Българка след Занзибар: Мерки не се спазват, има риск да се заразиш

Било като бягство от реалността и си заслужавало риска
Обновена: 16 мар 2021 08:47 | 16 мар 2021 08:45, Елка Василева
205
Българка след Занзибар: Мерки не се спазват, има риск да се заразиш
Кадър: БНТ

Решихме да заминем за Занзибар, защото това е една от малкото отворени дестинации, не изисква PCR тест и е топло, красиво. Наистина си заслужаваше риска. Това разказа Милица Пешут пред БНР.

Още по темата

Тя е една от многото наши сънародници, които през последните седмици посетиха модерната туристическа дестинация Занзибар. В неделя Милица се е завърнала у нас и вече е под карантина съгласно новата заповед на здравното министерство.

„Беше като едно бягство от цялата реалност, единствено някои служители в хотела носеха маски, като излезеш навън забравяш за всичко“, допълни тя.

„Не се спазват абсолютно никакви мерки, но човек трябва да е отговорен сам за себе си, защото действително има риск да се заразиш“, признава Милица.

Тя е категорична, че би пътувала отново, независимо от карантините и тестовете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
23
 
! Отговори
Танзаниец преди 3 години
Типична българка!!! Хем хвали ,че е свободно и девствено хем в същото изречение и хули ?! Не се спазвали мерки? Та нали точно заради въпросните мерки си отишла чак дотам? И от какво точно се оплаква, лиглата?! Нали по желание е летяла?! Пък и отново би отишла?! Тотална шизофрения
57
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще заведа жената на романтично пътуване до Зинзибар.
56
5
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Не, не е о кей да пътували дето си искат. Може да направят минимално усилие да се намали разпространението. Заради подобна пап..лач ще изпозатворят всичко отново и отново, да, може да се приключи по-скоро, ама искали това, искали онова, но всички дружно да плащат карантини и лечение? В Израел вече имало малко болни, но там били ограничени пътуванията.
55
5
 
37
 
! Отговори
К. Ш. преди 3 години
Моме, Занзибар няма да избяга и догодина ще е там, но може би част от твоите най-близки и най-обичани хора, които ти може би ще заразииш, може и да ги няма завинаги. Бъдете по-разумни!
54
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повярвайте, Ковид19 е най-безобидното нещо, което може да пипнете в Танзания.
53
24
 
7
 
! Отговори
Мария Силвестър преди 3 години
И аз бях в Занзибар. За повече информация и снимки - посетете фейсбук страницата ми! И не ме трий, изчадие завистливо! Ти Занзибар никога няма да видиш!
52
2
 
36
 
! Отговори
Х преди 3 години
Значи имаш пари за Занзибар, което излиза няколко хиляди, а отиваш там, защото не изискват тест, дето струва 120лв.
51
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето, казват Ви го хората! Не се спазват никакви мерки.Туроператорите много добре го знаят това. Но Занзибар година храни. Вижте им примамливите оферти! Общо взето звучи така: "В Занзибар е топло и няма Коронавирус, а цената сега е неустоима! Починете си от масовата истерия и се заредете с енергия!" Нямало коронавирус?Колко то няма?Вицепрезидентът на полуавтономния остров Занзибар в Танзания Сейф Шариф Хамад (Seif Sharif Hamad) почина през средата на февруари от Ковид19.Забранете чартърите!!!!
50
1
 
25
 
! Отговори
Рут Колева преди 3 години
Благодаря ти, г-н Борисов за отпуснатата ми безвъзмездна и от джоба на българския бачкатор помощ от 6.000 лева! С тези парички изкарвах 10 дена в Занзибар и беше много яко! Хапване, пийване, трева, че и ново гадже-афринакец си хванах, а и нова татуировка си направих! Ще гласувам за ГЕРБ!
49
5
 
29
 
! Отговори
“Заслужава си риска” преди 3 години
Толкова е цинично това изказване, нямам думи за подобно примитивно поведение. Много *** девойка.
48
4
 
26
 
! Отговори
очаквано последствие преди 3 години
До АнонименВъзможно е и очаквано, цифрите от днес го доказват това мислене. И също егоизмът, аз вече го изкарах, другите да ***.Не се чудя, така са възпитавани масово децата в България, консуматори и егоисти. Единици са младите, които мислят за родители , баби и дядовци да ги пазят.
47
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма лошо, нека пътуват, само че да бъдат така добри да се лекуват после в Занзибар!Поетият риск не е само за тях, а и за тези около тях, които като дойдат ще заразят и ако за възрастни не се знае как ще понесат занзибарските приклчения на това кифле!
46
4
 
5
 
! Отговори
Мария Силвестър преди 3 години
И аз бях в Занзибар. За повече информация и снимки - посетете фейсбук страницата ми!
45
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Охохохо да , защото тука се спазват и не мижеш да се заразиш , Витошка прилича на шан зелизе на френски празник , българския туризъм да си оправя лайнярщините ,после да поръчва малки статийки ...
44
1
 
17
 
! Отговори
да видим глупаците преди 3 години
акто тая *** дето съвсем съзнателно разнасярт смъртоносен вирусНе се спазват абсолютно никакви меркиестествено, че не се спазват те само искат парите ти зелена еуглено, а това че може да си заразиш близките не ги интересува, но и тебе самата не те интересува , така че си залужаваш всичко
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да може мойто мичи може ,щом излезеш от вас навън напълно е възможно да се заразиш.
42
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле каква злоба само, имало хора, които все още не са ковид-зомбита... леле леле, веднага да ги вкараме в ковидалната права!
41
6
 
15
 
! Отговори
Един там преди 3 години
Много хора нямат стотинки за хляб, а тези ми тръгнали по Занзибар, Малдиви и т.н
40
2
 
19
 
! Отговори
Предложение преди 3 години
Въпросната госпожица или госпожа за следващия 8ми март нека си поиска нови цuцu, хем е по-дълготраен актив, хем по-безопасно за околните.
39
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А България иска Писиар тест. Застроили сме плажовете. Един турист ще избере Зинзибар.