Симеонов остава, почти се извини: Не съм звяр, виждам, че са болни!

Каракачанов не иска да събори властта, Сидеров не дойде на срещата
Обновена: 23 окт 2018 18:02 | 23 окт 2018 17:45, Веселина Йорданова
295

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепремиерът Валери Симеонов няма да подава оставка. Той почти се извини на майките на деца с увреждания след двучасовата среща с другия вицепремиер от "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов в Партийния дом.
Още по темата

На нея не дойде третият съпредседател на малката коалиция Волен Сидеров, който бил обиден, че НФСБ вече не го считат за лидер на депутатите от Обединени патриоти, а ВМРО не е реагирало.

Симеонов заяви, че не е бил разбран правилно за децата с увреждания. Той имал очи и виждал, че са болни, но се възмущавал, че майките им ги развеждали в студ и пек и викали "убийци" на възрастните хора с увреждания.

"Не съм звяр и изрод, виждам какви са децата с увреждания", каза още той и допълни, че "не е влизал в обяснителен режим от чисто технически съображения".

Симеонов изрази надежда отсъствието на Волен Сидеров от Коалиционен съвет да е засега и увери, че патриотите ще полагат доброжелателни усилия да се събират да решават проблемите.

Красимир Каракачанов пък заяви, че една оставка в момента означава да съборят правителството и че за него това не е решение, защото ще е връщане на ДПС и БСП на власт или трябва да се разчита на подкрепата на Марешки.

"Изразих моето мнение, че г-н Симеонов малко по-внимателно трябва да подбира думите, с които се изразява", каза Каракачанов, според когото кабинетът си върши работата и бюджетът за хората с увреждания се увеличава.

На въпрос дали съществува малката коалиция, Каракачанов уточни, че тя съществува, но има сериозни проблеми.

Според него целият протест на майките на деца с увреждания е бил политически експлоатиран.

На вота на недоверие към правителството за здравеопазването партньорите във властта ще отидат заедно, но Симеонов не бил сигурен как ще гласуват депутатите от "Атака".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеончо гледка като гузен стрелян чакал, ще е хубаво той да посети Саутитското посолство да си поиграят там с тая мишка разногледа....!!!
198
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато мутрата е министър председател ще затъваме.
197
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е в ръцете на Министър Шкембе Воевода.
196
1
 
8
 
! Отговори
ponti преди 5 години
Ще повърна от днешните изказвания.................
195
1
 
10
 
! Отговори
ponti преди 5 години
...ОНЗИ от Дубай ни обяснява как страната "..ще изпадне в хаос"?! По каква причина, г-н "премиер"?? Т.е. вие (партия и "лидер") сте единствената спирачка на "ХАОСА"?! Ами ако е така, очаквам го тоси "хаос" с нетърпение!
194
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не го знаем какъв е, но трябва да показва чобанския си нрав на село у Бургаско. Да се прави на клоун като вицепремиер и да става лобист на картелите от работонаематели, не става.
193
1
 
6
 
! Отговори
ponti преди 5 години
Плу.же.ци! Ре.***.и, впили се във властта.. Опряхме до К.Каракачанов да определя дали да падне правителството.. ЖАЛКО, дами и господа! ЖАЛКО!
192
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***.Нищо друго за патриота мафиот.
191
1
 
14
 
! Отговори
K преди 5 години
Овчици сме си. Не можахме да претрепем на улицата поне един министър за 30 г. Ей така да могат малко от малко да се замислят тия самозабравили се сини, жълти, червени, розови и какви ли още не ***.
190
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ви ли писна герберите да ви еват заедно с ДПС и други подобни?Искаме БСП обратно!
189
1
 
2
 
! Отговори
Prozrachnost преди 5 години
Patriotite otkloniavat vnimanieto ot korumpiranoto bg prezidentstvo, korumpiranata bg armia, korumpirania dance, korumpiranite sadii, korumpiranite arhitekti, korumpiranite doktori, korumpiranata bg stroitelna kamara...ima oste...
188
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 199.Ти ,направил ли си сметка до сега ,честните като девици от БСП,колко откраднаха от българския народ?Сумата е в трилиони лева!Ще ви се българите да забравят,всичките крадци от БСП,но не става!Кажи какво добро направиха за българския народ ,та а дойдат пак на власт?Тия празни приказки,които ги бълва другарката ***,сме ги слушали 20 години,и нищо добро не видяхме.Пълна разруха,и заплата 150 лева ,пенсия 60 лева.БРАВО НА БСП-МИЛИАРДЕРИТЕ!
187
4
 
2
 
! Отговори
Ахмед преди 5 години
Твърде против фашистите и нацистите съм. Гласувам за партии като ДПС, БСП или ГЕРБ, но никога за фашистите и нацистите.
186
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искаме БСП обратно,герберските крадци да напускат!
185
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЕй,за вашите далавери и кражби има милиони и милиарди изтегление заеми,а за пенсионерите,бедните,за медицинско обслужване,за инвалидите и децата няма?!Ай сектир,стига лъжи и номера,да намалят кражбите и грабежа и да помислят за този народ и държава!
184
5
 
7
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Симеонов, Сидеров и Каракачанов са старите фалшиви нацисти, самонаричащи се патриоти, самохвалци.
183
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лидерът на ДСБ, ген. Атанас Атанасов, се възмути от начина, по който правителството на Борисов пълни публичното пространство с "лакърдиите си за Лондонската среща, Берлинския процес и Западните Балкани", за да остане встрани как "разпорежда 500 милиона на Сараите". Според Атанасов лидерът на ГЕРБ плаща с "нашите пари на ортака си Доган".500 МИЛИОНА лева за министерството на ДПС!https://fakti.bg/bulgaria/309341-dogan-i-valka-osnovaha-obshta-firma
182
11
 
4
 
! Отговори
Сата Н преди 5 години
Цялата тази история е един гнусен опит на ПОЛЕЗНИТЕ ИДЬОТИ ОТ БСП да изпълнят поръчката на Кремъл. Никви пари и никви асистенти! Ще даваме пари на хора, които няма да полагат никакви грижи, а откачените майки ще си веят байрака.
181
2
 
2
 
! Отговори
Българин преди 5 години
За кво сваляте Бойко ,като след тва пак ще си го издигнем?АМА че народ,мчи нали няма алтернатива?
180
5
 
2
 
! Отговори
Българин преди 5 години
За кво да подават оставки ,като пак тях ще си изберем?