Кремъл за ПСА: Това не демонтаж, това е разчленяването на българския народ!

Според Захарова в Европа ще почнат да вдигат паметници на Хитлер
Обновена: 20 дек 2023 16:01 | 20 дек 2023 15:58, Петър Бойчев
284
Кремъл за ПСА: Това не демонтаж, това е разчленяването на българския народ!
Снимка: БГНЕС

Това не е демонтаж на паметник, това е разчленяването на българския народ, заяви официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова, предаде радио Sputnik.

Руските медии припомнят, че Административният съд в София е разпоредил да бъде прекратен демонтажът на Паметника на Съветската армия. Новината дойде часове, след като беше свалена последната част от най-високата фигура на паметника.

"Това е просто библейска история. Това не е история за демонтиране на паметник. Това е история за разчленяване на българския народ“, каза говорителката на руското МВнР. „Освен това хората са напълно откъснати от медиите... Единственото място, където все още могат да говорят в България, ако не броим кухните и пейките по входовете, е в социалните мрежи и те просто гръмнаха. Просто гръмнаха. Все пак това не е само принципен въпрос... Това е и паметта на семействата", отбеляза Мария Захарова. Шокът от събарянето на паметника може да е фактор, който да попречи на българския народ да изпадне в „летаргичен сън“, каза тя.

"Вероятно това страдание е единственият начин да не изпаднете в опасния сън на мразовита нощ, когато можете да замръзнете до смърт в съня си. Това страдание, според мен, има лечебен, животоспасяващ характер. Това не позволява на хората в България да потънат в летаргия", заяви Захарова.

Тя прогнозира, че "скоро в Европа ще започнат да издигат паметници на Хитлер".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
0
 
6
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
Преди да дойдат рускофашистките окупатори, Тасос бе български,Охрид бе български,Констанца бе българска,Пирот бе български. Златния резерв на България беше български,а 30000 учители,доктори,полицаи,кметове бяха живи.
206
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
МАШКА АЛКАЛАШКА ВИЕ ПО-СИЛНО ОТ ФЛЕКСА
205
0
 
5
 
! Отговори
Мда преди 4 месеца
Алкохолната гъба Мара пак се провикна на микрофона.
204
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да й се припомни за всички разрушени български паметници от БКП и не я цитирайте повече.
203
0
 
3
 
! Отговори
КРЕМЪЛ СЕ ЗАГРИЖИ преди 4 месеца
ЗА МЕН ....НАПРАВО СЪМ ТРОГНАТ. ЩЕ ИМА ЛИ ПЕТРОЛ БЕЗ ПАРИ ?
202
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Символа на този паметник е подчинението на България пред Русия аз това виждам Воят на Захарова че България бавно и славно с флекса болезнено реже и реже и разчленява руското влияние Довиждане !
201
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Руснаците са крадци лъжци и манипулатори Царска русия Ссср РФ нищо не се е променило поробват народи подменят история националност Ленин е създал републики Ленин е написал руската азбука и т.н Русия в момента разчленява и нанася болка на семейства в Украйна убива и краде деца води безмислена жестока кървава и варварска война За паметника нямат морално право да ни критикуват какво ще правим с него
200
0
 
11
 
! Отговори
... преди 4 месеца
мдам! кремъл най-добре знае как се разчленява един народ! вижте само каква история имат кремъл в разчленяването на цели нации! и най-вече каква история имат със строежа на паметници, също като този за който говорят, които да увековечават това разчленяване!!!
199
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
A чeбyрашките не разчленяват ли Украйна в момента? Да не се оплакват
198
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е стига с тоя народ бре това беше при комунизма Захарова не се изказвай от мое име Демокрацията е всеки човек да си има мнение Аз не се чуствам разчленен а по скоро щастлив защото чакам тотема ви да падне 33 години
197
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това е монумент на ротация.
196
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Експлоататори!!
195
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма как да ви се върне обратно!
194
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Я да каже другарката Захарова поради коя причина от 1878 до 1880 г в България са унищожени всички останали средновековни крепости. Примерно Никополската царска крепост е взривена с фугасни заряди и се знае и името на изпълнителя офицер. Това варварство ли е било или библейско действие за изтриване на материалната ни история. А къде са архивите питат всички.
193
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това заявление на Мария си е за тяхно вътрешно използване. По признанието и в изказването обичайно са хвърлили много пари за свирката на влака, с други думи за тр.ол.ове и партийни членове знаете кои.
192
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Българския народ беше разчленен още през 1990 година, Луканов, Жан и Костов и Жельо се погрижиха да го разчленят. А още преди тях руския агент Георги Димитров е започнал процеса. Тъй че тая Захарова е бомба със закъснител все закъснява с констатациите. За нищо не става.
191
3
 
14
 
! Отговори
Захарче преди 4 месеца
Захарова да си забие това,което е останало и да отива.....на ху..... !
190
3
 
14
 
! Отговори
А Кремъл, преди 4 месеца
Защо мълчи за съветските бомбардировки на мирни български градове, за смъртта на евреите от "Струма", за многогодишната окупация на България, за опитите й България да бъде разорена......и за измисления паметник, натрапен ни като руски, както и други като него?
189
3
 
19
 
! Отговори
Учен Долски преди 4 месеца
От "Факултета" знаят как да го възстановят...
188
6
 
23
 
! Отговори
Сп преди 4 месеца
Захарова, да си взема редовно хапчетата,че май не знае в кой свят живеем. Ще бъде разчленен друг народ, няма да България.