Ще се застъпи ли БХК за битите полицаи в Ботевград?

Жената на Дончев: Нека осъди посегателствата към българския етнос!
Обновена: 25 юни 2018 21:49 | 25 юни 2018 18:00, Камелия Цветанова
211
Ще се застъпи ли БХК за битите полицаи в Ботевград?
Снимка: Facebook

Половинката на вицепремиера Томислав Дончев Светлана провокира в социалната мрежа Facebook  Българския хелзингски комитет, който я взе на мушка заради нейн предишен пост за нуждата не само равни права, но и задължения за ромите у нас.

Още по темата

"Предлагам Българският хелзингски комитет да излезе с "остра" декларация в защита на правата на полицаите от Ботевград и да осъди посегателствата върху тях като представители на българския етнос", написа днес тя.

Причината за коментара й стана масовият бой в Ботевград, където полицаите и жандармеристите бяха посрещнати с камъни и дървета от недоволните роми, защото им нарушили купона като се отзовали на сигнал за силна музика през нощта. 

"Равенство в правата и задълженията без значение на етноса, нали?", риторично пита тя. 

Дончева предлага още всяка ромка от блока, чиито обитатели са се нахвърлили срещу органите на реда, "да се отрече от мъжа си, ако е хвърлял камъни и дърве по униформените лица" в отговор на искането на няколко ромски организации съпругът й да се отрече от нейната позиция, че морковите за ромите били на свършване и било време за тоягата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма никакъв шанс за промяна. Тези, които хвърляха камъни и дървета са избирателите на сегашните управляващи. И те си го знаят. Всичко е за пред камерите. Нищо няма да им направят. На следващите избори тези неграмотни хора и техните фамилии ще им осигурят новите дебели столове в управлението. Това си заслужаваме явно.
93
2
 
44
 
! Отговори
Горд Българин преди 5 години
БРАВО НА ГОСПОЖА ДОНЧЕВА. ТАЗИ ЖЕНА Е ПО МЪЖ ОТ ВСИЧКИ МЪЖЕ В УПРАВЛЕНИЕТО. НЕ СЪМ СИМПАТИЗАНТ НА ГЕРБ, НО БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА ТАЗИ ЖЕНА АКО СЕ КАНДИДАТИРА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КЪМ КОЯ ПАРТИЯ. ЕТО ТАКИВА ХОРА КАТО ГОСПОЖА ДОНЧЕВА РОДОЛЮБЦИ ТРЯБВАТ НА БЪЛГАРИЯ И ЗА МЕН НЯМА ДА Е ОТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КЪМ КОЯ ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА БИ БИЛА ТЯ, А НАЙ ДОБРЕ Е ДА Е БЕЗПАРТИЙНА. ИМА ТВЪРДА ПОДКРЕПА ОТ МЕН, ЗАЩОТО НАЗОВАВА НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА, КАКТО СЕ КАЗВА ПРАВО КУМЕ В ОЧИ. КЪДЕ Е СЕГА БХК ДА ЗАЩИТИ ПОЛИЦАИТЕ ?
92
0
 
24
 
! Отговори
Коджабашев преди 5 години
Трябва да пипнат малко заплатите на полицаите с тия заплати сериозни кадри няма да останат след няколко години.А по махалите да пращат баретите в адванс с патрулките след първия път ще се научат да уважават представителите на реда в държавата.
91
0
 
17
 
! Отговори
ааааааааааааааа преди 5 години
Някой спомня ли си за Арлин Антонов велик българин,да идва и оправя нещата.
90
17
 
3
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
До А бе, г-жо Дончева!Случаят при Дончеви, е че жената е с тоягата /непремерини реплики, а вероятно и на физ. план/ и пердаши "мъжо" Дончев ! :)) пп. и в двата случая д.и.в.а.ц.и ! Никак не се забелязва уважение в сем. Дончеви!
89
0
 
28
 
! Отговори
Относно БХК преди 5 години
БХК е рожба на трите букви СДС - Красимир Кънев - зам. председател на СДС, изкарал обучение в САШ. И затова считам, че проклятието за България са СДС и Иван Костов! Мислете, преди да пишете минуси.
88
0
 
25
 
! Отговори
А бе, г-жо Дончева! преди 5 години
Как ромките да се отрекат от нещо, което не притежават?Те нямат сключен брак, т.е. нямат съпрузи.Удостоверили са, че не съжителстват с бащите на децата си, за да могат да взиматпо-големи помощи.По какъв начин да се дистанцират? Дори и да поискат да го направят, осеменителите им няма да се откажат от навика си да им взимат парите от детските надбавки, за да си купуват цигари и ракия,нито ще престанат да се хранят на софрата им и да ги пердашат от време навреме. То в това се състои връзката им
87
3
 
20
 
! Отговори
ДА! ДА! ДА! ДА! ДА! преди 5 години
Г-ЖА ДОНЧЕВА - МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ !!!
86
2
 
11
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
До ПеркоГерб/Правителството си признава, че са безсилни, безпомощни /слаби, нисши/ пред БХК ли? т.С БХК са всемогъщи? :))
85
2
 
31
 
! Отговори
БЯЛ ВЪЛК преди 5 години
Между расовата война вече е започнала! Белокожите са застрашени, ако не искате да ни изтребят, обединявайте се!!!
84
0
 
18
 
! Отговори
Перко преди 5 години
Няма да се застъпи. Тука няма далавера и е извън целите им - да рушат обществото
83
28
 
5
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
Дончева да свиква с присъствието, щом веможе да приеме фактите! Иначе да се изнасятот властта, в която тя с този език на омраза, противопоставяне на групи, т.с разделяй и владей създава хаос и безредия!
82
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А вие как се бунтувахте по време на Присъствието?
81
28
 
2
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
Предлагам Българският хелзингски комитет да излезе с "остра" декларация в защита на правата на полицаите от Ботевград и да осъди посегателствата върху тях като представители на българския етнос", написа днес тя.-----------------Законите трябва да защитават полицаите, а не каквито и да било организации! Дончева е м.а.л.о.у.м.н.а!
80
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес ромите, утре вас!
79
7
 
2
 
! Отговори
до 91 преди 5 години
То и ти просиш българска цепеница, май.
78
15
 
5
 
! Отговори
10т г.Герб на власт! преди 5 години
Защо този дето е с присъди не е в затвора, а на купон? ГЕРБ/сем. Дончеви пак ли са невинни? Герб = Безредие = интрига и наливане на гориво в жарта. пп. герб противопоставят /редови/ полицаи срещу етнос, но къде е правосъдието и защо крим. проявени лица са на свобода?
77
0
 
25
 
! Отговори
мак преди 5 години
Никога. Много хора заслужават да се застъпят за тях, старци по селата ограбвани и бити, майки с болни деца, лекари, а сега и полицаи. Но бхк защитава само ...
76
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз искам отнемане на акредитацията на т.н. БХК отлявлена антибългарска грандова структура.
75
6
 
29
 
! Отговори
сефте преди 5 години
За първи път от 10 год. виждам свестен човек,свързан с ГРЕП.......макар и косвено.......