Почина и самозапалилият се мъж от Раднево

Човекът издъхна в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив
10 мар 2013 10:48, Петя Славова
306
Почина и самозапалилият се мъж от Раднево
Снимка: Булфото

В Клиниката по изгаряния на УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив в 4,05 часа тази сутрин почина 53-годишният Венцислав Василев от Раднево, който се замозапали пред общината в града. Това съобщиха от пресцентъра на болницата, пише БТА.

Причинита за смъртта са несъвместими с живота дълбоки изгаряния, които са покривали 75 на сто от повърхността на кожата му. Той бе приет в пловдивскатаклиника на 26 февруари в кризисно състояние, през което време лекарите се бореха за живота му. Пациентът бе и в тежък шок и вдишване на топли пушечни газове, припомнят от клиниката.

Още по темата

На 28 февруари на Василев са направени първите хирургични интервенции за облекчаване на кръвоснабдяването на горните крайници и гръдния кош, но и след тях мъжът остана на апаратна вентилация в реанимационния сектор на клиниката. До последно той бе в изключително критично състояние в Интензивния сектор на клиниката, където медицинските му показатели бяха под непрекъснат лекарски контрол, уточниха от болницата.

На 3 март почина и Пламен Горанов. Мъжът се превърна в символ на протестите във Варна. Той се самозапали на 20 февруари пред сградата на Община Варна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
12
 
1
 
! Отговори
Алов преди 11 години
На този *** дето изгоря му даваха къщата.Пълна мизерия. Добре ,че изгоря вместо да разнася болести и ***. Поне да беше запалил и къщата барабар с всички в нея. А онзи *** във Варна добре си го прибра Аллах.На психарите там им е мястото.
167
0
 
8
 
! Отговори
до 214 преди 11 години
Богатите не се трогват от такива неща, те имат пари и власт, децата им не живеят в България.
166
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз сън *** и си искам кочинката на Бойко.
165
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
213 те са си червени *** като теб
164
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До СТРАНДЖАТА - Ти незнаеш къде се намираш? ... най-вероятно си изключително неук оживял аборт . Къде и кога БСП или който и някой друг е пропагандирал за комунизъм след 89 ? ..БСП няма нищо общо с БКП ... нищо ! Комунизмът се провали , капитализмът също ... това са изкуствено създадени строеве и те никога няма да победят национализмът .
163
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
206 кой ти е крив че гласува ца Царя и за пъдаря му , кой ти крив че продължаваш да си гласуваш а ***
162
0
 
5
 
! Отговори
ВВ преди 11 години
Бог да го прости! Вярвам ,че героичната смърт на него и Пламен ще има отзвук....ще се замислят богатите *** за по слабоимотните, защото ако така умираме няма да има кой да им работи ...с кого да се сравняват и да имат дебелашкото си самочувствие. Няма безплатен обяд, безплатна свобода също няма, всички народи от Източна Европа дадоха своите жертви ...ние все минавахме метър. Тази изключително болезнена смърт ще накара всички да се замислят...България няма да бъде същата...защото бяхме нищо!
161
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Янко Петров, Дончо Дудев, Ангел Славчев и всички протестиращи са борци за нашата свобода!
160
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
206 защо бе *** какво ти е виновен Костов
159
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доживотен затвор за лицето Симеон Сакскобурготски, известен още като "царя"
158
1
 
1
 
! Отговори
Фън Шуй преди 11 години
Ще има ли пак национален траур?
157
1
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
АЗ СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯ ОЦЕЛЯЛ ГЕРБЕР *** НО ЩЕ БРАНЯ БОЙКО КАТО ЛЪВ ДОБРЕ МИ ПЛАЩАТ
156
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Aма какви са тези глупости да се търси виновен. Всеки си има предначертана съдба и така му е било писано. На всеки му е даден живот да се учи от добро и лошо и двойкарите хвърлят край на живота си. И Бог решава кой живее и кой не.Не може да сме над Него, съжалявам.
155
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Писна ми от партийна агитация за или против някоя партия! Всичките са пипала на един и същ октопод! Сега се палят, ако не се вразумите, после ще ви палят!!!!
154
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Петър КостовНе му обръщайте внимание, на хероин е.
153
6
 
4
 
! Отговори
АТАНАС ПЕТРОС преди 11 години
ДАНО ГРЪЦКАТА АРМИЯ ДА ВЛЕЗЕ И ДА ОСВОБОДИ ВУЛГАРИТЕ ОТ ТЕХНИТЕ УПРАВНИЦИ..САМО АРМИЯТА НА ГЪРЦИЯ ЩЕ СПАСИ ВУЛГАРИСТАН ОТ ГЛАД И БЕДНОСТ.ГРАД ПЕТРИЦ ОЦАКВА ГРЕЦКАТА АРМИЯ-ОСВОБОДИТЕЛКА.
152
0
 
3
 
! Отговори
vesko преди 11 години
Имат ли управляващите сетива да разберат защо този човек се отказа от живота или за тях това е поредния псхично болен.
151
1
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
Простете ми.Имам заболяване - комунопатия - комунист съм, но съм и ***, и като следствие всички други са също комунисти.Лечение НЯМА !!!
150
0
 
10
 
! Отговори
Петър Костов преди 11 години
До АловСлабоумник си ти...нещастен кърлеж. Имай малко уважение към мъртвите. Вярно е че самоубийството не е начин за постигане на каквито и да било цели, но все пак се е случило. Бъди поне малко съпричастен към близките им и си запуши плямпалническата дупка. Такива като теб трябва насила да ги палят, за да усетят поне честита от това, което са изпитали тези, дето ги хулиш...***...
149
2
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
ПрелЕ ми клозето. Ама кво сам са фанал за баце,само чревата ми се разбъркАха,ше гласувам за Яни,тоа поне е дупедавец, щеми прави харашото, не като баце, да *** напиня отзаде