Ембака се предава до часове, твърди адвокатът му

Юристът изключи клиентът му да се укрие зад граница
Обновена: 29 юни 2015 07:59 | 29 юни 2015 07:57, Веселина Йорданова
159
Ембака се предава до часове, твърди адвокатът му
Снимка: архив, БулФото

Адвокатът на Емил Първанов, който уби работник на автомагистрала "Струма" в петък, увери, че той ще се предаде скоро.

Още по темата
"Нямам контакт с Ембака от 26 юни, но имам неговото уверение, че ще се предаде. Това ще се случи до часове", заяви юристът Росен Недин пред Нова телевизия. 

Той изключи възможността Ембака, който е от санданското село Лешница, да отпътува зад граница, за да се укрие от закона. Според Недин колата на Първанов е била потрошена от убития впоследствие Николай Чивиев. 

Юристът не е съгласен и че Първанов е извършил това, в което го обвиняват.

"Срещата на магистрала "Струма" между починалия и Емил Първанов твърде много ми напомня за тази между Давид и Голиат", каза Недин.

Първанов разказал на адвоката си, че автомобилът му е бил ударен с някакъв предмет. "Започнало е преследване по пътя, бил е засечен. Господинът е започнал да нанася удари с палка и да троши колата му. Емил е бил в състояние на отбрана", обясни юристът.

Според него местните хора често нарушавали забраната за преминаване в участъка, а от полицията е трябвало да организират охрана на мястото.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такива недоразумения на природата като Ембака има във всеки един малък град. С далавери, най-вече дрога и проституция е натрупал тлъсти парички. За да му е спокойно е купил първо честните и неподкупни полицаи, сред това кмета и аверите му, и накрая градския прокурор. И започва деребейството което с годините се превръща в пълна безконтролност. Така всеки дръзнал да го накара да спазва елементарните правила се посреща яростно и нагло. И резултата е един, нелепа смърт.
104
0
 
9
 
! Отговори
непукист преди 8 години
На времето имаше един виц за бай Тошо ,че когато бил нелегален се криел ,но никой не го търсел та и сега тоя ще се предаде след като подробностите са уговорени и нещата нагласени и нищо чудно да се укаже света вода не напита.
103
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Споко бе това е *** - тумбака ще излезе невинен - бил е на секретна мисия по поръчение на баш тумбака Боцко Борисков. Тумбака е искал да мине по затвореният участък, за да стигне навреме явката с агентите на ЦРУ, които да приемат стоката. Ще изкарат горкият легионер(лека му пръст) виновен, че е прекъснал тайна операция на пентагона и нато.
102
0
 
10
 
! Отговори
abe преди 8 години
ама не се е предал,а?
101
1
 
22
 
! Отговори
Аси преди 8 години
Два дни им трябваха да скалъпят тази версия. В България винаги жертвата е виновна. Правосъдие - на оня свят. Евентуално.
100
1
 
13
 
! Отговори
Пандизчията преди 8 години
Е сега ембака ще ми седне на една педя под тумбака
99
8
 
1
 
! Отговори
Bg преди 8 години
Embaka e provoziran ot mutrata Niki bog da go prosti koito mu e udrali kolata i pokasano Po tv Otfried smaxchksni Staklo tn ne entrangst da gormoto obira
98
1
 
19
 
! Отговори
Ина преди 8 години
А дали въпросният Ембак не си е поударил сам колата за да има после какво да разказва?
97
1
 
26
 
! Отговори
Вербовчик преди 8 години
Ембаче, голем тъпан излезе да знаеш!Колко пъти ти спасявахме н*аното дупенце, колко пъти само, кажи?
96
0
 
31
 
! Отговори
665 преди 8 години
Историята започва да се заплита.Да не се окаже ,че Чивиев сам си е счупил главата а Ембака не е бил там
95
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде е мнимата ранена съпруга и защо не покажат по телевизията счупената кола? Око да види, ръка да пипне! Ако съпругата е ранена, защо не е настанена от полицията в болница?
94
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До циникаРазчитал е на това, че по шосето в строеж никой няма да го спре. Както се е случвало с много други минали през обекта. Затова е и тая агресия. По нормалното шосе може да го спрат за проверка,отидоха наркотиците а няколко милиона.
93
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Нямам контакт с Ембака от 26 юни, но имам неговото уверение, че ще се предаде. Това ще се случи до часове", заяви юристът Росен Недин пред Нова телевизия."-Днес.бгКато е нямал уж контакт от 26 юни как е разбрал че ще се предаде до часове? По телепатия може би? Айде нали ще се предава до часове? Вече сме обяд. Кога ще се предаде?
92
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До циникаАми вероятно е пренасял наркотици и не е искал да бъде засечен по нормалното шосе. затова е настоявал да мине оттам. Затова е реагирал и така остро. затова е изчезнал от местопрестъплението. Защото ченгетата щяха да отарашат колата и открият наркотика. С който тоя бандит трови нашите деца, гадина долна, ***!
91
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убил ли е човек - убил е. Да гние!
90
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До циникаКъде е мнимата ранена съпруга и защо не покажат по телевизията счупената кола? Око да види, ръка да пипне! Ако съпругата е ранена, защо не е настанена от полицията в болница? Кого лъжеш още?
89
1
 
11
 
! Отговори
До циника преди 8 години
Самият факт че не е извадил оръжи което сигурно притежава а е тръгнал да се разправя с човек който е токазал да спре на изхода на строителен обект говори че точно такава ценностна система е имал. От друга страна един комплексар, вместо да спре и да каже защо иска да мине и ако е сбъркал пътя да се върне започва да мята павета, значи нещо не е наред, не мислиш ли?
88
1
 
6
 
! Отговори
наркотърговец? преди 8 години
За да не спре до охранителите и упорито настоява да мине точно оттам ,изглежда е пренасял наркотици. Опитал се е без контрола по нормалните шосета да пренесе наркотик. Гледайте новините по Бенете в 12 да видите как тези *** дрогират децата ви в училище през малките междучасия с наркотици. Бандити, долни, мръсни. Къде е "ранената" съпруга? А счупената кола къде е? Щом охранителят е виновен, защо избяга убиеца? То като пернишкия убиец дето си изруси косата и накрая избяга в чужбина.
87
1
 
12
 
! Отговори
До Анонимен 126 преди 8 години
Случайно ?!?!? с паве в главата?!?! И този дето защитаваш (страшилището на Сандански) какъв е? не е ли мутра? за него не важат законите така ли? я у лево и да го разпорят в затвора ако има късмет, ако не, ще го намерят преди полицията
86
0
 
7
 
! Отговори
До циника преди 8 години
За разлика от някои хора, не всеки който има право да стреля го прави. За някои човешкия живот има стойност. Видяхме те тебе че не си в тази категория. Такива комплексари като тебе рано или късно си намират майстора, така че внимавай, винаги има по силен и по луд