Полицаите ядосани на ГЕРБ, не искат парите от детските надбавки

Това било провокация и удар по върху имиджа на МВР
65
Полицаите ядосани на ГЕРБ, не искат парите от детските надбавки
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Най-големият полицейски синдикат у нас - СФСМВР изрази огромно възмущение от мотивите на ГЕРБ за отпадане на идеята всички деца да получават детски надбавки заради увеличението на заплатите на работещите в МВР. 
Полицаите заявяват в декларация, че и те са родители и изразяват гнева си, че униформените са били противопоставени срещу децата.

Още по темата

Синдикатът счита това за провокация и се заканва да потърси сметка и поиска извинение от вносителите на закона.

„Коригирането на суми за месечни добавки, за всички деца и връщане на подоходния критерий, по един безогледен начин е обяснено с осигуряването на допълнителен ресурс за медицински работници и служители на МВР. След като ръководството на държавата забрави една цяло министерство – на вътрешните работи – изваждайки го от държавните структури, работещи по ограничaване и преодоляване на последствията от пандемията, в свое постановление за увеличение на основните месечни възнаграждения на служители в тях, сега ставаме свидетели на директен опит, вследствие на нашия справедлив гняв, изразен в абсолютно законни протестни действия, служителите на МВР да бъдат директно противопоставени на една минимална социална придобивка по отношение бъдещето на България- децата“, пише в декларацията.

Полицаите определят предложението на ГЕРБ като нелепа провокация и пореден удар върху имиджа на работещи в сектор “Сигурност”.

„Ние, като представители на служители в МВР, не сме съгласни в това противопоставяне да бъдат въвлечени и медицинските работници, които в момента правят и невъзможното, на работното си място, за да лекуват българските граждани“, пишат те.


65
Още от Общество
Удължават служебно протоколите на хронично болните
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 1 седмица
До Случаен минувач
Тези хора ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ и за целия си трудов живот ще платят на тази държава 200 000 лева поне под формата на данъци! А тия които ти искаш да се развъждат за целия си живот няма да платят и 1 лев данъци! ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ДАНЪКОПЛАТЦИ! АКО НЕ СИ ВНАСЯЛ В ОБЩАТА КАЦА, ТО ТРЯБВА ДА ТИ Е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНО ДА БЪРКАШ В НЕЯ! Кратко, просто и ясно! Ако си плащал, ще ползваш, ако не си, то няма какво да очакваш!
65
4
 
6
 
! Отговори
БГ преди 1 седмица
Браво полицаи!
Покажете на политиците, че продължат ли с манипулациите в стил "разделяй и владей", то нищо добро няма да ги чака.
Ние сме един народ и е изключително тъпо да им осигуряваме комфорт, чрез прилаганите от тях техники на противопоставяне на обществото ни, на отделни фракции.
64
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До случайния минувач

Като минаваш случайно, подмини това място и не се обаждай като не те питат!
Като си мислиш по някаква твоя странна, изкривена логика, живей си с нея.
Модерното семейство се разминава с обърканите ти представи.
Един лекар в частна клиника може да печели много повече пари от 3000 лева.
Същото се отнася и за инженери, архитекти и други професии.
Но това не пречи да биеш жената и децата.
Програмист за българска компания трудно ще намериш да работи, а чуждите ги експлоатират.
63
5
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 седмица
До 63
За да са ви данъците 1600 лв. значи доходите ви, семейните, са поне 6000 месечно. Не се оплаквайте.
62
1
 
6
 
! Отговори
До 60 преди 1 седмица
Ти в час ли си? Най-вероятно те осигуряват на минималната и ламтиш за детски. В случая описан от теб колко са данъците на тези млади родители? Защото на нашето семейство с дете на 1.6г са общо 1600 лв месечно данъци потъващи някъде, използвани за чужди детски, чужди социални и тн.
Тоест моето дете детски не взима, а ние плащаме детските на много мургавели и подобни.
61
2
 
2
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 седмица
От друга страна, си представете ц. семейство. Имат 5 деца. Живеят в коптор. Мъжът пие и бие (или бие и пие), жената крещи и вдига скандали, децата сополиви и гладни. Доходи - под 500 на месец. Да, да им помогнеш. За 5 деца - да кажем 250 лв. месечно. Но къде е гаранцията че мъжът няма да ги изпие? Трябва помощта да е целева - примерно да се закупят учебници, помагала, при условие обаче, че малките ходят на училище. Също така дрехи, обувки, храна и т.н.
60
6
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 седмица
Все пак трябва да има съобразяване с доходите. Представете си мъж и жена, програмисти. Нека да имат две деца. Модерно семейство на 21 век. Мъжът да взема 3 000 на месец от правене на реклами в нета, жената - и тя да взима 2 000. Е с 5 000 месечно ще могат съвсем спокойно да оправят децата, всякакви разходи, и семейната кола да поддържат и да я карат. Такова семейство не се нуждае от детски надбавки, мисля аз.
59
2
 
6
 
! Отговори
Ала-бала преди 1 седмица
Отдавна трябваше да се премахнат тези детски надбавки. Който иска да има дете, ще си направи сметката как ще го гледа. При сега действащата нормативна уредба тези надбавки са развъдник за ц.игани. Българите по 1-2 деца ще ги отгледат и без тези пари. Да се насочат към образованието и здравеопазването. ГЕРБ да не настройват хората срещу полицията. Теглят безсмислени заеми, за да спонсорират разни хотели и заведения, а за важните неща пари нямало. Оставка!
58
5
 
0
 
! Отговори
Истина преди 1 седмица
До 40... След като ще се пазим сами,, моментално МВР ДА ДЪДИ ЗАКРИТО АМИН МИЛИАРДИТЕ левове ЩЕ ГИ ДАДЕМ НА ДЕЦАТА...
57
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А ние сме ядосани на полицаите за много неща за претенциите им например и за премълчаване на истината с цел ясно каква, дори не ми се говори и герб и те са същите.
56
4
 
11
 
! Отговори
Мвр сливница преди 1 седмица
Тея хора изкарват толкова много пари че изобщо не подкрепям да имат увеличение на заплатите !! Ще ви дам пример това районно управление преди 2 години официално и всички хора в района знаят и са виждали че прекарваха емигранти изпъкнаха с нови коли ремонти в жилищата и тн :) Тези ли заслужават нещо? Или това че участват във всичко нелегално даже участват с една група крадци в района някой имат роднинска връзка други просто си плащат най-корумпираното място в България! Пълно бездействие
55
3
 
10
 
! Отговори
Бибо преди 1 седмица
КАКВО ДА КАЖЕМ СЕГА:ТЪПИ, ПО ТЪПИ, НАЙ ТЪПИ УПРАВЛЯВАЩИ. УЖ ДА ПРАВЯТ ДОБРО ТЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ЕДНИ НА ДРУГИ СЪСЛОВИЯ ТА. ВСИЧКО ДО СЕГА СЕ ПРАВИШЕ ТАКА. РАЗДАВАТ, НО НЕ ЗНАЯТ КАК. ПРОБА ГРЕШКА.
54
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Полицаите се превърнаха в майки с увреждания - и те започнаха да рекетират държавата по тънката жица - децата !
53
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До сега, когато и да съм потърсила помощта на полицията, полза не съм видяла, както и близките ми. Само загуба на време и нерви.
52
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Каква кукичка бе байно?
Ние си ви мразим открай време, не ни е необходимо мафията да ни дава поводи и кукички!
Ей така, безплатно си ви мразим, защото сте готини!
51
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Полицията винаги е била срещу народа.Никакво разделяне няма.Винаги са били на страната на роми,престъпници,джендъри ,хомосексуалисти и т.н
50
3
 
17
 
! Отговори
Разделяй и владей! преди 1 седмица
Старо римско правило - полицията срещу народа! Децата срещу милиционерите!
И ГЕРБ на власт форевър!
49
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
колко сте наивни вдички, захапахте кукичката и ревнахте срещу полицията. Ей за това да ви ялови протестите и файда йок. И слепите го разбраха.
48
2
 
19
 
! Отговори
Коментар преди 1 седмица
Какъв синдикат бе?Откъде накъде?*** са държавни СЛУЖИТЕЛИ и са длъжни да изпълняват каквото им нареди държавата!Не са частна фирма!Като са ставали милиционери не са ли им обяснили какви са им задълженията и отговорностите за които обществото им плаща заплатите от данъците ни!На когото не му харесва да напуска и да си плати неустойки към държавата за неизпълнение на договора!Какво само ги дундуркат и им клякат на тез безполезници?
47
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поредната олиго**енщина росдена от кухите глави на гербаджиите хахахахахахаха! Ние сме с най-простите народни предстватиели и министри чесно, сигурно и в Тамбукту са класи над наще.