Динко от Ямбол: БХК са "мишки"! Не се чувствам виновен!

Прочетох в някакъв арабски сайт, че дават $4000 за главата ми
25 мар 2016 12:03,
267
Динко от Ямбол: БХК са "мишки"! Не се чувствам виновен!
Снимка: Булфото, архив

Грам не се чувствам виновен, даже се нахъсвам още повече, заяви придобилият популярност Динко Вълев от Ямбол в коментар на образуваното дело срещу него.

"Голяма излагация. Непоносимо е това, което става – мен да ме обвиняват, че съм задържал някакви потенциални терористи", коментира Вълев.

Динко се определя като човек, който се опитва да направи добро за държавата. "И сега да се случи, пак бих го направил", допълни той.

След случая с мигрантите Динко ходил до границата още два пъти. Там видял отъпкани пътеки, по които според него минават бежанци.

Още по темата

"Местните хора от населените места по границата не могат да спят спокойно – дали ще им късат от градината или ще прескачат за вода, няма значение", смята Динко Вълев.

Попитан какво мисли за заведеното срещу него обвинение от БХК, той обяви обвинителите си за "мишки" и "пълни отрепки", за които "не му пука".

"Аз съм се защитил, а те ме обвиняват", оплака се той пред bTV.

Според Динко границата има нужда от частна охранителна фирма, а хората, които стоят на пост да получават по 3-4 хил. лв на месец. По думите му граничарите ни нямат стимул, защото работят много, а не получават адекватно заплащане.

Динко разказа още, че наскоро видял във Facebook статия от някакъв арабски сайт, в който давали 4000 долара за главата му. Достоверността на написаното все още не е потвърдена.

"Хиляди хора  ме подкрепят, не съм очаквал, очарован съм", каза Динко Вълев.

Той призова всички негови съмишленици да го подкрепят в 12:30 днес, когато е призован на разпит в полицията в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още по темата: мигрантиДинко от Ямбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
1
 
5
 
! Отговори
бг преди 8 години
До БерлинХм извинете,но що за нахалство да ни казвате какво да правим! Не приемам коментарът Ви.Нали не сте родолюбец и не живеете във България-тогава,какво сте се загрижили за болшинството българи?Много са проблемите в държавата,но май сте далеч,за да ги видите! Хайде лек ден!
101
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Един българин"България е независима (от Русия) държава, членка на ЕС и НАТО"Че ти сам го казваш, тя е зависима от ЕС и НАТО, което е едно и също със САЩ. И какво и е независимото бе разбирач, като изпълнява всяко хрумване на разни временни чиновници в Брюксел?
100
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Berlin"Поживях по СОЦ-а двайсетина години в затвора"Че ти още от тогава ли си започнал с глупостите? Явно, ако не лъжеш, си на над 65г. и акъла още не ти е дошъл!
99
15
 
2
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Сега ще ви кажа една много дълбока и проникновена мъдрост: Докато болшинството българи се възхищават на Динковци, няма да се оправите.
98
0
 
6
 
! Отговори
питай ти преди 8 години
До timiВъпросът ти трябва да го зададеш към граничните и към бежанците.Първите какво правят,че така спокойно да навлизат бежанци необеспокоявани на чужда за тях територия,а вторите с какво право навлизат нелегално и без уважение!
97
10
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Ако продължава да се самонахъсва с тезите за "потенциални терористи", май ще трябва да го пратят на психиатър.
96
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може ли мишка да носи името Берлин?
95
8
 
0
 
! Отговори
timi преди 8 години
защо не го попитат този пич аджеба ти какво правиш на браздата на държавната граница или този си влиза и излиза когато си пойска незаконо границата защо не се пазеше границата като се пазеше когато имаше гранични войски пък тогава да беше припарил до границата да те видим по същество това също си е престъпление защото може да се тълкува и като незаконно пресичане на държавната граница и никой неможе да гарнтира за каквое отишъл този човек на браздата
94
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледам,че повечето хора мислят нормално и защитават Динко,ама има един двама,които явно са от БХК защитници на несправедливостта! Списвачи,които са натрупали доста"-" в коментарите си.Нека се замислят защо е така
93
5
 
6
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
До БерлинПък ти ли си родолюбец щом си се кръстил "Берлин"?----------------------------------------------------------------------------------Не съм голям родолюбец, признавам. Даже се отказах от българския паспорт, за да не ме погнат нещо да плащам здравни осигуровки и пр. глупости. Поживях по СОЦ-а двайсетина години в затвора, наречен България и сега се радвам на свободата. :)
92
12
 
3
 
! Отговори
Гого преди 8 години
Този Динко е башибозук, обира нещастниците и му се радват ,заради такива никой не обича българите , а този ако е нацоиналист то поне да беше сложил българското знаме на АТВ а не китайското , БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ Е БЕЗ ГЕРБ!!
91
10
 
1
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
НЕ СЕ ЗНАЕ ЗА СЕГА ----КОЙ "МИШКУВА"..... В БЪЛГАРИЯ...!!!ДАЛИ "ХЕЛЗИННСКИЯ КОМИТЕТ".......ИЛИ "ПАТРИОТИТЕ "КАТО ДИНКО---ГДЕТО ОБИРАТ ПАРИТЕ НА МИГРАНТИТЕ ПО ГРАНИЦАТА......ХА,ХА,ХАААААААААААНЕ СЕ Е ХВАНАЛ ДИНКО ---ТОКУ -ТАКА НА РАБОТА ....БЕЗ ДА ИМА КЕЛЕПИР!!!ТОЙ И ФИЛИП ТОТЮ ---Е ИСКАЛ 5,000-ЗЛАТНИ НАПОЛЕОНА , ЗА ЗДА ВОДИ БОТЕВАТА ЧЕТА...!!ЗАТОВА СА ИЗБРААЛИ БОТЕВ---ЩОТО И БИЛ ПОЕТ И РОМАНТИК ....И Е ТРЪГНАЛ ДА МРЕ --ЗА ИДЕЯТА ЗА ..../ --без пари!/!!ЗАТОВА И УМРЯЛ ГОРКИЯ .......!
90
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До жеко"който изгони БХК ще гласувам за него"Жеко и аз!
89
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То ако зависеше от БХК, всичките граничари също щяха да бъдат съдени по колкото пъти е нужно, докато накрая не остане охрана по границата. Такава им е работата, такава им е и логиката.
88
1
 
13
 
! Отговори
до 113 преди 8 години
Аз пък съм щаслив, че има хора като Динко в РОДИНАТА МИ!!! Ей такива хора искам в Земята Ми!А ти явно не си Българин така, че за каква родина претендираш?!!
87
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 101"А такива като Динко нямат място в моята родина."Че той Динко кога е казал, че ще ходи при Гейландия от където си ти?
86
0
 
14
 
! Отговори
жеко преди 8 години
който изгони БХК ще гласувам за него
85
1
 
12
 
! Отговори
Мира преди 8 години
бхк от злоба те съдят, Динко, защото виждат, че тук в България нямат този респект и власт като на колегите им от Запада. Те наистина са мишkи, правят се на много важни, радетели на всякакви свободи, нищо че имат придобитият навик да трият неудобни за тях коментари на фейсбук страницата им. Свобода на словото с двоен стандарт, като всяка дума и действие от тяхна страна. С една дума - двуличници!
84
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БерлинПък ти ли си родолюбец щом си се кръстил "Берлин"?
83
0
 
8
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До До 101. Тогава си намери родина, в която имат място престъпните НПО-та и джихадистите. За мен нелегални емигранти, НПО-та и др подобни престъпни елементи нямат място в моята родина!!!!