Любовната гей брошура не била за децата в училище... Било провокация!

Ананиев заяви, че случаят ще се разследва и ще има наказания
Обновена: 27 фев 2019 16:34 | 27 фев 2019 12:07, Веселина Йорданова
234
Любовната гей брошура не била за децата в училище... Било провокация!
Кирил Ананиев. Снимка: архив, Булфото

Брошурата "Любов без последствия", в която има хомосексуално съдържание, не е била предназначена за училищата. Това обясни здравният министър Кирил Ананиев пред журналисти в МС. Ананиев определи случая като "провокация", която в момента се разследва.

Брошурите са били съхранявани в РЗИ. Някои от тях сами взели решение да ги разпространят в училищата и това са инспекциите в Монтана, Видин, Ямбол, Кърджали и Хасково.

Още по темата

Брошурата е част от здравно-образователна програма, финансирана по линията на Глобалния фонд на ООН. Първото издание е от 2006 година, след това е преиздавана 2009 и 2017 г.

"Тя е свързана с целевата група - мъже правят секс с мъже. Разбира се, това е важна тема и ние въобще не я подценяваме, но има определен регламент, по който тази брошура трябва да отиде само и единствено в кабинетите за анонимно и безплатно консултиране и изследване на хората от тази група за наличие на СПИН“, разясни министърът.

По думите му, след като е получена информация, че брошурите се разпространяват в училища, заедно с МОН от седмица се прави всичко възможно да бъдат прибрани.

"За да не достигат до децата, които са невинни и които нямат нищо общо с този проблем", допълни министърът.

Той увери, че всички виновни ще бъдат наказани "по съответния начин".

Просветният министър Красимир Вълчев уточни, че в повечето случаи брошурата е била разпространена чрез медицинските специалисти в здравните училищни кабинети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
точно пред евроизборите си е руска уйдурма
40
2
 
23
 
! Отговори
всички са маскари преди 5 години
Взимаш грантовете и после мажеш пред народа. Нали си знаете, че ще си изпълнят обещанията. Всичко вече е разписано, черно на бяло. Душите на децата ви взеха.
39
9
 
11
 
! Отговори
Комунистите преди 5 години
Едно време Разнасяха позиви , сега разнасят гей брошури И преди и сега целта е една - държавен преврат. Ама Нема да им мине номера !
38
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярно. От РЗИ няма да си сложат "таралеж в гащите" От МОН иде работата, ама не са проверили точно какво си поръчват и сега се оправдават.Преди дни бяха пуснали анкетата: мъж ли съм? жена ли съм? нещо друго ли съм? и Европейският съюз им бе виновен. И деца на по 10 години пишеха каквото им дойде. Нацията си отива, а те пускат материали насочващи зорлем към третия пол! Какво е това?
37
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що за дискриминация защо няма брошури със зоофили и некрофили?
36
1
 
29
 
! Отговори
Пак МОН преди 5 години
Проблемът не е в брошурата. Проблемът, както винаги, е в некадърността на МОН. Всички директорки са кокошки на валерян и са лишени от елементарна способност да мислят. Същото важи и за учителките. И така и никой не е видял, че тази брошура не следва да се разпространява от училищата на ученици. Така и онази анкета с другия пол продремаха, така и много други неща продремват блаженно преживяйки и мучейки
35
11
 
7
 
! Отговори
Американеца преди 5 години
При нас в Америка Гей-любовта се счита за нещо нормално и много красиво.
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно тоя на снимката лично е издал заповедта за разпространението на листовките. Явно е очаквал, че всичко ще мине на тъмно без много шум, а сега се прави на луд.
33
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли логика в казаното и написаното? Брошурата била част от здравно-образователна програма, финансирана по линията на Глобалния фонд на ООН. Първото издание е от 2006 година, след това е преиздавана 2009 и 2017 г., но не е била предназначена за училищата.А за кого е предназначена? За здравно-образователна програма на пенсионерите ли?За складовете ли?
32
6
 
4
 
! Отговори
нема мърдане преди 5 години
До Анонимен Другите партии и те са за въвеждане на трети пол. Масонската клика е сложила ръка върху целия ви живот и душите на децата ви, даже на неродените.
31
5
 
18
 
! Отговори
1234 преди 5 години
Утре ще пусна снимка на първа страница на брошура Млад джихадист, как дете реже глава на друго дете. Като обучението по биология. Да ви пукнат децата дано *** герберски. Защо бб мълчи и за мон и за мз?
30
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха значи според Пинокио инспекторите на РЗИ в шест града били решили сами да разпространяват в училищата листовките, ей така без заповед от здравния министър, за да направели "провокация".
29
2
 
32
 
! Отговори
Един преди 5 години
"Ананиев определи случая като "провокация", която в момента се разследва." Ич не е провокация, ами си е съвсем целенасочена пeeраска политика. Директорът, дето е изгорил ***-брошурите, вместо да бъде награден, до месец - два ще измислите някаква причина да го уволните. Разберете, че това са Балканите, тук педeрастията никога няма да се радва на широка подкрепа!
28
5
 
27
 
! Отговори
1234 преди 5 години
На всички е ясно че мон и мз са пълни с хора на цру и сорос. Ясно е че виновни няма. Ясно е че оон е джендърска организация. Обаче *** наясно ли са че преди 89 г за токова нещо се ходеше в белене и пак ще ходят, времената се менят
27
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По всичко личи че ГЕРБЕРИТЕ освен че са продажници и национални предатели се оказаха и меки китки. ГЕРБ ни погубва, убива и кара младите да деградират, да изкореним злото ГЕРБ на изборите пълна мобилизация.
26
3
 
35
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Провокация е, разбира се. Вие с вожда ви никога не сте виновни за нищо.
25
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тя е свързана с целевата група - мъже правят секс с мъже."Точно колко сбъркан трябва да си за да облъчваш деца с това?
24
1
 
2
 
! Отговори
Жоро гeя преди 5 години
До коцкарИ на мъжко..
23
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от гей дружинки налагащи "ценностите" си на останалите.
22
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брюкселските *** стават все по-агресивни и нагли. Видяха негативната нагласа на обществото и решиха да го заобиколят като започнат да промиват децата с отвратителната си пропаганда.