Лицето, нападнало журналисти в София Тех Парк, не било от охраната

Екипът на София Тех Парк осъди всяка проява на насилие или вербална агресия
Обновена: 5 авг 2020 17:13 | 5 авг 2020 17:05, Красимир Ангелов
238

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лицето, нападнало журналисти и протестиращи по време на провелата се Национална конференция на политическа партия ГЕРБ, не е част от охраната на София Тех Парк, осигурена за събитието, съобщиха от ръководството на Тех Парка.
Още по темата
"Разпространените видеоматериали бяха щателно разгледани от ръководството на София Тех Парк и декларираме, че това лице не е наемано и не е било част от охранителния екип", се чете в позиция на институцията.

"С цел отличаване на охраната на събитието от останалите органи на реда и от участниците в мероприятието нейните представители през цялото време бяха идентифицирани със светлоотразителни жилетки с надпис "Security". София Тeх Парк осигури събитието с необходимия брой охранители, чиито ангажименти бяха да се грижат за сигурността на мероприятието, за периметъра на събитието, както и за логистика по придвижването на участниците", твърдят от ръководството.

Според тях е видно от излъчените кадри, че лицето, участващо в инцидента с журналистката от "Свободна Европа" Полина Паунова, не носи въпросната светлоотразителна жилетка и не се легитимира като представител на охраната на София Тех Парк.

Екипът на София Тех Парк строго осъжда всяка проява на насилие или вербална агресия срещу представителите на медиите, които изпълняват своите служебни задължения, както и спрямо всички, които мирно и демократично изразяват своята гражданска позиция, завършва позицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако търсите подписан трудов договор няма да намерите.
191
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има наета официална охрана, фирма наета от ГЕРБ.Тех парка си има тяхна наета охрана. Всички трябва да охраняяват събитието.Паралелно, се разхождат якички субекти и бият хората, пред очите на официцално наетите охранителни фирми. Служителите на фирмите стоят и гледат боя, не правят нищо.ПиАр-та на тиквата, стои с шефа на офраната и дава разпореждания по радиостанция.Абе, гербаджииии, вие нас на какви ни правите, бе????Ще си заминете пребити с лопати, кирки и камъни накрая.
190
2
 
1
 
! Отговори
До 204 преди 3 години
До АнонименАми, ГЕРБ са същите комунисти като БСП, бе.И не ми се оправдавай, че гласуваш по принуда.Има други демократични партии, за които може да се гласува. А не за мутрите-комунисти от ГЕРБ.Та...такива оправдания не минават, мой човек.
189
0
 
1
 
! Отговори
ф преди 3 години
Мъжът, който хвърли телефона на журналистката е на снимка номер 3 . Лесно ще го разпознаят много хора по татуировката на ръката.
188
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименХахахахр гласувал принудително за ГЕРБ. Боже, боже, колко прости хора има на тоя свят.
187
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 195ГЕРБ ненавижда българския народ. За тия изверги ние сме само източник на пари за крадене. Разберете го: ДОКАТО ИМА ГЕРБ, НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ!Някои от нас ПОМНЯТ орисията на БСП! Не съм любител на Герб но БСП-то - НИКОГА ПОВЕЧЕ!Гласувам принудително за Герб
186
1
 
6
 
! Отговори
Мен преди 3 години
За журналистите добре, а за другите 2 момчета, където се вижда как баш охраната просто подминава двамата, които го ритат?
185
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мили червени тролчета,След редовните парламентарни избори през март 2021 ще има правителство ГЕРБ 4!А вие ще връщате парите на ВБ защото не сте си изпълнили поставените задачи!
184
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Награда за мнимия охранител, веднага.
183
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите на Борисов днес пребиха един адвокат и един икономист,завършил в Манхайм-Германия,само защото са искали да снимат "събитието" им.Нагрубяваха и хвърляха телефоните на две журналистки..Не били от охраната ли?Айде,бе!
182
1
 
13
 
! Отговори
Паисий преди 3 години
Просташки изпълнения през 21 век!Е как искате с такова поведение да стигнем развитите държави?00466
181
2
 
7
 
! Отговори
Сержант преди 3 години
Това лице му е платено под масата от ония парички, 40_те % от общественните поръчки. Всичко се връща рано или късно.
180
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 198ГЕРБ ненавижда българския народ. За тия изверги ние сме само източник на пари за крадене. Разберете го: ДОКАТО ИМА ГЕРБ, НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ!Да бе, БСП-то умрат от любов към народа! Застреляй се бре "мислител"!
179
0
 
19
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 3 години
Ми като не е бил част от охраната, защо истинската охрана не го е задържала?
178
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ ненавижда българския народ. За тия изверги ние сме само източник на пари за крадене. Разберете го: ДОКАТО ИМА ГЕРБ, НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ!
177
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протеже на фигуранта. Нищо чудно да е синче на отговорен другар.
176
8
 
20
 
! Отговори
Батакa преди 3 години
Арестувай ги ГЕШЕВ нали си прокурор?КоРУПЦИЯТА ТРЕСЕ ВСИЧКО,ГЕРБ показва мутренско поведение.Г-н Радев ги определи с две думи МУТРИ ВЪН.
175
3
 
8
 
! Отговори
V преди 3 години
Аве кой туй ипон ве ??? Да не е германска корпорация ??? И туй ипон кво произвежда ??? Да не прай коли ??? Щот тука викат че та застрахова без да искаш да са застраховаш .Ми то туй ипон кво произвежда ???????? Мутри ли ??? Мутрите няма да направят България Европейска държава ;) И дебелогъзите също .Дебелогъз човек никога не е произвел нищо за обществото ,ама иска обществото да му дава държавна ясла щот в частния бизнес никой няма да го търпи. боко ,дебелото лили ,гешев ,пеевски ,цацаров.истината
174
3
 
13
 
! Отговори
Молотов преди 3 години
Бензин + Масло + Бутилка от вино + пapцал Палиш, хвърляш по автомобил/офис на делта гард и се прибираш вкъщи да пиеш биричка и да гледаш новините.
173
6
 
5
 
! Отговори
Чупен Джама преди 3 години
Това, което се случи с кмета с А8-цата днес, е само ПРЕЛЮДИЯ към това, което ЩЕ им се случи. :))) :)))) Троловете няма да се разминете и вие, да знаете. :)))