Рут си извади медицинско, пусна и видео от скандала

Психическата травма е много по-голяма, твърди певицата
144
Рут си извади медицинско, пусна и видео от скандала
Снимка: Facebook

Рут Колева опроверга твърденията на служителката на МВнР Деница Михайлова, която заяви, че не е посягала на певицата. Михайлова дори каза, че тя е била обект на агресия и била одрана и със скъсана гривна.

Изпълнителката си извади медицинско от Александровска болница, в което е описано кръвонасядания и охлузвания по главата, лицето, двете ръце, левия хълбок и двата крака.

Още по темата

Заключението на лекарите е, че травмите са получени в резултат от действието на твърди тъпи или тъпоръбести предмети и могат да се получат по време и начин, както съобщава пострадалата Рут Колева.

Междувременно певицата пусна и първото видео от инцидента на паркинга, на което е видно държанието на Деница Михайлова.

"Психическата травма е много по-голяма от физическата. Но у нас институциите повече пречат, отколкото да помагат при изваждане на психиатрична експертиза. Не знам колко време ще ми трябва, за да спя спокойно отново", заяви Рут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
Христаки преди 7 години
До @Нищо съмнително няма, видяла я е "принцесата" колко е податлива и още повече, като започнала да парадира със стандарт, и кво ли си е казала?Що да не изкарам едни бързи пари сега от тези балъци, като не могат да се въздържат?Иначе живота е интересно нещо, служителка в министерство, милионер- раздаващ тупаници за глоба 50-100 лв....Българийо...
87
0
 
1
 
! Отговори
Армеец преди 7 години
Какви бойни служителки сме имали във Външното си министерство!
86
0
 
2
 
! Отговори
Иво преди 7 години
Рут може да е всякаква на пръв поглед..Не само заради нейната по интересна визия и заради малко по грубото и отношение...НО В НИКАКЪВ случай не е познатата на всеки Българин..*** Софийска кифла.Която от 13 годишна почва да иска само да е център на внимание и пари.В случая РОМКАТА..Личи си и по последният модел MERCEDES CLC за 100 хил. лева..Та тия кифли с времето след като се нак***ц***т с всики мъже и се накарат на всички BMW-та почват да искат да излеждат сериозни в очите на обществото.МВнР аха
85
8
 
4
 
! Отговори
@ преди 7 години
Много ми е странно как Рут която е тренирала вдигане на щанги и дори във Къртицата показа колко е яка, ще бъде набита от служителка на министерство. Предполагам, че само един тупаник да й вкара и онази няма да стане. Много съмнително ми изглежда.
84
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Eто това са предателките, те си лягат с арабски реззаци, които псуват България и българите, а накрая дори им дават и работа из министерствата.Офца, в пътя не може да върви, тръгнала да работи сериозна работа... какво дередже само.Рут е голям пич, как само й е трепнало отвътре, след като е чула черниллката да псува по народа й!
83
0
 
3
 
! Отговори
SASHO POLYAKA преди 7 години
GIPSI KING wyw pravitelstvoto...och PREKRASNA I KRASIWA BULGARIO ZAGIWASH BAWNO...
82
0
 
3
 
! Отговори
bg izmet преди 7 години
gledam i ne vervam na ochite si kakvi elitni balgari trebe da linchyvame
81
3
 
20
 
! Отговори
Озадачен преди 7 години
И после някои се чудят, защо младите, образованите, кадърните емигрират. Ами заради липсата на справедливост, съчетана с беззаконие, простотия, престъпност и бедност. Като стане България пет милиона, от тях три милиона неграмотни чалгаджии от кой ли не етнос, елате пак да си говорим. Скоро.
80
2
 
5
 
! Отговори
До 98 преди 7 години
Оплачи се на Боко, в него е цялата власт хаха. По принцип не е смешно
79
2
 
16
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Тази ромка назначена лично от Плевнята! Да живее Мутристан! Урааа!
78
1
 
9
 
! Отговори
ДО 92 преди 7 години
АМИ ЧЕ С ЧАЛГАЗИРАНАТА СИ КУХА ТИКВА ОСВЕН ЧАЛГА КАКВО ОЧАКВАШ ДА ЧУЕШ?*** НАРОД..ЕЙ!!
77
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече съм спокоен за външната ни политика.
76
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутресата на Оманския мафиот била в 2 години неплатен отпуск! От спестявания живее май, бедната
75
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
коя е тая Рут , даже не съм я и чувал
74
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цитат от фейса:"А, сори, още един (май два) въпроса. Как така държавен служител (който, не се е явявал на работа от месеци) с автомобил за 70 000 лв и часовник за 30 000, получава (внимание!) 120 квадрата ОБЩИНСКО жилище на топ локация? Защо от Нов Български Университет отказват да дадат номера на дипломата на въпросната госпожа"
73
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това к.рве *** с кеф да го размажеш от бой
72
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ako beaa izvadili pampersite na periodi4nia te4 i bea se okrvavele, keh da se spukam ot ssuhe da se tepat sas sokove ot icvrkani ia4nici- smueh smueh smueh. te tva e ga se dve menzalni mezionetki se fanat da se skubattejko mu na arabino. toi 4ehal ne e razbral 4e skandalt e za da go zlepostaviat i da mu sviat po nekoi paragraf i bizneso i mangizo, ha ha ha
71
18
 
4
 
! Отговори
1 преди 7 години
Нищо и няма на тъпата рутка, можеше (и трябваше) да е много по-зле.
70
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За участието си във филма "Стъклен дом" въпросната Деница е лансирана от американските си приятели тук. Но повече ме интересува един друг, стар скандал с нея, когато поиска да прескочи няколко нива в министерството на външните работи, защото била "заслужила". Там, както знаете израстването е строго регламентирано и това не са български нововъведения, а световен стандарт. Явно лансирането и издигането само по етнически принцип не е правилно и води до сакатлъци.
69
11
 
11
 
! Отговори
Ala_Bala преди 7 години
Защо занимавате цяла България с един битов скандал между две хистерички? Вероятно се отклонява вниманието от други важни за обществото скандали. Такива спорове се разрешават от местния полицай.