Хиляди чакали за лифта в Банско

От комитета за изграждане на втора кабинка настояват за неотложно решение
Обновена: 31 дек 2012 19:56 | 31 дек 2012 19:50, Веселина Йорданова
206
Хиляди чакали за лифта в Банско
Протестиращи блокираха пътя за града в предишните дни. Снимка: БулФото

Над 6 000 души чакаха днес два часа на начална и междинна станция на лифта в Банско, съобщиха от Инициативния комитет за изграждане на втори кабинков лифт.

Вчера министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов обеща, че въпросът с развитието на ски зоната в Банско ще се разгледа още в първите дни на новата година.

Още по темата

Той се обърна с молба към инициативния комитет, организатор на протестите в Банско, да се прекратят действията, които затрудняват движението към курорта в дните на активния туристически сезон.

Така след тридневен протест жителите и гости на Банско решиха да прекратят блокадата по време на празничните дни и да продължат протестите с други средства.

Днес те отново настояха, че решаването на проблема с по-доброто обслужване на туристите и скиорите в ски зоната е неотложно.

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов коментира днес, че имаме може би най-рестриктивния закон за горите в момента, който пречи на инвестиционните намерения и лишава от поминък определени територии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още по темата: банскокабинков лифт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
32
 
! Отговори
Боцко преди 11 години
Абе чудя се тия 6 хиляди кой ги би по главата да ходят в Банско?Аз вчера карах на Пампорово и опашка нямаше....
101
20
 
11
 
! Отговори
фани ма за лифта преди 11 години
Много са ми смешни масата *** пишещи във форума.Банско Разлог и Добринище протестират за този лифт от 2006-2007г. когато нямаше ГЕРБ,ама нямаше и кой да ги чуе.За пореден път се убеждавам,че тук пишат само гьотферени,изобщо нямащи си и на представа за какво става на въпрос.
100
0
 
9
 
! Отговори
Вуна Цурова преди 11 години
Я ме мена на снимката пръвата дек са ме снимале. Требе да идем и утре да се редим на упашката на лифто ние дек сме се събрале тук за да праим гюрлутия и да кажат е па я - не мое без нов ливт, нали банскалеее !!!
99
3
 
24
 
! Отговори
112 преди 11 години
Още едно потвърждение на максимата " парите над всичко". Тия които протестират все още не осъзнават, че двама - трима от перачите на кинти ще лапнат техния дребен и среден бизнес, а те ще са обслужващ персонал и " матреал".
98
2
 
26
 
! Отговори
bocko преди 11 години
Правителствен протест, да се смееш ли, да плачеш ли ....
97
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първи държавен протест! На всичко са готови за да продължът да грабят! Оставка и съд за мутрите от герб!
96
0
 
33
 
! Отговори
stance преди 11 години
хиляди чакали , наистина са чакали ха-ха-ха
95
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Табела на входа на Банско:ЗА КУЧЕТА И БЪЛГАРИ ЗАБРАНЕНО! - АКО НЕ ВЯРВАШ ВИЖ ЦЕНИТЕ
94
0
 
26
 
! Отговори
Утре преди 11 години
Хората се чудят как да вържат двата края, а тея сел..дури се на..аха от пари и искат още алчните бабички и чичаци...
93
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тук има някакъв, който винаги слага минусче. Ей така, за кеф. Написал един "Честита Нова Година" и нашият веднага му "пляснал" минуса.
92
1
 
65
 
! Отговори
Не ходете там ! преди 11 години
Българи, не ходете на Банско ! Това е курорт, където се перат милиони ограбени от вас. Цените са безбожно високи. Местните хора неприятни и алчни. Забравиха времената, в които пасяха говедата и овцете по същите склонове, които днес им дават милиони. Искат да продължат да убиват природата, да секат горите и да застрояват. Едно дърво расте десетки, а понякога стотици години. Секат го за минути. Връщане назад после няма.Природата е на всички, а не само на Банско !
91
0
 
14
 
! Отговори
Нормален преди 11 години
Решението за убийците на гората е само едно- ДГД!
90
0
 
49
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
не съм богат но не съм и беден... ама да плащам чай за 5 лв, мин. вода/300мл/ за 4лв. и омлет с три яйца за 15........обидно ми се вижда сякаш..
89
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой знае ли чия собственост са лифтовете в Банско? Защото, наистина, голяма далавера е това. Сутрин с часове не спира опашката от купуващи билети и по 20 лв единият. Поне така беше миналата година. Колкото и да струва поддръжката, печалбата ще трябва да е огромна.
88
1
 
9
 
! Отговори
дядо Боцко преди 11 години
Р Е Ф Е Р Е Н Д У М !
87
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе що го наричате Банско бре! То отдавна си е Цеко Минево! Ако сте забравили кой е той спомнете си "изгорелите" ви парички в ТСБ :) СЕга са в ***:)
86
0
 
18
 
! Отговори
9689 преди 11 години
И аз искам лифт до морето ама няма и си вървя пеш.
85
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей,простаци,защо ходите на Банско,да пълните гушите на мутрите,ходете на Осогово,прекрасна писта,малко хора,цена 15 лв за цял ден,10 за половин.Или ви харесва да ви правят на *** .Бъдете си ***,никой не ви пречи,но заради такива *** като вас ще изсекат горите на Пирин,а това вече ми пречи!
84
3
 
29
 
! Отговори
сто и два часа преди 11 години
Над 600 000 души чакаха днес сто и два часа на начална и междинна станция на лифта в Банско, съобщиха от Инициативния комитет за изграждане на втори кабинков лифт.
83
0
 
17
 
! Отговори
dragko преди 11 години
Не хиляди-стотици хиляди,милиони.......