Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон както е по закон при "друсани" шофьори?

От нейния клип са видими поне пет нарушения
13 фев 2024 08:53, Александър Попов
363
Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон както е по закон при "друсани" шофьори?
Снимка: Instagram

Поне пет нарушения се виждат в клипа, публикуван от „Мис Силикон“ Катрин Йорданова, извън шофирането под въздействие на кокаин. Говори по телефона, което е забранено. Шофира без колан. Има домашен любимец в скута си, което е изключително опасно. Освен това шофира без ръце.

"Всичко това са груби нарушения на правилата за движение по пътищата", заяви пред bTV Владимир Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи.

Плеймейтката се похвали с видео в социалните мрежи, а на стъклото й има и стикер на Народното събрание, който имат депутатските автомобили. Ще се доказва дали е истински или просто имитация. Вчера Катрин Йорданова беше арестувана за шофиране след употреба на кокаин.

Още по темата
„У нас е регламентирано, че на предното стъкло на автомобила може да има само позволените от закона стикери – например такъв за гражданска отговорност. Дали стикерът на Народното събрание на колата на Катрин Йорданова е автентичен – това ще се установи от други органи. Ако автомобилът не е неин, то тогава отговорността трябва да се търси от някой друг", заяви Тодоров.

Той коментира, че наказанието за Катрин Йорданова ще бъде много строго и припомни, че за шофиране под въздействието на наркотици се отнема автомобила.

"Ако автомобилът не е неин, левовата му равностойност трябва да се плати от реалния собственик. Той ще бъде лишен от шофьорска книжка и ще плати глоба от 2000 лв.", поясни още Владимир Тодоров.

Той внася сигнал в Районна прокуратура – София, защото това е единственият начин да се противодейства на този род опасни прояви на пътя. Според него пътна полиция е с ограничени правомощия, когато става дума за заснети в клип нарушения на закона.

„Назначената експертизата ще докаже, че именно тя е шофирала автомобила. Ще се сравнят татуировките, ще се разгледат и други обстоятелства и факти. Катрин Йорданова може да влезе в затвора за три години“, каза Тодоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
275
0
 
18
 
! Отговори
Тони преди 2 месеца
Дори няма да разберем. В момента медиите търсят сензация и шумят, но освен да дразнят нормалните граждани на това прогнило общество, нищо друго няма да последва. Кучетата си лаят, керванът си върви.
274
0
 
31
 
! Отговори
Адвокатът преди 2 месеца
каза пред репортера, че гарнцията от 5000 лева е много висока тъй като клиента му няма доходи. Интересно с какво е придобила скъпия автомобил и скъпата дрога?
273
1
 
14
 
! Отговори
Разбира се, че преди 2 месеца
няма да го отнемат.
272
0
 
29
 
! Отговори
Ром"с преди 2 месеца
Разира се ,че ще отнемат тоз Мерцедес и ..след месец-два,а може и три ,то в клуба SS на заседание ще го върнат на момичето.(Абе това момиче не е красавица ,ча да заслужава таква кола ..или аз вече не разбирам новите течения в женската красота или пък цена за женска красота се изменил пре 20 те години на 21 век..
271
0
 
27
 
! Отговори
Пешо преди 2 месеца
Каква "мис силикон" тая си е чиста "мис кокаин" .
270
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как ще отнемат депутатски Мерцедес, бре?
269
1
 
24
 
! Отговори
Йо преди 2 месеца
Много са ми странни такива жени. Има хубава кола, приятна външност, някакви възможности от някъде... Защо не се радва тихо и кротко на хубавия си живот, а се държи като мaймунa?! Сега да има проблеми с месеци или години...
268
1
 
23
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 месеца
Искам си парите от данъците, чиято част е за издръжката на службите (ДАНС, МВР, ВКС, ВАС, НС...)! Призовавам и други да си ги поискат.
267
0
 
9
 
! Отговори
до 273 преди 2 месеца
Е как на кого са? На друг miDил, ама с много къс шнур. Та пластмаса на снимката горе нали се сещаш на какво ще прилича? На Майкъл Джексън майка му. То падат джуки, нос. Скулите подпухват. То тялото ти възприема тия неща като чуждо нещо и го изхвъля.
266
0
 
25
 
! Отговори
РВ преди 2 месеца
Не ме интересува въпросния mиHдил, но живо ме интересува собственост на кой левент са тия каруци? Що толкова време мълчат и не казват? Че то се разбира като чукнеш номера в системата. Взема 3 минути.
265
0
 
18
 
! Отговори
Деско преди 2 месеца
Кучетата си лаят,кервана си върви,а в България всичко по старому си мърда! Тук останаха само луди,пияни,нарко- мани и кожодери!
264
0
 
17
 
! Отговори
Радослав преди 2 месеца
До Обективен: проблема е, че щом закона не хваща дори за една ***, как точно да очакваме да има правосъдие за някой с власт? Щом едно нищо може да си прави каквото иска безнаказано, как точно да очакваме утре когато някой с малко повече власт направи някое нарушение да има правосъдие?Там е проблема, че съдебната система е в тотален колапс и абдикация от задълженията си, заедно с полиция и прокуратура!Тефтера на Нотариуса, ще последва едно друго тефтерче което изчезна от прокуратурата!
263
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Обективен - Имам 1001 проблема и *** е един от тях. Но поне този проблем е лесен за решаване.
262
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До пича - Пич е това, дето е над домата. Ама то аслъ, че мозъка ти е зеленчук.
261
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще и кажат, да изплаща 200 000 лева, съдът ще разпореди след 4 месеца, висока сумата, след 3 години ще изтече давност и толкова ...
260
23
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 2 месеца
Ей..!! нещастници.!! Да вземете да оставите момичето на мира! Какво сте се зачекнали с нея? Тя ли ви е проблемът в нещастният ви живот?!? *** се надрусало и се пообъркало малко.Но това не е национална новина! Новина е когато извадите на показ поне едно име от тефтерчето на Нотариуса.Какво ни занимавате със селските пръчки.Толова ли няма за какво да пишете? А и народа злобее ли злобее,че видиш ли,не може да се живее без да се работи.Ама никой не се е запитал тоя Мерцедес как е спечелен.
259
0
 
34
 
! Отговори
@@@ преди 2 месеца
Ще стане каквото стана с Белослава, княгинята, Нойзи, Нурофена, Максим фигуриста- едно голямо нищо и виновни няма.
258
1
 
30
 
! Отговори
Радослав преди 2 месеца
Хайде на бас, че делото ще се влачи 10 години защото всички съдии ще си бият отвод и накрая ще я пуснат заради изтекла давност!
257
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До пича Сигурно...
256
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този *** не става за чуства, а само да и свършват батките, които си ги обича и я пазят!