Сидеров иска КСНС заради бежанците

"Президентът не бива да отлага повече"
Обновена: 24 окт 2013 11:08 | 24 окт 2013 11:06, Камелия Цветанова
67
Сидеров иска КСНС заради бежанците
Снимка: БТА, архив

Темата с бежанците е много сериозна и президентът не бива да отлага повече и без друго просрочения Консултативен съвет по национална сигурност. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров  по ТВ7.

Той обеща да не задава неудобни въпроси на Росен Плевнелиев и да не го пита за имотите му и да не предизвиква скандали като тези от предишния съвет. 

Относно приетото решение на парламента за удължаване на мораториума за купуване на земя от чужденци, внесено от „Атака“, той настоя, че това е израз на  "политическата воля" на депутатите да се защити националния интерес.

Още по темата
Според него именно в този момент евродепутатите и Външно министерство трябва активно да се намесят в полза на България и да не реагират със страх. По силата на взетото от парламента решение българските власти са задължени да изискат от ЕС удължаване на мораториума.
 
Следват последици от законодателни мерки, за да не се изкупи земята от чужденци. Не мога да разбера защо е тази нездрава истерия, вместо да видим как да се случи, заяви той.

Сидеров няколкократно отрече да се оформя коалиция между ГЕРБ и "Атака". Той отрече също така и от партията на Бойко Борисов да са търсили подкрепа за готвения пореден вот на недоверие, този път с мотив несправяне с бежанската вълна от Сирия.
 
"Не виждам защо да ги подкрепяме за вот, който е игра на процедура, игра на притискане и бойкотиране", посочи лидерът на националистите относно заявката на ГЕРБ да внесе вот на недоверие заради проблема с бежанците. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: мораториумСидеровГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
3
 
! Отговори
zax преди 10 години
До Каспаров Ходи си оправяй Путин и не коментирай, където не ти е работа.В тази държава си гост, поне докато не се научиш да четеш и пишеш на български!
47
1
 
4
 
! Отговори
Отровния щтрудел преди 10 години
До Анонимен57-и, мнения като твоето говорят най-точно що за народ сме. Върви си пусни на изборите бюлетината за кунева, или за украинеца, или мутрата пардон тиквата, после върви да чупиш бутилки на орлов мост, и да крещиш забулен на камерите, и във форумите наречи сидеров лъжец че минималната не била хиляда лв.
46
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Срам и позор за България е този индивид и полусъщество да бъде народен представител! Какво говори това за нас като народ?
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На ямболския *** му липсват първите 8 години и останалите 50...Хулиган и мърляч от класа,а не политик...*))) Нивото му на развите е под точката на замръзване и така си стои през целия му скотски живот...
44
8
 
9
 
! Отговори
Стига преди 10 години
Стига писахте за тоя продажен клоун-наркоман!
43
6
 
5
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Volen pasha kokardja na taya snimka shte poletish nad saraite na Sokola,shte te svali Bustan,a Mestan I shte stane bilya...Prodajna ***
42
4
 
3
 
! Отговори
Kitodar преди 10 години
До Optimisti4noВътрешната политика и външната са вменени по закон на МС (Министерски съвет) . Стига безумни въпроси.
41
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви ли не гимнастики прави този смешен клоун само и само да излъже народа да гласува за него , защото на следващите избори ще гледа парламента от вън,ИЗВИНИ СЕ БЕ, ИЗВИНИ СЕ БЕ,ИЗВИНИ СЕ БЕ
40
14
 
17
 
! Отговори
до 47 преди 10 години
Кани се да лети. Явно и на това ги учат в психодиспансера.
39
2
 
13
 
! Отговори
горски пътник преди 10 години
LOL снимката е супер.
38
5
 
12
 
! Отговори
ТОМА НЕВЕРНИ преди 10 години
Доган и Сидеров,се оказаха най -големите политици(имам в предвид с усет за оцеляване).Не е ли показателно,че Офшорко,не свиква КСНС,от страх от Волен,при чвна заплаха от бежанците??????????
37
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен освен за ***, за нищо друго не става !
36
7
 
9
 
! Отговори
Каспаров преди 10 години
Не удивительно, что Болгария это трагическое уровне, как мы управляем психически больных людей
35
8
 
16
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Целият казус е в това че Волен е по умен от Европейският Съюз но ЕС държи власта,и може да ни изнудва.Според мен най-добре е да се изчака ще го бъде ли ЕС или ще се разпадне от некомпетентността си.Да им се обяснят мотивите на тия от ЕС за мораториума,а именно 10 пъти по-ниската цена на Бг земя и 5 пъти по-високото и качество.И ако ония пак ни извият ръцете да си защитим достойнството и им кажем Бааи загубеняци потъващи, и да се съюзим с Русия а от там и с Китай.Все още не е въвъдено Еврото в Бг
34
12
 
13
 
! Отговори
майна преди 10 години
...аз пък иска триглавата ламя(сидеров,местан и станишев) на топло...
33
11
 
8
 
! Отговори
ист преди 10 години
Не се лекуват неизличимите болести
32
9
 
21
 
! Отговори
bg преди 10 години
дайте да изберем Волен,друго не ни остана.Действителноста е такава че трябват нетрадиционни методи на действие.А друг освен Волен не виждам за тях.Това е суровата истина.
31
7
 
11
 
! Отговори
RIP BG преди 10 години
Това продажно мекотело върти си мисли, че върти цялата ни политическа класа на малкия си пръст и за съжаление май е прав! Такова падение са стигнали мутрите и османо-***, че всяка друга нормална партия, с поне малко достойнство, биха се отказали от дейността си досега :Х Почивай в мир, Българио!
30
8
 
10
 
! Отговори
Божо преди 10 години
Защо подкрепяш антибългарско правителство, червено човече ??? Ако не си луд, значи си нагъл лъжец !!! Гнусно е да лъжеш нещастни бедни хора , а същевременно да им се изплюваш в лицето !!! По-гнусни са комунистическите господари на тази червена марионетка !!! Аз съм родолюбец и смятам, че това нещо е срам за Родината ни !!! Да живее БЪЛГАРИЯ !!!
29
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Одисей 1Каквви европейски цени бе, ''патриот''.Средната цена е около 220 евро. Да ти развивам ли по другите държави как е ?Евтино е някой също така да твурди, че сега големите земевлделци ще купуват още до 2020 и тогава ще продават на по-висока цена.АМИ НЕ, собственика на зе,я също мое да изчкайа до 2020 и да я продаде на същатат цена.Лишен си от логика като дон Буда от мозъчни клетки.