Боят между деца и тийнейджъри – обикновена свада

Малчуганите хвърлили пръчка по по-големите момчета
10 авг 2017 14:18, Василия Пейчева
4
Боят между деца и тийнейджъри – обикновена свада
Снимка: pixabay.com

Обикновена детска свада е причината за инцидента в Ямбол, при който пострада 8-годишно момиченце. Това каза майката на детето Василка Кирова пред "Фокус".

Още по темата

Малкото момиченце пострада след скандал с тийнейджъри близо до голяма търговска верига в Ямбол. Детето е с хематом на главата и със съмнения за комоцио.

Причината за боя била, че по-малките деца започнали да обиждат и да дразнят момчетата.

Майката Василка Кирова уточнява, че нейните три деца (8-годишни близнаци момче и момиче и по-малък син на 6 години) играели около чешма в квартал "Диана".

Край тях минали две по-големи момчета и децата ѝ хвърлили по тях пръчка.

По-големите момчета ударили шамар на най-малкия, а Мария била блъсната на земята. От удара момиченцето получило хематом на челото и охлузна рана на крака. Майката извикала полиция и линейка.

В Детска педагогическа стая са били разпитани всички участници в инцидента, а делото ще бъде предадено на прокуратурата, каза Кирова.

Майката на пострадалите деца не е сигурна, че ще заведе гражданско дело, но е категорична, че подобни инциденти са недопустими.
 


4
Още от
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И ДЕЦАТА И ПОЛИТИЦИТЕ СА СЕ ИЗ ПЕДЕ РАС ТИЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ НО ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СИ ПЛАЩАТ И ЩЕ БЪДЕ БРУТАЛНО
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
в най-скоро време очаквайте в интернет пространството отчет и статистика и за всяко ощипване
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Любопитно би било от чисто статистическа гледна точка, ако се анкетират анонимно някакъв произволен брой младежи на възрастта на "побойниците" от въпросната статия, как биха реагирали в аналогична ситуация.
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В сутрешната статия, качена тук, в която се съобщава за този инцидент,
е качен коментар, който много точно описва въпросната майка.
Тя е от онези, които "си знаят правата", но не се сещат, че имат и задължения. Например, да не оставя малолетните си деца сами навън, без придружител, в 20.00 ч.
Разчита и на факта, че на един етнос почти никога не му се търси отговорност за каквото и да било, а ако някой правораздаде на място, после БХК ще помогне да го изнудват за компенсации.