Михаил Михов не искал да му викат Мишо Бирата

Тити Папазов: Не търсете жълтото около смъртта му!
Обновена: 31 мар 2011 10:44 | 31 мар 2011 10:44,
92
Михаил Михов не искал да му викат Мишо Бирата
Тити Папазов. Снимка: Булфото

„Мишо Михов, за огромно негово съжаление, стана известен заради скандала със записите. Той никога не е бил Мишо Бирата и му беше много неприятно, че го наричат така”, разказа  пред bTV Тити Папазов.

По думите му двамата са се видели на 12 февруари, когато по същия повод Михов го е попитал шеговито: Добре, Тити, кажи ми! Ако произвеждах презервативи, как щяха да ми викат?”.

Според Папазов, ако бизнесменът е трябвало да бъде окачествяван с някакъв прякор, той би трябвало да е свързан с баскетбола.

„Затова ми беше много болно в целия този период. Сигурно това, което се случи с него и с неговото име, с неглижирането от страна на премиера, казвайки: „Тоя, Мишо Бирата”, сигурно така се случва”, добави треньорът.

Още по темата

Той допълни, че не е запознат с подробности от неговия бизнес, но сподели, че е бил безрезервен за баскетбола: „Може би само той знае истината за това какво му е коствало. Защото много пъти се е задъхвал и съм убеден, че му е било много тежко да спазва обещанията, които прави”.

Папазов каза още, че не знае Михов да е бил рекетиран, но допълни: ”Няма бизнесмен, на когото преди избори да не му е почукано на вратата и той да не си е плащал. Вярвам, че това е в нашата действителност. Конкретно с Мишо, не знам”.

По думите му няма нищо странно около това, че бизнесменът е намерен в хотел: „Аз съм тясно свързан с него от 2007 година. Оттогава той живее в различни хотели (...) Неговият живот мина на колела и в баскетболната зала”.

По този повод Папазов призова да не се търси жълтото в смъртта на Михов и да не се правят опити за печеленето на политически дивиденти.

„Спортът е най-пряката пътека към управляващите. Това е естествен контакт. Ако аз съм министър-председател, най-нормално е да помогна на мои близки. Дали е правилно като морал и възпитание, е друга тема. Където и да отидеш, се искат връзки и контакти”, коментира Папазов.

Той обаче отбеляза, че информационното затъмнение по случая не е било уместно: „Лошо е, че нямаше изказване. Този път Борисов явно е повлиял – за първи път г-н Цветанов не е на събитието. Те иначе обикновено са една идея преди то да се случи”.

По думите на Тити Папазов Михаил Михов е станал известен на обществеността на 15 януари в негативен контекст, но това не би могло да заличи направеното от него за българския баскетбол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В преди 13 години
На чаша бира хората си казват много тайни -дори и държавни,,,,,,,,,,,,човек сам си избира приятелите,,,,,,,
56
8
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В преди 13 години
Хахаха Герб въобще не му е спрял бизнеса -просто се е получило --Царя дава пъдаря не дава --но после бързо управляващите са поправили грешката -и от думите на БОКО -да не закачат авера му Мишо Бирата ,Какво по голямо доказателсвто от това -- а какво да направи Мишо ли -Когато бизнеса ти е наред -при изнудване и искане на подкуп -си има МВР --само че да не е от това МВР дето ритат топка заедно,Ако е трябвало да разследват заводите -значи е имало нещо нередно -ЗАКОНА трябва да се спазва
55
1
 
0
 
! Отговори
ah преди 13 години
ha ha
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
напълно подкрепям 55 !!
53
7
 
7
 
! Отговори
Наивен преди 13 години
ГЕРБ рекетира бизнеса от средата на 2009та! Мишо просто не е издържал на наглостта и алчността им! Бог да го прости!
52
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
57,попитайте Гоцю !.......или те е страх?
51
6
 
6
 
! Отговори
избирател преди 13 години
Някой знае ли какво става с оня митничар от аерогарата, дето Тиквата го назначи заради футболния цирк в киойто участват заедно? Ако го познавате, му кажете да се пази от инфаркт , инсулт, пътни инциденти и др.
50
0
 
14
 
! Отговори
до58 преди 13 години
Рекета съществува от20 години!!!!!!
49
4
 
14
 
! Отговори
да бе преди 13 години
Колкото до Тити Папазов ,това е човек естествено емоционален и голям истински работлив българин !На практика се е доказал .
48
1
 
2
 
! Отговори
до 54 преди 13 години
Ти какво би направил на мястото на МИШО/преди смъртта му/?
47
4
 
7
 
! Отговори
до 54 преди 13 години
Идва ГЕРБ на власт /нова власт/и му спират бизнеса ,....защо ли? Естествено е да има затруднения човека /не го познавам лично /,и аз имам бизнес ,та затова !Трудно е в БГ да имаш някакъв бизнес !Всеки те гледа като ,....портмоне ,а така ли трябва да бъде ?
46
7
 
8
 
! Отговори
реалист преди 13 години
ТИТИ Е МНОГО ПРАВ ЗА ТОВА, ЧЕ ГЕРБ РЕКЕТИРА ВСИЧКИ ФИРМИ, И ПОД ЗАПЛАХАТА ОТ ВСЯКАКВИ ПРОВЕРКИ, СЪБИРАТ ПАРИ ЗА ИЗБОРИТЕ! НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ ОТИВАТ ТЕЗИ ОГРОМНИ СУМИ! НЯМА ПРОПУСНАТА ФИРМА ОТ ТЕЗИ ОМРАЗНИ ***! ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ РЯПА ДА ЯДЕ! ! !
45
5
 
4
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
БОЙКО - КОЙ УТЕПА МИШО БИРАТА ?lambo.blog.bg/politika/2011/03/31/boiko-koi-utepa-misho-birata.719785
44
1
 
12
 
! Отговори
мравка преди 13 години
ТаКИВА ХОРА ПОЧТИ НИКОГА НЕ ДОЖИВЯВАТ ДЪЛБОКА СТАРОС.ВСЕ НЕЩО ИМ СЕ СЛУЧВА.ЗА ТОЛКОЗ ГОДИНИ НИКОИ НЕ Е ЗАБОГАТЯЛ С ЧЕСТЕН ТРУД.СМЪРТА МУ Е МНОГО УДОБНА ЗА НЯКОИ.ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗА КОИ.БОГ ДА ПРОСТИ УМРЕЛИЯ.
43
9
 
6
 
! Отговори
до 52 преди 13 години
Тиква си ти ,а "Тиквата",работи яко ,и БГ ще се оправи,след голямото оглозгане ---20 годишно !Животът налага това положение в момента ,Бойко е човек попаднал в това време и опозицията реве ,че няма далавера ,а трябва ли да има ....далавера ?
42
3
 
15
 
! Отговори
Ф.С.В преди 13 години
Работниците му чакали заплати с 2 месеца назад - как мислиш инспекция по труда има ли някакъв шанс да влезе в заводите -след като митничари и барети бяха изгонени --(СРС) Аман от коректни и честни бизнесмени --отиде си още един от БГ мафията
41
8
 
4
 
! Отговори
Европа преди 13 години
Здравейте български *** !Форумът ме кара да се срамувам ,защо лъха толкова негативизъм ?Човекът Михаил Михов,за нищо не е виновен ,че е използван /рекетирали са го управляващи /!Малко хора като него не са жалели парите си за спорт ,отворил и раб. места ,жалко за него !То в БГ да не си и такъв,все ще те оплюят !А сега работниците му и баскетбола ----при Дянков на борсата ?
40
7
 
14
 
! Отговори
PENE преди 13 години
Боко Тиквата : И аз не искам да ми викат , "Боко Тиквата" , ама кво мога да направя , като всяка МУТРА си има прякор !
39
1
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В преди 13 години
Сещам се за Залтко баретата как в едно предаване говореше че го било срам пред детето му като казвали хората -това е детето на наркодилъра .наркобарона наркобоса ,,а той бил честен бизнесмен -не можело така да се говори --Така и с Мишо Бирата --как да му викаме -Ваше превъзходителство -вие сте институция и почетен консул на Бразилия - като не иска да му викат БИра да си беше затворил заводите --Но в елита бира не се пие -тя е само за простолюдието
38
0
 
0
 
! Отговори
до 43 преди 13 години
Не просто знам copy i paste!