Михаил Михов не искал да му викат Мишо Бирата

Тити Папазов: Не търсете жълтото около смъртта му!
Обновена: 31 мар 2011 10:44 | 31 мар 2011 10:44,
92
Михаил Михов не искал да му викат Мишо Бирата
Тити Папазов. Снимка: Булфото

„Мишо Михов, за огромно негово съжаление, стана известен заради скандала със записите. Той никога не е бил Мишо Бирата и му беше много неприятно, че го наричат така”, разказа  пред bTV Тити Папазов.

По думите му двамата са се видели на 12 февруари, когато по същия повод Михов го е попитал шеговито: Добре, Тити, кажи ми! Ако произвеждах презервативи, как щяха да ми викат?”.

Според Папазов, ако бизнесменът е трябвало да бъде окачествяван с някакъв прякор, той би трябвало да е свързан с баскетбола.

„Затова ми беше много болно в целия този период. Сигурно това, което се случи с него и с неговото име, с неглижирането от страна на премиера, казвайки: „Тоя, Мишо Бирата”, сигурно така се случва”, добави треньорът.

Още по темата

Той допълни, че не е запознат с подробности от неговия бизнес, но сподели, че е бил безрезервен за баскетбола: „Може би само той знае истината за това какво му е коствало. Защото много пъти се е задъхвал и съм убеден, че му е било много тежко да спазва обещанията, които прави”.

Папазов каза още, че не знае Михов да е бил рекетиран, но допълни: ”Няма бизнесмен, на когото преди избори да не му е почукано на вратата и той да не си е плащал. Вярвам, че това е в нашата действителност. Конкретно с Мишо, не знам”.

По думите му няма нищо странно около това, че бизнесменът е намерен в хотел: „Аз съм тясно свързан с него от 2007 година. Оттогава той живее в различни хотели (...) Неговият живот мина на колела и в баскетболната зала”.

По този повод Папазов призова да не се търси жълтото в смъртта на Михов и да не се правят опити за печеленето на политически дивиденти.

„Спортът е най-пряката пътека към управляващите. Това е естествен контакт. Ако аз съм министър-председател, най-нормално е да помогна на мои близки. Дали е правилно като морал и възпитание, е друга тема. Където и да отидеш, се искат връзки и контакти”, коментира Папазов.

Той обаче отбеляза, че информационното затъмнение по случая не е било уместно: „Лошо е, че нямаше изказване. Този път Борисов явно е повлиял – за първи път г-н Цветанов не е на събитието. Те иначе обикновено са една идея преди то да се случи”.

По думите на Тити Папазов Михаил Михов е станал известен на обществеността на 15 януари в негативен контекст, но това не би могло да заличи направеното от него за българския баскетбол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А Гоце кога ще получи масиран инфаркт?Много искам.
36
5
 
16
 
! Отговори
Агент Гоце преди 13 години
Всеки който ми се изпречи на пътя ще бъде неутрализиран, другари!
35
2
 
6
 
! Отговори
от 37 преди 13 години
КЪДЕ В ПРАВИЛАТА ПИШЕ ыЧЕ НЕ МОГА ДА КОПИРАМ САМИТЕ ПРАВИЛА?????Изтриха ме защото ги копирах и попитах защо трият безразборно! А и съм на БТК ,не правете дивотии ,че просто ще ресна!
34
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 37Ти не разбра ли, че това е най-помиярския портал у нас. Пъпьиви неграмотни модератори не могат да преценят какво да трият, а и за тях е важна бройката
33
1
 
15
 
! Отговори
ДС- КГБ преди 13 години
Демокрация -къде е това животно.след нахлуването на АМЕРИКА в афганистан се УВЕЛИЧИ 3 ПЪТИ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ХЕРОЙН.А БЪЛГАРИЯ Е ОСНОВЕН ПЪТ НА ТРАФИКА НА ХЕРОИН ЗА ЕВРОПА !!!добре дошли в НАШТА СИСТЕМА
32
1
 
2
 
! Отговори
до 37 преди 13 години
Ти да не си масон? Само те могат да пускат коментари от по над 500 символа.
31
0
 
8
 
! Отговори
мм преди 13 години
Не стига ,че повечето новини са написъни със правописни грешки,излизат часове след водещите новинарски сайтове,ми трагнали да търкат коментарите на потребителите си във които няма и грам заплахи а изказване на мнение и изстина,и накрая си измислили във тъпите си права,че можели да следят потребителите си,ей от тва по голяма малоумщина няма,вие като гледам не сте журналисти а падари
30
0
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В преди 13 години
Мишо Бирата преди да стане Мишо Бурата е искал неговите приближенни да му викат ваше превъзходителсво защото е почетен консул на Бразилия у нас--много е просташко падението- "Бирата" -но всеки си избира приятелите сам --Някои хора като малки деца са яли попара с дървена лъжица -но един ден констатират че от деца са се хранели в сребърни прибори и им тече в вените синя кръв --"Честните" бизнесмени в БГ се срамуват от бедното си минало- а богатсвото им носи комплексарщина
29
0
 
4
 
! Отговори
смехурко преди 13 години
цензура, драги ми смехурко, цензура.
28
0
 
10
 
! Отговори
мм преди 13 години
Може ли да ми ползват IP адреса за разкриване на самоличноста,ами ако съм на БТк и всеки ден съм със различно IP какво правим ,да не ви е шефче и на вас Алексейчо :)))))
27
9
 
11
 
! Отговори
Крачун преди 13 години
Тити Папазов е абсолютен образ- неподправен, суперемоционален, ревлив и по детски прям.
26
0
 
24
 
! Отговори
до 24 преди 13 години
Ами да! бил е лев т*шак на Илия Павлов - въртял е казината на мултаците - скоро го показаха по телевизията.....Май в това предаване дето неуспешната Лора Крумова се мъчи да героизира и канонизира всички онези, които с шепи и черпаци грабиха България - Луканов, Илия Павлов и останалите живи екземпляри...Мишо бирата е взел "да се отвива" и хоп-"настинка"те така сами се прочистват - мутродържава, какво друго чакате?
25
0
 
9
 
! Отговори
до 24-ти преди 13 години
Напълно си прав, и все агитира да се погледнело човешки. Той ги познавал все от ангелската страна на душата им и никога като от баснята на Лафонтен за вълка и агнето. Според Тити, агнето би изяло вълка, но не и обратното.
24
3
 
3
 
! Отговори
До Герболеза преди 13 години
И около устата не някой пишнан коментатори. По причина : речевия им апарат съвместява функции и на фекално-отделителна ситема . Още дори отпреди 9-и. Злобата ке ни види сметката.
23
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ей,кво ви става бе хора-пред смъртта всички сме равни !Кво лошо казва Тити ???
22
0
 
4
 
! Отговори
do 16 преди 13 години
проверката му беше заради спрения лиценз, няма нищо общо със корпоратовен данък ...
21
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тити хубаво ли ти плащат мафиотите?
20
1
 
2
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
tia pochnaha da mrat ,kato che sa gi napluli muhite ,sega koi shte vzeme birenata banica ,i bez tova toia byshon se izdani kak niama da go hvane masiran infarkt ,i va shte go hvanat kato dranka poveche ot kolkoto triabva.taka svarshvat vsichki predpaziteli v balgaria.da vidim koi shte sledvashtia .
19
3
 
6
 
! Отговори
petar преди 13 години
toq petnistiq revlo na kakav se pravi neznam
18
18
 
15
 
! Отговори
veronika преди 13 години
Уважавам Тити Папазов ! Вярвам на всичко което казва. Жалко, че има толкова малко хора, като него.......България щеше да е различна!