Борисов: Когато допускаме грешки, съм безкомпромисен!

Най-големият враг на ГЕРБ - самият ГЕРБ, каза премиерът
Обновена: 1 сеп 2018 13:16 | 1 сеп 2018 12:30, Петя Славова
307
Борисов: Когато допускаме грешки, съм безкомпромисен!
Снимка: БТА

"Най-големият враг на ГЕРБ сме си ние самите и, когато допускаме грешки, съм безкомпромисен. Струва ми безсъние и нерви. Хората, които отстраняваме, са кадри, допринесли много, но идва момент, в който трябва да се разделим. Защото ние не сме БСП. Два пъти в мандат на БСП падат банки.

Още по темата

Виждате, навсякъде, където възникне проблем, изникват скрити клетки, които веднага провокират". Това каза премиерът Бойко Борисов по повод оставките на вътрешния, регионалния и транспортния министри, подадени в петък, предаде Нова тв.

"Може би се питате защо приех оставките. Министър Нанков е прекрасен специалист. Още им ремонтираме тяхното строителство, аз по никакъв начин не ги съдя. Те са опозиция, да си говорят. Ние си гледаме нашата работа", заяви Борисов.

Той бе категоричен, че автобусните фирми ще трябва да инвестират в закупуването на седалки с колани за превозните средства.

"Ако не, няма да возят хора. Тук вече не трябва да се коментира дали браншът щял да загуби. Ако искаш да караш, трябва да бъдеш с колан. Това трябва да бъде незабавно въведено. Новият министър трябва да се погрижи за това. Много се направи и за шофьорските книжки, и за коланите, но не е достатъчно. Фактът е, че трима министри отговарят и това се е случило. И се размива отговорността. Аз мисля, че трябва да се поеме политическа отговорност за това. Като има проблем трябва да се носи отговорност", категоричен е премиерът.

Той коментира и инцидента с колата на бащата на президента, при който Георги Радев удари с мъж в електрическа триколка.

"За случая в Харманли не искам да коментирам. 45 минути мърлява работа. Идва една патрулка, чуди се. Чак на 25-ата минута предприема някакви действия", заяви министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Редно беше кабинета да подаде оставка като абсолютно некадърен. Разбира се на предстоящите избори говед...народонаселението де...ще избере пак от тях и всичко ще се повтори и потрети...но така поне за очи...
29
0
 
17
 
! Отговори
днд преди 5 години
А в коя държава автобусите са с колани? Бимбилистан или Бокостан?
28
1
 
23
 
! Отговори
cic преди 5 години
Ханку Брат е виновен
27
2
 
27
 
! Отговори
истината преди 5 години
асфалта дето се щеше да се правърне в храна се превърна в смърт.
26
0
 
23
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 23 Василев, ти говориш за нас, а не се виждаш с какво селяндурско мислене си. Обиждаш всички тук без да познаваш хората. С такива като твоя манталитет ли да се оправим, жалък чобанин?!
25
2
 
28
 
! Отговори
ДО ЕАСИЛЕВ преди 5 години
Правят се Магистрали , усвояват се пари от Еврофондове . Но тук става дума за Загинали Хора заради Кражба на Асфалт , Мантинели и Чакъл .Ти би ли карал Нова Кола с Три Гуми ?
24
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се самия Тъй никога не греши.
23
4
 
25
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Лидерът на Донецката Народна Република Александър Захарченко е бил убит вчера в Донецк от фашистите САЩ.
22
41
 
5
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Вижте колко сте жалки и некадърни бе селяни прости, и Папата да дойде и да стане премиер, и той няма да може да ви помогне!!!Това са грешки, които са дело на вашите мозъци, а те са непродуктивни и неефективни!Борисов прави това, което всеки нормалем министър прави!!!Да не строи магистралите Бойко, и да полага асфалт и да прави геодезията и да дава проектите!Бати Бойко ви е осигурил милиарди евра еврофондове, а вие като не може да работите качествено, пак той е виновен!!!Бенджи Галахар!ЦРУ!!
21
1
 
43
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 5 години
Не са Грешки , Престъпление е . Искаме Присъди .Не можеш да кажеш че 17 човека са Загинали като Курбан Байрам , заради ГРЕШКА - това е Престъпление срещу Хората .
20
2
 
24
 
! Отговори
запознат преди 5 години
Орешарски е виновен
19
1
 
34
 
! Отговори
позор преди 5 години
Над 50 000 държавни служители и търтей не плащат данъци и осигуровки а получават огромни заплати и привилегии?!?!те изяждат парите на болните и пенсионерите а никаква работа не вършат.
18
4
 
45
 
! Отговори
Виж сега преди 5 години
Другарю Борисов, искам да те попитам следното: За десет години управление Ти и обкръжението ти сте изтеглили огромни заеми. Само през 2015 г. изтеглихте 16 милиарда лева. Обаче за десетте години управление, България достигна на първо място по корупция и на последно място по стандарт на живот. Как мислиш, дали ще бъде потърсена някога съдебна отговорност на "управлявалия" десет години министър-председател и обкръжението му ?
17
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМеркел охладня към него,Тръмп го е гнус дори да си помисли за него,Путин го изгони като мръсно коте.Тежки времена настанаха....------------------------Прав си, само султан Ердоган продължава много да го харесва... Чудя се каква ли е причината? Спомням си на една среща как Боко се хвърли да го целува, та се чудя има ли нещо общо...
16
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТАРИКАТИЗащо да е направил компромис със себе си?!Та той е дошъл да краде!!!А уволнените министри ще им намери още по- блага службица, а сега ще си сложи още по- верни послушковци!
15
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То няма такова лицемерие и циничност като на Тиквата!Подиграва се на цял един народ вече 10 години.
14
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Меркел охладня към него,Тръмп го е гнус дори да си помисли за него,Путин го изгони като мръсно коте.Тежки времена настанаха....
13
2
 
27
 
! Отговори
Мръсни комунисти преди 5 години
Кои комунисти са по лоши? Сините или червените?
12
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грешки, които струват човешки животи е престъпление наказуемо и номерът с уволнението е замазване на очи. При престъпна среда без правила и закони най виновните никога не са виновни.
11
6
 
14
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Най-големият враг е незнанието,некадърността и некомпетентността , това иска да каже Бати Бойко!!!А в ГЕРБ има много такива хора, както и в цялата държава, но когато такива хора са на отговорни постове, страдат всички!!!Добър ден селяни прости!!!Работете качествено бе селяни прости, научете се че с дребен селски тарикатски манталите ще отидете към магистралата на безпътицата и оттам няма да има измъкване!!!Агент Валъри Рекстън!ЦРУ!!!