Майката на убитото дете: Не се чувствам виновна!

"Просто стана така… Не сме очаквали, че Нина ще умре"
Обновена: 16 дек 2010 15:06 | 15 дек 2010 11:53,
204
Майката на убитото дете: Не се чувствам виновна!
Интериорът в къщата на убитата Нина. Снимка: Булфото

"Не съм сбъркала за нищо… Не се чувствам виновна. Просто стана така… Ненадейно, бързо. Не сме очаквали, че детето ще умре".

Още по темата
Това разказа пред bTV 29-годишната Аксиния, майка на убитата Нина от луковитското село Торос.

Dnes.bg  припомня, че на 12 декември след запой в къщата на семейството пастрокът уби 8-годишната си доведена дъщеря. Дeтето е било ударено с твърд предмет по главата и е починало намясто.

Майката отрича, че повод за трагичната случка с Нина е пиянство.

Тя и Радослав се били скарали заради коня с каруцата.

"Той се ядоса, стана и каза, че ще ме лупне. Дeтето в този момент стана. Не знаехме, че ще изпадне в безсъзнание.

Потече му кръв от нослето и устата – розова… Стана като един вид инцидент", разказа още майката, която е бременна в седмия месец с шестото си дeте.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още по темата: Луковит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
0
 
1
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 13 години
Абе за каква майка и какво дете говорите бе ? Стига сте ни занимавали с тези *** !!!
197
0
 
0
 
! Отговори
hamurapi преди 13 години
*** tryabva da se zatvoryat v geta, kadeto da badat kastrirani! Nyama inache spasenie ot tazi paplach! Maje da ne e humanno, no tova ne sa hora! Omrazna mi da gi hrantutime, a za blagodarnost tezi *** da ni kradat i izlagat pred sveta!!!
196
0
 
4
 
! Отговори
циганите вън преди 13 години
до 175 ,абе моето момче защо не си завреш никаде това приобщаване,ако пък толкова го желаеш *** в някоя *** махала и те да те приобщат,заради такива *** като теб няма да се оправи нашта страна скоро
195
0
 
4
 
! Отговори
Баба Яга преди 13 години
А дали се чувства виновна,че цвъка всяка година ***...безполезни търтунгели на обществото.Сега като й отнемат децата и детските, нека се плоди пак!Те за друго не стават.А Кобургът Симеончо, щял да ги превъзпитава и приобщава!Боже, ела слез и си прибери вересиите!
194
0
 
2
 
! Отговори
345 преди 13 години
Защо всеки път в новините чета *** истории?
193
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Българският народ, който е най-старият и многоброен европейски народ на праисторията, античността и средновековието, бе превърнат в шепа бледи сенки, които са готови да продадат мило и драго, за да бъдат "приети в Европа". Най-старият и многоброен европейски народ, който е първият държавотворен народ по принцип, е паднал на колене и иска да бъде "приет в Европа", защото повярва на душманите си, че е народ от престъпници, които продават децата си за долари, че е робски народ /славяни/, че е номадски народ /монголски тюрки/ и че е *** народ, неспособен да управлява сам съдбата си."
192
1
 
5
 
! Отговори
Човек преди 13 години
Свинята не се чувства виновна,че е *** и живее в ***!Свинята не се чувства виновна ,че се опрасва и валя "децата"си в калта!Свинята плюска,свинята пие,свинята се валя в собствените си фекалии и не се чувства виновна!Невъзможно е да превъзпитаме свинята и тя да се "самоопредели"като лебед!!!
191
0
 
10
 
! Отговори
Юберменш преди 13 години
"Стана като един вид инцидент". Такава липса на съвест за убито собствено дете и такива самооправдания не са присъщи за интелигентно човешко същество, нито дори за животно. Това са ***, недоразумения на природата, които трябва да бъдат умъртвени в лагери.
190
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хехе драги ми интеграторе като умре гостоприемника умира и паразита заедно с него интегрирай си ги у вас заедно великолепната шесторка байландо и славчо трифонов това е да си ги интегрират БТВ НОВА и другата *** глобална пасмина айде леко ти интегриране аз ще се въздържа даже мога да ти кажа къде ги заселим в нов български университет при сорос
189
1
 
13
 
! Отговори
АПОКАЛИПСИС преди 13 години
Обичам миризмата на ***,изгарящ мръсни ***! Мирише на .....ПОБЕДА......!!!!!!!!!!
188
0
 
9
 
! Отговори
Влади преди 13 години
Правилно! Друго дете ще направят, ама кон не могат..., както се пееше в песента. Разстрел за всички тези животни, малки и големи!
187
0
 
17
 
! Отговори
Хан-Крумово решение преди 13 години
Тая *** получава 403 лв само от детски надбавки и социални помощи.Ако купува продукти и им готви, децата й ще са нахранени. А хората свидетелстват, че те постоянно са били гладни и ПИЯНИ! Алкохол е купувала мръсницата с парите от нашите данъци!Има решение: *** като тази принудително да работят земеделие - така може да изкара прехрана за семейството си! Милиони декари обработваема земя пустее! Тази мярка да се прилага спрямо всички, които имат деца, но не плащат издръжка,уж нямали работа!
186
1
 
10
 
! Отговори
гевангщайнеладен преди 13 години
как се събирали 12 *** в едно жигули??? ами в пепелника.защо пак ревете срещу *** а не срещу тъпанарите. да не да няма *** българи, или да не могат да се съберат 12 българи в пепелника на жигулито?
185
1
 
15
 
! Отговори
българин преди 13 години
Не се тревожете братя и сестри българи.*** ще роди още десет.За тях, че са утрепали едно е същото като размазване на въшка.
184
1
 
8
 
! Отговори
Васил Левски преди 13 години
*** ГАДНИ МАНГАЛИИИИ!НЕ МОГА ДА ГИ ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕЕЕ!
183
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Достатъчно да им се спрат детските, ако са раждали преди 18 години, да сеплащат детски само до трето дете/да важи не само за менгями/ и тези *** ще изпукат от глад.Ще има, вярно, ръст на просия и джебчийство,но в първия случай не си длъжен да им даващ, във втория - да се декриминализира боят при самоотбрана. Ако пък тръгнат групово, да се разреши и групова самоотбрана
182
0
 
15
 
! Отговори
poohy преди 13 години
до 164 - *** не правят сметка как да ни доят - Доенето ни в тяхна полза е на правителствено и международно ниво. Нашето правителство не е като това на Саркози - да каже НЕ. Затова предлагам да направим петиция - ВСИЧКИ РАЗНОСКИ ЗА ТОЗИ ЕТНОС ДА СЕ ПОЕМАТ ОТ ДЕПУТАТИТЕ. Трябва да престане ГЕНОЦИДА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС!!!!!!
181
2
 
14
 
! Отговори
poohy преди 13 години
до 178 - ми ние си ги приобщаваме. Строим им жилища, като ги изтърбушат им даваме нови, без да важи принципът - чупи-купи. Поощряваме им раждаемостта. Плащаме им здравето и социалните помощи - на ръце си ги носим. И ТИ ПАК НИ КОРИШ, ЧЕ НЕ ГИ ПРИОБЩАВАМЕ!!!!!!
180
5
 
4
 
! Отговори
niki преди 13 години
balgari sasipaha darjavata!ne ***....
179
1
 
7
 
! Отговори
анонимен1912 преди 13 години
Запалила се *** колиба, запалила се *** колиба,*** вика, манга плаче, ша-ля-ля, ша-ля-ля,*** вика Манга плаче ша-ля-ляОстави детето, вземи магарето, остави детето вземи магарето,магарето ще ни носи цяла зима дърва, магарето ще ни носи цяла зима дърваА ПЪК ЗА ДЕТЕТО - ДРУГО ЩЕ НАПРАВИМ, А ПЪК ЗА ДЕТЕТО - ДРУГО ЩЕ НАПРАВИМ,Дете можем за направим, магаре не можем,дете може да направим, магаре не можем