Четири години и 8 месеца затвор за мъж, изнасилил непълнолетна

Подсъдимият е насилил момичета в паркирана кола
23 юли 2020 20:45, Ния Христова
23
Четири години и 8 месеца затвор за мъж, изнасилил непълнолетна
Снимка: Pixabay
Четири години и осем месеца "лишаване от свобода" е получил подсъдимият за изнасилване на непълнолетна Венцислав Б., след като Софийският районен съд го призна за виновен, предаде в. Монитор.
 
Посегателството е било извършено на 15.10.2019 г., около 01:30 ч., в гр. София. В лек автомобил, паркиран на черен път Венцислав Б. е изнасилил 17-годишната Е.М. Той е я принудил към това с физическа сила - дърпал я за косата, сложил ръка на устата и за да не вика и я притискал с тялото си. Заплашил я е, че няма да я пусне и няма да има възможност да разкаже на никой какво й се е случило. Деянието подсъдимият е извършил в условията на опасен рецидив, след като е бил осъден за тежко умишлено престъпление на лишаване от свобода не по-малко от една година, изпълнението на което не е отложено.
 
На 20.07.2020 г. Софийски районен съд е признал за виновен подсъдимия Венцислав Б., по повдигнатото му от Софийска районна прокуратура обвинение. Наложено му е наказание "лишаване от свобода" за срок от четири години и осем месеца, което ще бъде изтърпяно при първоначален "строг" режим.
 
Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Софийски градски съд.
 
 
 
 
 
 

23
Още от Образование
10 предимства на дуалното обучение
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не е малко като се има предвид изнасилвачите какво ги правят в затвора.
21
0
 
1
 
! Отговори
чич Петю преди 2 седмици
До До Козлодуй

последно, прекъснал ли е или са му дали 11 години?
20
1
 
1
 
! Отговори
Полиция краде дрога преди 2 седмици
Новия шев на МВР е известен в нарко средите като Ицо НОСЪТ!
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пуснете го доста е
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 10 не значи да а ти откъде знаеш какво е било може да си измисля тая да го пуснат
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 14 няма да спи ще се е е с нея
16
1
 
5
 
! Отговори
До Козлодуй преди 2 седмици
Да ти кажа ли, че при соца жените бяха толерирани и имаше и такива, които подаваха сигнал, че са изнасилени и балъкът, вързал се на въдицата винаги беше осъждан. Зорът беше за едни 1 500лв.,които им присъждаха.Към 1970 г. бяха много пари. Няма да ми стигнат символите на колко мъже провалиха живота.Един от тях студент в МЕИ лепнаха 11 г. за групово изнасилване в общежитие.Човекът си е чакал реда,а на сутринта се оказа, че е участвал в изнасилване.Каката получи една сериозна сума, а той прекъсна
15
4
 
6
 
! Отговори
123 преди 2 седмици
Само толкова ли?Никого ли си няма това момиче?
В други случаи, бащата и заедно с брат и биха го завлекли този бабаит в някой пущинак с чувал на главата.Може със или без "вътрешен масаж" ,но с тухличките нямаше да се размине.
14
0
 
7
 
! Отговори
SHEFA преди 2 седмици
НА ТОЗИ ДА МУ ДАДЪТ 2 ИЗБОРА.
1-ДА ЛЕЖИ 20 ГОДИНИ.
-ИЛИ ДА СПИ С ЖЕНА.
-АКО ИЗБЕРЕ ЖЕНА-ДА МУ ДАДЪТ МЕЙЗЕР.
13
2
 
6
 
! Отговори
Burike преди 2 седмици
Малко са,кастрация и 20 години в Сливен,да го изнасилват жени!
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
такива смешни присъди има заради тия дето организират протестите. Но за това се мълчи.... искат нова система
11
1
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 седмици
Демократична присъда, нека не забравяме,че демокрацията защитава правата на насилниците, маргиналите и престъпниците, обикновения човек в задължен да търпи и да ги издържа ;) !!!
10
6
 
2
 
! Отговори
Ro преди 2 седмици
*** кога ще разбере, че ковр***ата и оная работа да си е извадила под носа му, ако по някое време каже "Не!", това значи не. За нахалните женища по заведенията, които си мислят, че понеже са слабия пол им е позволено да пускат ръце и да обарват мъжете, важи същото. Кое е толкова сложно не ми е ясно? Коментарите ви са потресаващи, не заслужавате да докоснете друго човешко същество дори с пръчка. То па бива такова отчаяние и зажаднялост, ама айде малко по-сериозно...
9
3
 
16
 
! Отговори
Ристу преди 2 седмици
До 8: Момичето може да прави каквото си иска. В свободна страна живее. Не изкарвай виновна жертвата, както правят мюсюлманите. Може на мъжа да му се е искало, но щом тя е казала "не", значи той е трябвало да се съобразява решението и.
8
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Имам логичен въпрос: какво е правила 17-годишната Е.М. в 01.30 ч. през нощта на черен път край София? Има оправдание само ако е била отвлечена. Ако не е, то не само един рецидивист, но и всеки нормален мъж би се пробвал туй-онуй с една кифла, която е дошла с него на това място.
7
2
 
7
 
! Отговори
Питам преди 2 седмици
А кастрация ? Кога ?
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До ГРАД КОЗЛОДУЙ

При соца нямаше осъден комунист.
5
1
 
10
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 2 седмици
В страната на "говедарите" този щеше да има избор - ел. столче, инжекцийка, приятен газ. А тук 4.8г., ами те са садисти, може ли така жестоко....
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 1

Те няма да лежат и всички се правят че такова нещо няма ама ако ти го направиш така ще се разпищят, че ще те разбере целия свят. Собствената ни държава е срещу българите и българското и всячески подпомага и отглежда и обгрижва всичко чуждо.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Момичета(О) или момиче и как така се казва непълнолетна(ТА) Венцислав(А) момичето и защо само 4 години и 8 месеца. Това все едно е нищо за такива. Като излезе веднага ще свърши същата работа.