Сигнал: Улиците в квартала са декор от филм за бомбардировките над София

В Helpbook получихме цветист сигнал за мръсотията в столичен квартал
11 дек 2021 22:00, Анисия Иванова
88

Снимка: Helpbook

Петъчно избрахме да ви споделим цветист сигнал, който бе изпратен до институциите чрез платформата на Helpbook.info:

"Уважаеми и не чак толкова уважаеми дами и господа Столична община,
Уважаеми и не чак толкова уважаеми дами и господа от Столичен инспектора,
Уважаеми и не чак толкова уважаеми дами и господа от Столичен общински съвет,
Обръщам се към всички Вас - благодетели на оцеляващите на територията на тази клета община, за да ви благодаря!

Искрено се радвам, че не се разболяхме през годините от чума, малария и всякакви други болести предизвикани от безграничната мръсотия по улиците и пренасяни от така грижливо разсипани отпадъци около гюмовете (няма как да нареча това НЕЩО "контейнер" ). Разбира се, за този общ имунитет трябва да благодаря на всички вас, избрали сметоизвоващите фирми и контролиращи дейността им (в момента плача от умиление, че има там някъде някой, който да го е грижа за нас – ОБИКНОВЕНИТЕ хорица). Искам да споделя с вас радостта си и от факта, че улиците в квартала ни приличат на страхотен кинодекор от игрален филм за бомбардировките над София! Нямаше как иначе, ние ОБИКНОВЕНИТЕ хора (не напразно не споменавам думата "граждани" защото ние май не живеем в град) да се докоснем до този исторически момент и да се почувстваме в далечните следвоенновременни години. Искам да изкажа огромната си радост от новината за разширяването на т.нар. СИНЯ и ЗЕЛЕНА зона!

Страхотно е че имаме възможността всички ние да субсидираме арогантните чичковци от градска мобилност, като същевременно няма къде да паркираме, тъй като най-вероятно паричките от всичките СМС-и, талони, скобички на колите ни са използвани за строежи, но не на паркинги (нямаме никаква идея къде отиват всички средства, но явно не и за облагородяване на средата НИ). Моля ви, не променяйте нищо и все така ни карайте да се чувстваме като в лагер за оцеляване! Нека все така да се чувстваме като хора от третия свят (а защо не и от четвъртия). Благодаря Ви за усилията да не виждаме тротоари, паркове и градинки (каква мръсна дума само, а?!?). Хубаво е, че няма къде да мине човек от прокопани и пропадащи улици, разсипани гюмове, паркирани коли, строежи и т.н.

Знам, че няма да обърне никой никакво внимание на това ми писание и няма да бъдат предприети никакви действия, щото, както е казал мъдрецът "Кучетата си лаят, ама кервана си върви", но все пак е удовлетворение да си го кажа!!! Изпращам и някакви снимки за цвят (сив и мрачен)", завършва сигналът.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: мръсотияСофияHelpbook
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
8
 
! Отговори
Гугъл преди 2 години
на този подавателя на сигнала ще кажа следното. Приятелче пусни си мапса и виж как изглеждат блоковете. Сега се замисли щом този блок изглежда аджабата така, как навънка да изгледжда като някоя западна държава.Айди лека и не се тормози
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Бъкстон е същата мизерия и няма тротоари и осветление. Всички селяни се качили на джипове и си чупят колите по дупките
23
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
София е като Бейрут след бомбардировки.Това ни донесе Буци Банкянски за 15г Оправление на София.
22
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Буци от Банкя си иска шкафчето!!!
21
4
 
9
 
! Отговори
. преди 2 години
Като не ви харесва да живеете в гетото изнесете се както направих аз!
20
9
 
15
 
! Отговори
Споко ! преди 2 години
Споко, другарю Сигналчик ! Още нищо не си видял - не бомбардировки , а цялостно изчегъртване на всичко българско и родно ! Предстои да се "радваш" на разрухата на града си , селото си, квартала си, дома си ! И твоята лична разруха , ако си гласувал за Фуражков !
19
5
 
19
 
! Отговори
Край преди 2 години
Фандъкова и общината са виновни само за едно - не са извадили големите кочани с ГОЛЕМИТЕ глоби и не налагат със здрава ръка ред в града.Качваш си колелолто на лимузината на тротоара/градинката/ площадката - ГЛОБА.Хвърлиш си старата догарама с пироните нагоре до кофите - глоба. Ака ти мастииката а ти не чистиш или си я пуснал да хапе хората - ГЛОБА. Пуши ти колата без катализатор - директно в надин.
18
0
 
18
 
! Отговори
ами преди 2 години
те не са били все така. Някои трошат, хвърлят и като стане Кербала почват да викат "аз съм европеец", бат и и селинджърит е, сега в котурника и квичете
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
..."..около гюмовете (няма как да нареча това НЕЩО "контейнер".." ЗА ТОЗИ, КОЙТО Е НАПИСАЛ СТАТИЯТА - ЛИЧИ СИ, ЧЕ Е ЗАВЪРШИЛ ОСНОВНО И СРЕДНООБРАЗОВАНИЕ, СЛЕД 1990-та год.!
16
6
 
23
 
! Отговори
До15 преди 2 години
Каква самоковска безличница бе мочко,точно такива ,като с твоя мозък правят това което е написал 16. Аз също съм на 70 години и знам и помня София каква беше и каква стана .Фандъкова ли да ви чисти фасадите и да ви ремонтира през ден потрошените спирки и детски площадки. Хуни ,а не хора сте вие и 100 кмета да имаме ,не могат да сменят чипа в *** ви глави .Разглезени хлапаци без грам възпитани и,не признаващи правила,норми ,закони!
15
3
 
8
 
! Отговори
...."....МАЛАРИ преди 2 години
До колкото ми е известно, малария се хваща в тропиците. При нашите условия, болестта е забравена... - за сметка на природата! не че *** маларийните комари им пука, мристо, хоботчетата им са станали по-дълги и апат и през дрехите!
14
0
 
28
 
! Отговори
Стар преди 2 години
Има си районни кметове и служби във всеки район на София .Но самите граждани са врагове на себеси .Всичко ново- спирки,детски площадки ,градинки пейки ,контейнери и кошчета ,фасади на сгради се троши,кърти,краде,цапа и мърля ,нищо не се пази ,точно обратно ,ново ли е веднага скачат да му видят сметката.А по улиците,фасове,опаковки,цигарени кутии и обвивки от вафли и амбалаж!В южния парк колко пъти вече умишлено чупят декоративните плочки на фонтана .Софиянци с претенции и никаква култура !
13
9
 
13
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
Доста *** и тъпо написана анонимна онлайн жалба.Какво ви е виновна общината,че сте мизерници и си хвърляте *** където ви падне.
12
19
 
14
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
Софиенци, това вие си го правите,бе. Иначе, много обичате, да плюете срещу " селяните ". Боли ме шмайзера за вас. Малко ви е. Трябва да приличате на Кербала.
11
5
 
15
 
! Отговори
Захо преди 2 години
ДЕКОРА Е ВРЕМЕННА,ПРИЛЕЖАЩА БУТАФОРИЯ,ТОВА В КВАРТАЛИТЕ НА СОФИЯ Е ПОСТОЯННА,ТРАЙНА И НЕПРЕХОДНА ВЕЛИЧИНА!
10
10
 
17
 
! Отговори
Българ преди 2 години
Важното е, че има банани в магазина!
9
17
 
20
 
! Отговори
Край преди 2 години
Хората искат и искат и Искат и ИСКАТ а проблема е в нас. Фандъкова не си хвърля фотьолите до кофите, нито старата дограма, нито си паркира колата на трарара ви нито издрисква кучето си на тратара или в градинката. Софиянци плащат ниски данъци и такси които не стигат до никъде за да се поддържа града. Плащат евтино субсидирано парно. Реално държавата с данъците на баба Гуна от Чапръчане даплаща живота на софянци.Вечно мрънкащи и недаващи нищо от себе си хора. С кеф да ги обереш.
8
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хвърлят където им падне като прасета после общината им виновна
7
3
 
20
 
! Отговори
Qwerty преди 2 години
Гюм е съд за мляко, къде го учите този български в София?
6
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми какво като е мизерия слагайте розовите очила и вярвайте на брокерски лъжи,заробвайте си живота за 30 години и плащайте по 2000 евро на кв.за панелки.