Питане в Helpbook: В кой век живеят Български пощи?

Получихме сигнали за разбити пътища, мост
4 яну 2022 19:24, Анисия Иванова
79
Питане в Helpbook: В кой век живеят Български пощи?
Снимка: БГНЕС

В кой век живеят Български пощи? Така гласи заглавието на първия сигнал, с който ще ви запознаем от платформата на Helpbook.info. Наш потребител ни сигнализира за следното: „Имам точно и конкретно питане към т.н. ръководство на Български пощи: Кога в клоновете Ви ще може да се извършва плащане чрез ПОС терминал. Докога ще трябва да плюнчим пръсти и боравим с банкноти и монети като на Женския пазар. Истинска тргедия и срам", пише в сигнала.

Молба за помощ получихме и в друг сигнал от жител на село Миланово. Авторът на сигнала е приложил снимки на окаяното състояние, в което се намира мостът по пътя на Искърското дефиле, който е повреден в близост до селото. "Би било добре ако има шанс да се възстанови. Хората все пак са се помолили и на Дядо Коледа“, иронично допълва той.

В град Пловдив също е проблематично състоянието на пътищата. "Лошо състояние на настилката на кръстовището на бул."Никола Вапцаров" и ул. "Константин Геров". Буквално трябва да се намали до 20-30км/ч, за да се мине нормално през кръстовището. При влизане в кръстовището откъм ул. "Константин Геров" положението е още по-лошо", сетвърди в сигнала.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точнотоместоположениеилирайонананарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
1
 
! Отговори
мунчо преди 2 години
Български Пощи, беше извадена от министерство на Транспорта,и не е в юриздикцията на министър "Еконт"
66
1
 
3
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
една такава институция говори за цялата държава! аз се успокоявам че много желаещи и коментиращи пък като стане нещо и се крият всички в дупичиците си смешни!! резил че не сме единни - това е нарочно! а България е много богата държава!
65
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В лошия век на временния министър Еконт.
64
3
 
5
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Веднъж ми се наложи да ползвам БГ пощи, поради законово изискване. Първо, едвам си намерих клона, който обслужва квартала, намираше се в друг квартал, после ме навикаха, че не им знам тарифите и прекалено въпроси задавам, щото там няма нищо friendly, пликовете за А4 формат побират от 3 до 5 листа, ако са 10-15, малко трябва да ги намачкаш. След 20 минути писане, опаковане, таксуване, чувството на изтощение и изтормозеност, са все едно си тичал от София до Перник. Изостанали са малко.
63
1
 
5
 
! Отговори
в тоя век преди 2 години
който живее България след 30 годин димукрадция,велики ръководители като дедо мони горски,станишко,ванчо теменужкин и бай боце асфалт-джипкин чекмеджански.НЕкакви въпроси още?АА,а сега киррето и кокорлето ще довършат довършването.
62
1
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Снимката е на централна поща в Пловдив :)))
61
10
 
16
 
! Отговори
А Лиса преди 2 години
Български пощи имат добро обслужване за малко пари. За такива селя.ци като българите обаче нищо не помага.
60
8
 
4
 
! Отговори
Друг преди 2 години
До И аз имам един:И КАК МОЖЕ ДА ПОРЪЧВАШ КНИГИ ПО ПОЩАТА?ТОЛКОВА МНОГО СЪМ ПОЛУЧИЛА ЧРЕЗ ЕКОНТ,СПИДИ И ДР.ДО ВРАТАТА.плащаш 2-3лв.на шофьора и всички книги,а колет също от офиса в града,само ми звънят и съм там.нищо открадното.
59
3
 
13
 
! Отговори
отговор в същия стил преди 2 години
Ми има и частни пощи. Ходете там бе. Ааа, те май не са във всеки квартал и село, май и не ги знаете. Ама доколкото знам, някой плаща за обслужването с пос терминал и това е този с пос терминала, и за едно писмо от левче да ти удържат 30-40 стотинки??? Ами не е рентабилно.
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай Тошо идва на власт 1954. Ти си бая п ро ст - това се вижда от космоса....Написано е тошковото БКП а не кога Тошко е дошъл на власт! Вижда се кой може да чете и кой страда от Дислексия!:)))))))))))))))))))
57
8
 
14
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
За БГ Поща - човека явно се е объркал - никъде в Света не се плаща на ПОС терминал когато пращаш пари , или плащаш сметки на каса .
56
1
 
3
 
! Отговори
джони преди 2 години
до 59 а питаш ли се защо е така.
55
4
 
3
 
! Отговори
DO EVE1 преди 2 години
До eve1Не си прав, не от 70-те, а от преди 100г.Но няма повод за отчайване, от 90г. до сега, над 25 най-различни спедиторски фирми са се появили, с всякакви доставки. През това време БП спят летаргичен сън, спят, спят, докато умрат по време на съня...
54
2
 
13
 
! Отговори
eve1 преди 2 години
Винаги съм казвал,че който не работи той не греши и се опитвам да вляза в положение,но положението в пощите е отчайващо,там нищо не се е променило от 70-десетте години на миналия век!
53
3
 
2
 
! Отговори
джони преди 2 години
много ви се иска ама тръц
52
6
 
9
 
! Отговори
В. преди 2 години
Във века, в който чакат да бъдат източени, лишени от клиенти, а после приватизирани на безценица.
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
17
50
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаше и едно друго предаване сега се казва търси се по бтв леиди тогава се казваше море от любов с наталия един бял бус и идва и ти казва това е василенка понмишлия преди тридесет години сте се запознали в едно кафене и е останала с много добри впечатления искаш ли да я видиш наталия една руса такава с буина коса.
49
10
 
1
 
! Отговори
Муката преди 2 години
Имаше едно предаване по време на комунизма по нова телевизия казваше се имаш поща с пейо ходеше с едно колело руско украина ако се сещате беха много модерни тогава.
48
3
 
9
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Сигналът от Миланово и този за пощите са насочени за разглеждане към протопрезвитер Кусан Хадавян, този от Пловдив към протойерей Храч Мурадян.