По ирония на съдбата бях научен ръководител на Красьо

Интервю на ректора на Стопанската академия в Свищов
27 ное 2009 07:00,
230

Мрежата около Красьо Черния оплете и ректора на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов.

Плевенският бизнесмен бил отличен студент в академията. В публичното пространство се появиха снимки от веселия студентски живот, на които до Красьо и приятелката му – фолкпевицата Магда, е и ректорът.

В медии пък се появиха подозрения, че има връзка между Красьо и ремонта на студентските общежития в Свищов на стойност няколко милиона лева.

Ректорът Величко Адамов отговаря на всички догадки и твърдения в това интервю.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
0
 
! Отговори
Борислав преди 14 години
Абе Суев, в крайна сметка ти против корупцията ли си или против Стопанската академия? Време е да се определиш вече! Два дена чета постовете и съм впечатлен от изключителните ти глупости, които пишеш! Така че, определи се ако обичаш и в случай че града нещо ти пречи на кариерата и развитието може да драснеш няколко реда, да разберем защо :)
110
0
 
0
 
! Отговори
боян преди 14 години
*** наглия зализан *** как лъже лелееееееееее хахахахана детектор на лъжата ти давам 30 секунди, батенце.а ако те приклещят как си трябва тия качулатите дето така мазно ги несебопиш, ше се напикаеш още при ареста
109
0
 
0
 
! Отговори
Косев преди 14 години
Както каза и Кирил - всичко е по ирония на съдбата. А тоя *** Красьо как са го приели за докторант - някой може ли да обясни. Или пак е ирония на съдбата!
108
0
 
0
 
! Отговори
суев преди 14 години
Предлага икономика да остане да се учи само СУ,УНСС и във Варна...всичко друго под ножа и без това само ще си иде .Това го казвам с жалост но друг изход няма иначе висшето образование съвсем ще се обезцени.
107
0
 
0
 
! Отговори
Косев преди 14 години
Майката ти да *** *** свищовски даскал - затвор куче недно!
106
0
 
0
 
! Отговори
8 000 000 преди 14 години
8 000 000 са джобни пари за кръговете в СА. Коя институция може да се пребори в България срещу такива суми? - никоя. Въпросът е до каква степен се увреждат всички засегнати по веригата, тъй като е създаден и модел на поведение. Коя проверка може да пребори 8 или 9 цифрени суми в България? Това не може да се случи случайно, и то без покровителството на висши хора във властта. Всички искат да лапат от вкусната държавна баница, а тя смърди на стотици километри, миризмата пресича дори граници.
105
0
 
0
 
! Отговори
Кирил преди 14 години
По ирония на съдбата на бюрото ми имаше 2,000 лева и аз по ирония на съдбата взех, че ги прибрах - някой да не си ги потърси, нали!И пак по ирония на съдбата, се оказа, че сме танцували кючеци с Красито и Магито. То аз не слушам чалга, но по ирония на съдбата бях на масата точно тогава и пиехме уиски. Какво да правиш - студентите си го искат това нещо, ние не се дърпаме! Значи, аз такива клевети не мога да търпя. По ирония на съдбата...ех...тази съдба!
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тоя лъха на корупция от 100 км.
103
0
 
0
 
! Отговори
Дърт Счетоводител преди 14 години
Вижте к'во. Не бъркайте пръст с ***. Имат нещо общо но са различни неща. Едно е ученето в СА "Димитър Ценов", съвсем друго една прослойка от помазани студенти, проблем за всички български учебни заведения.Иначе Свищов е наистина идеалното място за учене. Няма работа, по улиците и въобще навсякъде тълпи от студенти и на този който наистина му се учи просто няма друго какво да прави. Е, купона си е част от студентския живот.
102
0
 
0
 
! Отговори
Роси преди 14 години
До 69.Момче остави това с кючека.Само В.А. ли го играе?Ами не.Цялата държава прави това упражнение.Нещата са съвсем други.С голяма част от мненията дадени в този форум съм съгласна.В крайна сметка оставете органите на реда да си свършат работата и тогава ще се разбере този човек има ли вина или не.Българите обичаме да заклеймяваме някой предварително и после ако не сме били прави да се извиняваме.Много жалко за нас като нация,нали?
101
0
 
0
 
! Отговори
мара преди 14 години
Този още докато вземаха интервю от него,трябваше да бъде арестуван и тикнат зад решетките.Вижте му само физиономията и си вадете изводите.
100
0
 
0
 
! Отговори
Мариан преди 14 години
ТОЗИ КОЦКАР ДЪРТ, С ТАЗИ БОЯДИСАНА КОСИЧКА Е ТОЛКОВА ЕХИДЕН И МАЗЕН, ЧЕ МЕ Е ОТВРАТ! КЪДЕ СА БУДНИТЕ СТУДЕНТИ, ДА МУ СКОЧАТ И ДА ГО ИЗХВЪРЛЯТ.ОТ СТО КИЛОМЕТРА СЕ ВИЖДА, ЧЕ Е ГУЗЕН!
99
0
 
0
 
! Отговори
ценов преди 14 години
Много се гордея с Дипломата си от Стопанската.Това за дивидента го знаят само притежателите на така. Другите няма как да го знаят.
98
0
 
0
 
! Отговори
бивш преди 14 години
вижте не можем да виним красьо, тои не е будала момчето, знае кои дипломи са 1.Хора не противопоставяите различните учебни заведения. Имам дипломи от УНСС и Академията иважавам ги и двете средища за мен точно те двета са НАЙ. Но е факт, че дипломата от Свищов носи повече дивидент при кандидатстване на работа.
97
0
 
0
 
! Отговори
било като Кембридж преди 14 години
Алоооооооо Вие съвсем си повярвахте и почнахте да халюцинирате!!!
96
0
 
0
 
! Отговори
ОХА - ЖОКЕРЧЕ преди 14 години
Има много Красьовци в България - Я вижте в Аписа или Лекса на колко години е "Красьо" -то на ББ - само дето му викат СТЕНЛИ - вижте кой набор е - намерете собствениците на Бул Лес Строй . Като видите че и той е осемдесет и детски набор (на двадесет и ...години) а върти много повече милиони от черничкия, десетки пъти повече
95
0
 
0
 
! Отговори
.......... преди 14 години
Сакън !!! Пазете академията , 4е там са най-великите некадърници и рушветчии!Пък и лесно се взима диплом!
94
0
 
0
 
! Отговори
alex преди 14 години
Tova e BG. ROBERT DENIRO
93
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 14 години
на господин ректора само заради мазната физиономия му давам 2 години условно
92
0
 
0
 
! Отговори
Не е легенда преди 14 години
Колкото и да плюете по академията в Свищов мога да Ви каже, че от 12-те човека в екипа ми хората знаещи най-много в областа на финансите и счетоводството са завършили в Свищов. Там ако си студент редовне просто няма къде да бачкаш като в София и си ходиш на лекции. Завършилите в София само в началото изглеждат по оправни , ама щото за побачкали и не са си виждали истинските си преподаватели, - докато в Свищов като малко градче дори преподавателите познават голяма част от редовните си студенти