ПЕТКОВ В СЕЛО РЕСИЛОВО БЛИЗО ДО ИМЕНИЕТО НА ГАЛЕВИТЕ..КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ИМАМ И СНИМКИ НА ИМЕНИЕТО..КАТО БАЗА НА НАТО Е ..БОЙНИЦИ ДЕНОНОЩНО ВЪОРАЖЕНИ ГАВАЗИ ..НОЩЕМ ОБИКАЛЯТ ИЗ ОКОЛНОСТИТЕ С УРЕДИ ЗА НОЩНО ВИЩДАНЕ ДА НЕ СЕ ДОБЛИЖИ НЯКОЙ СЛУЧАЙНО..ТОВА СА ГАЛЕВИТЕ..ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПОЛЪЧИХА КОНТРОЛА НАД ТРАФИКА ДО ЗАПАДНАТА ГРАНИЦА И РЯЗКО СЕ ЗАМОГНАХА..А ПЕТКОВ ХОДИ ТАМ ЧЕСТО ДА РАЗРАБОТВАТ ДОСТАВКИТЕ..ЦЯЛОТО СЕЛО ГО ЗНАЕ..КОН ДА ГИ ОНАДИ ДАНО МУТРИТЕ И КУКИТЕ
15
0
 
0
 
! Отговори
T преди 16 години
Абе журналистчетата,преди да слагате заглавие поинтересувайте се малко....защото Галев не пие алкохол,още по-малко водка.....а пък кой казва че Дупница е в стрес??????? Няма нищо верно,даже където са хората на Галев,не стават проблеми,побоища и т.н..И си е много пич даже,в смисъл рядко интилигентен човек.....пък Ангел е супер голчм веселяк и майтапчия......Я оставете хората на мира.....Да,срамно богати са,но нито почернят майки като дават наркотици на децата им,нито правят момичетата ,нито се занимават с обикновените хора.Мога само да кажа,че който не ги познава лично,няма никакво право да ги съди,защото умишлено им се лепва някакво грозна "слава" на главорези
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Хаха, ARTE излъчи репортаж за мафииката Балеви от където всичко става ясно ... ОБАЧЕ .... те не са такива ... те са честни хорица и само са искали да помогнат .... каква наглост, каква безочливост ... не от страна на престъпниците .. а от страна на правителството!
13
0
 
0
 
! Отговори
Блогаджий преди 16 години
Ама днес.бг вие наистина сте евтина медийка, язък..по скоро сте блогче...пишувате си тука едни разкази, ама я почвайте да пишете в блог.бг - там е най-добре
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Браво на журналистите от днес.бг!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Вижте тези мутри! Те и мутри нямат, някакви размазани тюфлеци! Отвличат ни вниманието с такива ***! Този казал, оня каза, другият отричал, ама г=н Велчев, вие къде сте в цялата история? Ами г-н Президент, вие къде сте? Ааа, по важно е да се откриват фонтанчета в Израел, а българите, кучетата ги яли! Ама вижте какви долни *** ни ръфат! Иначе сме държава, да, ама друг път
10
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 16 години
обичам псевдожурталистите от днес-бг :))а да видим къде става дума за водка?я са пък да видим за колко срещи става дума?явно добре плащат батбойкоборисочетата, *** и костомолците, за да се изнасилва така истината непрекъснато :)))и защо го правите? не ви ли е ясно че тоя бесен и неадекватен език не ви прави чест,най-меко казано :)
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Мене повече ми прилича на приятелска среща от колкото за предаване на "особено важна информация" на кафе в центъра на София.
8
0
 
0
 
! Отговори
Алекси преди 16 години
Галеви са престъпници, които обаче се толерират от управляващите, тъй като редовно снасят в партийната каса на БСП от бизнеса си с наркотици и износ на зад граница
7
0
 
0
 
! Отговори
Антей II преди 16 години
ами то цяла Дупница и околията знаеме колко често идва Р.Петков си кортежа си от мутрагени в имението на Галеви, ама явно някои не са разбрали
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
въпросителна,ти си удивителна
5
0
 
0
 
! Отговори
въпросителна преди 16 години
Много подвеждащо заглавие! " Братя" Галеви са се срещнали с м - р Петков веднъж, по тяхно желание. И ако информацията, която са предоставили на министъра, е предотвратила подготвяно покушение, то в какво трябва да бъде обвинен Петков?
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
"Ако ние сме престъпници, защо не сме затвора", каза той. ТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА ВЪВ ВЛАСТА А ДРУГИТЕ СА КАТО ВАС БИЗНЕСМЕНИ !!! САМО КОКОШКАРИТЕ СА В ПАНДЕЛАТА !
3
0
 
0
 
! Отговори
REPORTER преди 16 години
АКО ЧРЕЗ ТЕЗИ ДВАМА ИНДИВИДА, КОИТО СА "???" АБСОЛЮТНО НЕИЗВЕСТНО КАКВИ, МОЖЕ ДА СЕ БУТНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ТО ПО-ДОБРЕ НАИСТИНА ДА ПАДНЕ!!! В КАКВА РОЛЯ ИГРАЯТ ТЕЗИ ??? НИМА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Е ЗАВИСИМА ОТ 2 ЛИЦА, КОИТО СА ИЗВЪН ТРИТЕ ПРИЗНАТИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА ВЛАСТИ-СЪДЕБНА,ПАРЛАМЕНТАРНА И ПРАВИТЕЛСТВО??? ГОРКО НИ.
2
0
 
0
 
! Отговори
Gospodin преди 16 години
a we koi s koi si e pil vodkata ili burbana ne e tolkova vajno!!!Vajnoto e 4e tazi "institucia" kato MVR ot 18 godini sledva edna linia kum pulna degradacia!Do koga ???????????
1
0
 
0
 
! Отговори
АсанАсан преди 16 години
Нови ,голями успехи на мутрокомунизма!!!!