Михаил Михов не искал да му викат Мишо Бирата

Тити Папазов: Не търсете жълтото около смъртта му!
Обновена: 31 мар 2011 10:44 | 31 мар 2011 10:44,
92
Михаил Михов не искал да му викат Мишо Бирата
Тити Папазов. Снимка: Булфото

„Мишо Михов, за огромно негово съжаление, стана известен заради скандала със записите. Той никога не е бил Мишо Бирата и му беше много неприятно, че го наричат така”, разказа  пред bTV Тити Папазов.

По думите му двамата са се видели на 12 февруари, когато по същия повод Михов го е попитал шеговито: Добре, Тити, кажи ми! Ако произвеждах презервативи, как щяха да ми викат?”.

Според Папазов, ако бизнесменът е трябвало да бъде окачествяван с някакъв прякор, той би трябвало да е свързан с баскетбола.

„Затова ми беше много болно в целия този период. Сигурно това, което се случи с него и с неговото име, с неглижирането от страна на премиера, казвайки: „Тоя, Мишо Бирата”, сигурно така се случва”, добави треньорът.

Още по темата

Той допълни, че не е запознат с подробности от неговия бизнес, но сподели, че е бил безрезервен за баскетбола: „Може би само той знае истината за това какво му е коствало. Защото много пъти се е задъхвал и съм убеден, че му е било много тежко да спазва обещанията, които прави”.

Папазов каза още, че не знае Михов да е бил рекетиран, но допълни: ”Няма бизнесмен, на когото преди избори да не му е почукано на вратата и той да не си е плащал. Вярвам, че това е в нашата действителност. Конкретно с Мишо, не знам”.

По думите му няма нищо странно около това, че бизнесменът е намерен в хотел: „Аз съм тясно свързан с него от 2007 година. Оттогава той живее в различни хотели (...) Неговият живот мина на колела и в баскетболната зала”.

По този повод Папазов призова да не се търси жълтото в смъртта на Михов и да не се правят опити за печеленето на политически дивиденти.

„Спортът е най-пряката пътека към управляващите. Това е естествен контакт. Ако аз съм министър-председател, най-нормално е да помогна на мои близки. Дали е правилно като морал и възпитание, е друга тема. Където и да отидеш, се искат връзки и контакти”, коментира Папазов.

Той обаче отбеляза, че информационното затъмнение по случая не е било уместно: „Лошо е, че нямаше изказване. Този път Борисов явно е повлиял – за първи път г-н Цветанов не е на събитието. Те иначе обикновено са една идея преди то да се случи”.

По думите на Тити Папазов Михаил Михов е станал известен на обществеността на 15 януари в негативен контекст, но това не би могло да заличи направеното от него за българския баскетбол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
7
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Няма бира, и сърцето ми направо, направо спира!
16
2
 
6
 
! Отговори
мм преди 13 години
Абе баскоро го гледах по бтв, итам разправяше как управлявал казината на Илия Павлов,после и на другите групировки след като се обединили,така ,че и Титито вече ми е ясен,изобщо не е този човек за който си го представяхме,добрия,състрадателня и т.н
15
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всеки,който изобличи Първанов в далавера,умира мистертиозно или го потрошават.Този човек е злодей.ДС се е активирала и не се шегува.
14
5
 
9
 
! Отговори
Край преди 13 години
Тоя дето ни светва да ти кажа- Първанката сигорно се е застъпвал пред Пожарникаря да спре проверката ама и оня направи си я спря. А колко ли проверки е спрял без никой да му се застъпва ... Или щото Цвети му се е обадила и ли ВЗлатев му е наредил ...
13
2
 
7
 
! Отговори
pepi преди 13 години
kvo me interesuva toq sopol ako 6te mi6o bezakoxolnoto da sa mu vikali,porednata 4ervena utrepka krala ot darjavata
12
7
 
30
 
! Отговори
Изтрития коментар!!! преди 13 години
Да ви светна: През 2008 и 2009 фирмата на Бирата е отчела едва 130 000 лв. печалба, при 15 милиона приходи. Гоце го е покровителствал за укриване на печалба, а Бирата се е отчитал. Проверката, която Гоце е трябвало да издейства от Бойко да спре, е била точно заради тези укрити печалби, но след като излязоха СРС-ата Гоце се притесни, че ще лъсне цялата далавера, и очисти Бирата...
11
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това "отсядане" в Правец на път за Варна мирише яко на силикон...
10
4
 
25
 
! Отговори
Край преди 13 години
Бог да го прости човека. Млад човек. Отиде си с тъпия прякор лепнат му от *** човек - кандидат диктатора. Случаят му разкри начина по който се е прави бизнес в българия от 20 г. насам. Големите началници ти дават нещо или не те "закачат" за да не плащаш дължимото на държавата. За съжаление друг начин на правене на бизнес в БГ няма.
9
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За мъртвите или добро или нищо, но: Ако произвеждаше презервативи щяха да му викат Мишо капута. Спокойно и сега могат така да го наричат и ще му подхожда, защото е снасял наляво и надясно, а за да си в добри отношения и с Бойко и с Гоце, трябва да си много голям ***!!!
8
7
 
7
 
! Отговори
OSHO преди 13 години
жив и здрав да е бирата
7
9
 
26
 
! Отговори
иван преди 13 години
Бойко май ползва кофти методи за справяне с неудобни хора...един ден(който ще е скоро) като престане да е премиер, направо не знам къде ще трябва да се крие(и ЦЦ също), че много врагове са събрали.
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може пък да се е споминал като ИВан Вазов. С някоя млада девойка в хотела. Дай боже всекиму.
5
2
 
16
 
! Отговори
Бахти бохлуците преди 13 години
Този горе е психопат с ясно изявен синдром на латентен хомосексуализъм,чувстващ се прекрасно когато е душевно обладаван от могъщи личности-колкото по нечистоплътни,толкова по-приятно за него.Плаче за виртуалния си любовник доказал му нравствено ,че е една мъжка....секретарка.Всъщност плачът му е проява на свръхвъзбудата му.*** който не си заслужава куршума.
4
1
 
40
 
! Отговори
Не е само Бира преди 13 години
Преди 5 г. Михаил Миков замени 5 апартамента с обща площ 400 кв. м. за бившата резиденция на Тодор Живков в лесопарк Липник Русе с площ 2766 кв. м. Нелегална бира и твърд алкохол, съмнителни заменки и други сделки, опънати чадъри над него - ами ще му се отрази на сърцето, няма как...
3
8
 
22
 
! Отговори
вълчо преди 13 години
Жалко един млад мъж си отиде. Бог да го прости.
2
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лееле , Тити ,не помисли ли какво значат думите ти??? "Този път Борисов явно е повлиял за първи път г-н Цветанов не е на събитието. Те иначе обикновено са една идея преди то да се случи.Да не се окажеш сега с инфаркт ти? Не ти го пожелавам в никой случай ,ама мисли преди да кажеш нещо. Как ще са на място преди да се случи престъпление без да знаят ,че ще се случи? И ако знаят ,то защо на практика участват?....
1
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я,Тити Папазов не плаче!!!!!