Съпругата на прокурора от Перник: Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял

Не съм жертва на домашно насилие, заявява Биляна Михайлова
14 окт 2023 09:29, Елка Василева
409
Съпругата на прокурора от Перник: Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял
кадър: Нова тв

Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше обвинен за побой над нея - Биляна Михайлова, отрича да е жертва на домашно насилие. В момента тя се намира в болница. Разказва, че среднощният конфликт между нея и съпруга ѝ е обикновен битов скандал.

Часове след ареста на пернишкия прокурор Бисер Михайлов за побой Нова тв разговаря със съпругата му Биляна, която според обвинението е жертва на домашно насилие.

Още по темата
Биляна Михайлова, казва, че се чувства добре. „В момента съм в болница. Оставиха ме под наблюдение за известно време, но нямам някакви оплаквания.

За синина под окото си тя казва, че най-вероятно е следствие от удар от падането. „Имах някакъв лек оток, който впоследствие премина надолу към окото“. Отрича синината да е от побой.

Според Биляна Михайлова случилото се с мъжа ѝ е семеен скандал. "Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство", твърди тя.

Като обяснение за факта, че и полицията и прокуратурата станаха съпричастни към този семеен скандал, Биляна Михайлова казва: „Нашата дъщеря беше в банята по това време и след като чула нашия ескалирал спор, се е обадила на 112“.

Жената разказва, че не е имало очевидци. "Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или загубих равновесие по-скоро и след това паднах и оттам ми е тази травма на главата", твърди тя.

„Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял“, категорична е Биляна Михайлова.

Тя отрича да е губила съзнание. „Не, може би от силния адреналин, от емоциите, които изпитах по време на този скандал. След това дъщеря ми, когато извика полицията и  дойде линейка  - просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но сега вече осъзнавам какво се е случило и не съм губила съзнание. Не съм свидетелствала срещу съпруга си. Дадох обяснения, които Ви разказах и на Вас. Казах им, че не си спомням някои неща, за които впоследствие осъзнах, че нямам загуба на памет, и си ги спомних много добре.

Запитана дали е възможно да не е свидетелствала срещу съпруга си, защото я е страх, Биляна Михайлова казва: „Не, категорично не ме е страх“.

Проблемите на семейство Михайлови с правосъдието започнаха миналата година, когато синът им Васил стана подсъдим по няколко дела за нанесени телесни повреди и закани с убийства.

Биляна Михайлова заявява, че синът Васил „категорично не е израснал в семейство с насилие“.

Запитана дали е готова да заживее пак със съпруга си под един покрив, след като  прокуратурата казва, че ще му иска постоянен арест, тъй като е опасен за нея,  Биляна Михайлова отговари: „Не смятам, че съпругът ми е опасен, за да живеем под един покрив. Мисля, че станалото между нас може да се поправи. Да го разрешим ние между нас, не пред медиите и държавата“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
344
1
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Бий, за да те уважават е нещо, валидно само за спорта. В другите сфери е варварско и води то разводи и най-малкото до провален живот като на тази жена, която лъже или от страх, или пък иска да си запази богатия живот, не е никак права, но това не значи, че трябва да я пребиват и ние да подкрепяме бияча.
343
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
До хайде - всякакво одобрение на насилието от сорта заслужила си е, е вредно и средновековно. Няма ли да проумеете, че насилникът винаги ще намери повод да бие, защото животът е такъв, че изобилствува от какви ли не причини, често маловажни, но такива веднага палят. Много от мъжете важно заявяват как жените трябва да се бият, за да си знаели мястото. После ама не ме уважават, не ме обичат и тъй до безкрайност. Робът никога не уважава господаря, за какъвто немалко се изживяват.
342
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тогава кой те подреди? Синът ти ли?
341
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Жертвите на домашно насилие живеят под адски страх. Те отричат насилията, прикриват синините, поемат вината за всичко, обвиняват себе си за скандалите, страхуват се да кажат истината, за да не последва още по-голямо насилие. Тази жена е жертва на системен тормоз. Разбира се от поведението и пред камерата (вижте как стои в ъгъла на камерата и с едната си ръка придържа косата си, вижте очите и....). Приятелката на сина и наскоро каза, че сина и също посягал да удря майката.Тероризирана от двамата.
340
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Добре, следващия път да не се наложи да обяснява на Свети Петър, че мъжът й не й е посягал!
339
1
 
27
 
! Отговори
Детето е било преди 6 месеца
Най адекватно , тая лъже мъжът и я заплашил че току що му изгоре кариерата
338
1
 
6
 
! Отговори
Kazuma преди 6 месеца
Честно Моме, ще опитам и най- вероятно ще се проваля.
337
3
 
14
 
! Отговори
Kazuma преди 6 месеца
Преди 15 години гледахме новини за ученици нападнали учители... защото им е скучно. Сега има новини за ученици, който първо се обаждат на мама и тате и след това ... правят тъпотиите. Честно срам ме е да съм Българин.
336
4
 
23
 
! Отговори
Хайде преди 6 месеца
стига сте ни занимавали цяла година с тия пернишки ***!То не беше синът,сега бащата,че и майката!Стана "голема телевизионна звезда" с тия нейни лъжливи обяснения,оправдания и извинения!Браво на дъщерята,най-вероятно единственият свестен човек в това семейство!Обаче,хубаво е да се видят и другите т.н. "жертви на домашно насилие",като тая-мрънкащи,сричащи,заичащи!Явно си заслужават боя от мъжете,които в никакъв случай не оправдавам,после обществото било виновно,че било пасивно,хайде де!!!
335
2
 
1
 
! Отговори
Ryuhou преди 6 месеца
Мога да се опитам да те опазя, най- вероятно няма да успея, но ако ме намериш ще опитам
334
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много случайности, тя изглежда зле. Ясна история.
333
1
 
28
 
! Отговори
зер преди 6 месеца
гледах жената, прилича на човек пил доста пропанолол или някакво успокоително, за да не трепери гласа докато лъже. Иначе дървото не пада по-далеч от крушата и малкият се е нагледал на татко как пердаши мама, за жалост.
332
1
 
22
 
! Отговори
С-Е-Л-Я-Ц-И!!! преди 6 месеца
Бах-ти ,и гнус-ните пернишки О-трепки!!!
331
1
 
32
 
! Отговори
Observer преди 6 месеца
Случайни неща няма. Синчето скандалджия, ппбойник ама с протекциите на тате. Бащата и той същия ама с протекциите на прокуратурата. Прекрасно семейство, няма що. То е ясно че накрая всичко ще мине и замине. В България всяко чудо трае не повече от 3 дни. Дали има някой учуден???
330
7
 
8
 
! Отговори
Перничанка преди 6 месеца
Бие, значи обича. :D
329
1
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
До Роза - грешите, старите хора не винаги са мъдри. В много случаи дори са егоистични и себични. В страните, дето старите гледат децата, има доста неща за оправяне....Съветите им няма да ви помогнат в новия свят....
328
0
 
26
 
! Отговори
ПроСоТо преди 6 месеца
сега овластения БАБАИТ ще обвини дъщеря си за наклеветяване и току-виж и тя се подхлъзнала по стълбите..
327
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Големи реклами на някакъв Пернишки "винкел" и синът му. Спрете се!
326
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Серия от филма Спасяването на прокурора Михайлов.
325
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Типично за българската прокуратура и прокурори. Ще докажат пред съда че жената се е самонабила, а и прокурора побойник се оплакваше че жена му го била наранила имал одрасквания.