Да помогнем на пенсионера Мара Димитрова, трябват 1000 лв.

Сумата е необходима за рехабилитация след операция
13
Да помогнем на пенсионера Мара Димитрова, трябват 1000 лв.
1000 лева са нужни на 71-годишната Мара Димитрова от Варна. Сумата е нужна за лекарства и продължителна рехабилитация, за да се възстанови след
операцията на тазобедрената става.
 
"Пенсията ми на инвалид пенсионер е 315 лв. Преди три месеца паднах и се ударих лошо, направих снимка и се оказа че съм с фрактура на шийката на
дясна бедрена кост. Доходите не ми достигат за лечението след операцията", споделя Мара Димитрова.
 
За нейното лечение вече са събрани 6000 лв.
 
Всеки, който може и иска да помогне, може да го направи на банковата сметка по-долу. 
 
Fibank 
Мара Димитрова Данаилова
IBAN: BG73FINV91501017135089
BIC: FINVBGSF

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
В български език има мъжки и женски род. Не ми говорете с английски маниер./ Госпожо крал.........../
11
1
 
14
 
! Отговори
Дойчинов преди 3 години
Много пъти съм помагал на хора в затруднение. Селата се обезлюдиха младите избягаха в чужбина , не че там е лесно . Децата ни страдат от все лоши болести . Демографската криза напредва , даже ромите страдат без работа и са гладни . Гладът е лош съветник . Не гледайте ,че има богати роми има и доста бедни такива. Независимо от какъв произход сме всички живеем тук в България и трябва да се разбираме и уважаваме . Доста хора забравиха да стават в Автобуса пред възрастен човек . Уважавайте се .
10
5
 
5
 
! Отговори
Милен преди 3 години
До алиАли държавата няма средства за много неща . Но не е държавата виновна. Виждате ,че държавата винаги се е старала да помага на народа си . Всички имаме нужда от пари .Най много пари, се наляха при Учителите за да учат децата ни . Медиците , Полицаите , Гранична полиция , Войската всички тези хора също имат семейства , но пари няма за всички . Ром съм и не се срамувам , работя като общ работник и знам ,че по важно от здравето няма .
9
8
 
2
 
! Отговори
Соломон преди 3 години
До АнонименПишете ,че сте внесли пари за Застраховка живот около 1500 лв за вас и сина ви .Според мене трябва да се направи реформа с която да имате лични здравни вноски който при нужда от Трансплантация и тежка болест да ги взимат от там а не от здравната каса която се оказа недофинансирана . Реформи трябват . Виждате ,че Бойко се старае, но пари трябват , радвайте се ,че доларът не е 3000 лв и има храни по магазините . Другото лека по лека ще се нареди .
8
4
 
2
 
! Отговори
Соломон преди 3 години
До МисиркаРеформите стават доста бавно . Те стават с пари . Виждате ,че направиха закон за инвалидите който не им реши проблемите изцяло . Виждате ,че майките на деца с увреждания пак ще протестират. Докато не осъзнаем като народ ,че реформи се правят с пари няма как да се получат нещата .
7
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименВсеки може да плюе тука в нета. Пенсионната реформа в държавата тече и след време тези пенсионери ще взимат по 1000 евро пенсия . Няма да има работещи бедни и за всеки ще има пари . Но данъците трябва да станат 50 % от доходите ни като в Другите страни който раздават помощи и подкрепят народа си .Бойко Борисов прави всичко възможно да закрепи тази държава . Кой каквото да казва но това е най успешният премиер на България .Колкото до Ало измамниците ,това е грешка на системата .
6
1
 
14
 
! Отговори
St. Pumpkin преди 3 години
Държавата има милиони само за фирми със служители с бухалки за такива неща пари няма. Хайде на филиите с мас и картофите
5
2
 
5
 
! Отговори
Мисирка преди 3 години
Да дадат на женицата, да прочете статията за съвършенната пенсионна реформа на суджука със струйника. Нямало по-способен от него нийде на земята.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В българския език има мъжки и женски род!!! Казве се "пенсионер" за мъж и "пенсионерка" за жена!!!Върнете се в 5 клас!!!
3
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До алиШефе, кой е държавата? Балъците дето работим и плащаме данъци и осигуровки в България. Тази нямала? Я малко повече за роднини, доходи и т.н.? Утре и тя, дето няма ще метне 5-6хилядарки на ало измамници. Та стига с това"държавата"! Има имоти, има наследници най-малкото. Да й помогнат. Да не чакат да умре. Аз внесох предната седмица 1500лв. за мен и сина ми за застраховка "Живот". Не искам ДЪРЖАВАТА. Общите ни пари. Хайде да сме по-малко тарикати! Тази къде и за какво си харчи парите?
2
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази деца няма ли? Моите родители пенсионери имат 7хил.лева и то след като на кой не помогнаха от фамилията. Позната пенсионерка е с 40хил.лв. влог. Съседи пенсионери, дъщеря им от чужбина им плащаше всичко. А, те запалени комунисти се редяха за всякакви помощи. Естествено дъщерята не плаща осигуровки и данъци в България. Та пенсиите и помощите им от мойте осигуровки и данъци. Аман от шмекери!
1
4
 
11
 
! Отговори
Би преди 3 години
трябвало да е на пенсионерКАТА, но може и да бъркам. Кой съм аз, та да коригирам Александър Велики?