Габриела Славова: Не знам къде са децата ми, по-добре да са при мен!

Обвинената за убийството на Пейо ще се бори за тях
Обновена: 24 яну 2024 14:06 | 24 яну 2024 13:48, Нели Христова
250
Габриела Славова: Не знам къде са децата ми, по-добре да са при мен!
Снимка: Facebook

"Не зная къде са децата ми и ги издирвам. Най-добре е да са при майка си". Това каза пред "24 часа" Габриела Славова, обвинена, че заедно с майка си е убила мъжа си Пейо Пеев.

Още по темата
Тя говори през заключената врата на апартамента си, тъй като е под домашен арест. Жената не коментира убийството, само посочи, че не е осъдена и ще се бори децата ѝ да бъдат при нея. Именно малчуганите били повод за престъплението. Пейо твърдял, че и двете са от него, а Габриела - само първото. Тя не знаеше, че майка ѝ е уволнена. Изрази изненада и добави, че тя също не е осъдена.

По-рано днес след запитване от "24 часа" от Министерството на външните работи обясниха, че 54-годишната Красимира Трифонова, обвинена, че е удушила зетя си Пейо Пеев в София, ще бъде отстранена от работа в МВнР.

Тялото на 44-годишния Пейо Пеев беше намерено на 19 януари в кола на Витоша. Имало е опит да бъде запален, за да се заличат следите. Убит е в София, пред дома на Габриела. Според разследването е удушен от тъща си Красимира, която е бивш дипломат. Тя била на задната седалка в колата, а Пейо - на шофьорското място.

Дъщерята Габриела е затискала вратата на автомобила, за да не избяга. Тя също е имала политическа кариера. Мотивът за престъплението е спор дали едно от децата на двойката е от убития мъж. По случая са се водили и съдебни дела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
0
 
12
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
Много изродени същности има на Земята и голям брой от тях са жени ,които носят в себе си психопатска и садистична природа със "змийска отрова ",но все повече се увеличава и делът на мъжете със същите характеристики.Децата трябва да се държат на разстояние от такива "майки"...Това ,че някой се е "възпроизвел" не го прави нито майка ,нито баща...Пълна нравствена деградация на обществото ,като цяло ,липса на ценности и духовност е причина за унищожението на хората помужду им ,без да има война.
203
2
 
2
 
! Отговори
Министър Янев преди 3 месеца
До Мара Наследници на партизанин, връзки с руските служби - какви да са, освен ненормалници нагли???
202
0
 
2
 
! Отговори
Сомунист преди 3 месеца
До Хм Не е чувство - то вече се знае - не е била никакъв дипломат, а под прикритие килър от МВР !
201
1
 
17
 
! Отговори
Хм преди 3 месеца
Имам чувството, че на тъщата това не е първото убийство.
200
0
 
9
 
! Отговори
Друг преди 3 месеца
Голяма сапунка ще излезе! Бг. елита да излита!
199
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
по добре да няма достъп никога до децата тая, ***
198
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
не знаеш вече на каква ще попаднеш, явно психопатите са по улиците, а не в лудницата
197
0
 
22
 
! Отговори
АНОНИМЕН 007 преди 3 месеца
ЗАТВОР ДОЖИВОТ, КАТО РАБОТЯТ ТЕЖЪК ФИЗИЧЕСКИ ТРУД В ТУХЛАРНАТА! НЕ НИЕ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ХЛЯБА И ВОДАТА! УДУШВАЧКИ И ОТРОВИТЕЛКИ!
196
0
 
18
 
! Отговори
Мара преди 3 месеца
Умопомрачителна липса на адекватност към ситуацията. Майката и дъщерята, очевидно, имат отклонения в психологичен и психиатричен план.
195
1
 
12
 
! Отговори
ime преди 3 месеца
До АнонименВ Америка щяха да ги изпържат като стой та гледай
194
3
 
18
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 3 месеца
Тази неземна красавица всъщност е активист на най-продажната политическа банда "ПП".Направо ми идва на всичките Кирета-Асенчовци-Ленки и подобни ,да им ...
193
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Най-вероятно Според доказателствата в съда Габриела е притискала Пейо да не мърда на седалката и е държала вратата на колата да не я отвори, докато майка й от задна седалка го е душила. Тя не е просто помагач, а един от двамата извършители на убийството, нищо че не го е удушила лично. Какви са тия щуротии да й връщат децата? Тя е за доживотен затвор без право за помилване. Какво е това с домашния арест на опасен убиец? За децата да е мислила преди престъплението.
192
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия дето се чудят как здрав и прав мъж се е оставил да го надвият две жени, допускам че са го упоили с нещо.
191
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На следствените органи вече е ясно, че тия двете са имали помагач. Най-интересното в случая е, кой е той?
190
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В Америка и на двете биха дали поне две доживотни присъди без право на помилване. Тук наши прогнила правосъдна система ги пуска под домашен арест.
189
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Абе какъв е този мъж, който е позволил на тъща му......' - Седни на шофьорското място , сложи си коланчето и отзаде с ГАРОТАТА ... Едва ли е спонтанно убийство с голи ръце.
188
0
 
35
 
! Отговори
Домашно насилие? Не преди 3 месеца
Къде са протестите срещу домашното насилие? Човека го няма и нищо, онази от Стара Загора ли беше нарязаната може и белези да не й останат проглушиха ни ушите. Тая нова дума отстранен дали е равно на уволнен, нещо ме съмнява?
187
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе какъв е този мъж, който е позволил на тъща му да го удуши? Баси джендърите днешно време. Умът ми не го побира как една дърто.фелница може да те надвие.
186
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има двоен стандарт! Това ,ч е жена не означава, че трябва да си стои вкъщи, а не в ареста! Човек е убила, безмилостно и мъчително, с всичкия ужас на обречения и не можещ да си поеме глътка въздух... И не е гледала само! Натискала го е! Това е чудовищно, още повече за жена! Какви деца?! Приключила е с децата! Децата си имат бащи! НПО корупцията ясно се вижда- целенасочено им плащат за пострадали жени и за друг вариант паре нема!!!! Грозно! Но и да мълчат е добре, да не говорят глупости поне!
185
5
 
37
 
! Отговори
Теди преди 3 месеца
ТЕ ЕДНИ ДЕЦА С ГЕНИ НА УБИЙЦЦИ