За втори път с COVID: Проф. Чорбанов от БАН в болница

Състоянието му е средно към тежко
Обновена: 21 мар 2021 15:42 | 21 мар 2021 12:54,
252
За втори път с COVID: Проф. Чорбанов от БАН в болница
Снимка: БГНЕС

Проф. Андрей Чорбанов от БАН е приет в болница с COVID. Новината съобщи в личния си профил във Фейсбук математикът Петър Велков и бе потвърдена от източници на "24 часа". Ръководителят на лабораторията по експериментална имунология към института е в болница от петък, като състоянието му е средно към тежко. Скенерът на белия му дроб показвал сериозни резултати и двойна бронхопневмония.

По информация на Петър Велков проф. Чорбанов се влошил след около седмица с температура, двоен прием на антибиотик и потвърдена със скенер COVID инфекция.

Математикът припомня и че в различни медийни изяви Чорбанов е споделял, че вече е прекарал вируса и няма да се ваксинира, защото прекаралите заболяването имат траен имунитет срещу вируса и че естественият имунитет е много по-силен от ваксиналния.

Последното медийно участие на Чорбанов беше миналия понеделник като гост в bTV. През изминалата седмица обаче той участвал в събития на политическата партия "Има такъв народ" на Слави Трифонов, от която се кандидатира за народен представител, казва още Велков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А дали изобщо е изкарал веднъж ковид!? Щото много хора така казват, за да избегнат ваксината.
137
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Най- адекватните и верни коментари - точно от Велков! Даже се учудих много, защото е доста млад. Но той е и специалист по справяне с кризи. Много адекватно момче! Браво!".......Написа в коментарите на днес.бг Петър Велков и се захвана с фб профила си, замисляйки поредната лъжа и гнусотия, която да постне.
136
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя Петър Велков го разбрахме какъв "математък" е : назовавал се такъв, защото баща му бил математик.Сега да не се окаже, че майка му е журналистка, та затова е ръгнал да се изявява и на това поприще, публикувайки "новини" в личния си профил...
135
3
 
5
 
! Отговори
6 преди 3 години
До До 138 Кви кризи оправя момчето че при мене са много. Така питам само щото.
134
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този не се ли е ваксинирал? Нали им даваха зелени коридори?
133
9
 
5
 
! Отговори
6 преди 3 години
До До 103Бе ти не бери за професора грижа. Гледай си твойта чиния. Че ако требва Венци гробището да те лекува незнам.
132
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Велков е измамник и ломоти като черна станция!Време е да го затворят на 4-ти километър, пък може и в Курило или Карлуково!
131
6
 
16
 
! Отговори
Е, па... преди 3 години
Хич не е така, 139,хич!Първо, човек, който лъже без да му мигне окото, че е математик, не ми го хвали? Второ, нали знаеш, че не е законно да се изнася информация за друго лице, касаеща здравното му състояние? Това момченце Велков никакъв анализатор не е. Говори каквото му кажат.
130
3
 
10
 
! Отговори
БГ преди 3 години
Стига бе, как ще знаеш, че си болен и ще участваш в разни събития??? Дано не е вярно, защото ако е, това само абсолютно т.п човек би го направил!!!
129
8
 
14
 
! Отговори
Спрете вече преди 3 години
Стига с това "математикът Петър Велков". От цялото словосъчетание, само името му е вярно. Защо го представяте като математик? Този Велков е като навит на пружина, умира си да говори по медиите, да ръси компромати за хората - също. Гадно и долно е!
128
3
 
8
 
! Отговори
до Край преди 3 години
ами ваксината действа по различен начин на вируса от имунния отговор на клетката. Ти ли си най учения че ми философстваш за неща които си чул от тук от там
127
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Новината съобщи в личния си профил във Фейсбук математикът Петър Велков"Докато си препикава крачолите от злорад кеф, сте пропуснали да добавите
126
6
 
10
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Какъв е извода? Никакви срещи с политически партии. Не му стига, че е професорче, иска да стане и дупетат. Пенсията после е бая тлъстичка.
125
10
 
11
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
До 124С една мааалка разлика - изброените от теб болести са 10ки пъти по-смъртоносни от ковида, затова там има ваксини и то изпробвани с години. За болест с 1% смъртност те карат да се боцкаш с нещо, което дори не е одобрено за ползване, а е разрешено за ползване под условие...
124
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пожелавам му скорошно оздравяване! Дано час по скоро се върне на работа, защото е един от най-добрите световни експерти и липсата му ще отвори огромен вакуум за калинки, лакеи и натегачи.
123
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Седмица с температура и на антибиотици, пък с публични изяви! Абе кви хора сте вие бе????
122
2
 
2
 
! Отговори
До 128 преди 3 години
Каква връзка има твоя въпрос в случая ?Или ей така ! Прав е 129-имало ви е такива и ще ви има.Но слава богу че има и умни и мислещи хора ,на които се крепи прогресът!
121
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хората си мислят, че като се ваксинират няма да се разболеят, но това не е изобщо така. Идват щамове, които заобикалят ваксините и заобикалят антителата, дори и да си изкарал вече веднъж вируса. С ваксинирането само се рискува допълнително да се получат тежки странични ефекти, но също така вируса започва да мутира още повече, за да заобиколи ваксинираните.
120
4
 
9
 
! Отговори
ДО Край преди 3 години
Ами не изправяй науката срещу отрицанието. Вирусът е нова разновидност и всяка ваксина показва въздействието си след време! Да се надяваме е по истинско от колкото да отричаме........А *** винаги е имало,от първобитният човек до днес. Ако всички бяхме като тях,още щяхме да сме в пещери и да пишем с въглен ,а не с клавиатурата на компа!
119
10
 
8
 
! Отговори
до 125 преди 3 години
Един въпрос:Сегашният ГМО бъркоч според теб ваксини ли са?