Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон както е по закон при "друсани" шофьори?

От нейния клип са видими поне пет нарушения
13 фев 2024 08:53, Александър Попов
363
Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон както е по закон при "друсани" шофьори?
Снимка: Instagram

Поне пет нарушения се виждат в клипа, публикуван от „Мис Силикон“ Катрин Йорданова, извън шофирането под въздействие на кокаин. Говори по телефона, което е забранено. Шофира без колан. Има домашен любимец в скута си, което е изключително опасно. Освен това шофира без ръце.

"Всичко това са груби нарушения на правилата за движение по пътищата", заяви пред bTV Владимир Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи.

Плеймейтката се похвали с видео в социалните мрежи, а на стъклото й има и стикер на Народното събрание, който имат депутатските автомобили. Ще се доказва дали е истински или просто имитация. Вчера Катрин Йорданова беше арестувана за шофиране след употреба на кокаин.

Още по темата
„У нас е регламентирано, че на предното стъкло на автомобила може да има само позволените от закона стикери – например такъв за гражданска отговорност. Дали стикерът на Народното събрание на колата на Катрин Йорданова е автентичен – това ще се установи от други органи. Ако автомобилът не е неин, то тогава отговорността трябва да се търси от някой друг", заяви Тодоров.

Той коментира, че наказанието за Катрин Йорданова ще бъде много строго и припомни, че за шофиране под въздействието на наркотици се отнема автомобила.

"Ако автомобилът не е неин, левовата му равностойност трябва да се плати от реалния собственик. Той ще бъде лишен от шофьорска книжка и ще плати глоба от 2000 лв.", поясни още Владимир Тодоров.

Той внася сигнал в Районна прокуратура – София, защото това е единственият начин да се противодейства на този род опасни прояви на пътя. Според него пътна полиция е с ограничени правомощия, когато става дума за заснети в клип нарушения на закона.

„Назначената експертизата ще докаже, че именно тя е шофирала автомобила. Ще се сравнят татуировките, ще се разгледат и други обстоятелства и факти. Катрин Йорданова може да влезе в затвора за три години“, каза Тодоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
1
 
30
 
! Отговори
Пурко преди 2 месеца
Според адвоката на силиконовата бом.ба "5000 лев била твърде голяма сума за гаранция за едно безработно момиче". Обаче са платени. Сега ще видим и как набързо това "безбработно момиче"ще плати и левовата равностойност на автомобила. Оказва се, че безработицата е всъщност заниомание за много богати хора.
234
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Въпроса е към жмурналята!! Как е възможно едно късокрако квазимодо да взриви цяла държава?
233
1
 
26
 
! Отговори
гост преди 2 месеца
5000лв гаранция, били много за такова младо момиче......, а колата колко струва? Нейна ли е? От къде това младо момиче има такава кола, кой й я е дал евентуално..., а той от къде ги има тези пари и т.н.
232
2
 
7
 
! Отговори
pepe преди 2 месеца
А бой през ръцете? Ще отнемат те, да не е на баща им?
231
1
 
27
 
! Отговори
Това нещо преди 2 месеца
Това нещо на снимката друсан кебаб ли е ???
230
0
 
33
 
! Отговори
Абе, преди 2 месеца
докога ще пишете за тази ? След като е нарушила закона да си носи последствията! Голяма работа,че била Мис силикон!Напомпано със силикон *** , не прилича на нищо ,но продължавате да и вдигате самочувствието!
229
0
 
36
 
! Отговори
Струва ми се преди 2 месеца
Струва ми се знаково, че подобна пластмаса фучи на подобна музика в автомобил на Народното Събрание :/
228
0
 
17
 
! Отговори
Възмутена преди 2 месеца
Максим Каракаш, скандалния бизнесмен и почитател на свободната любов, да й плати гаранцията и да я направи служителка във фирмата си. Бизнесменът върти любов в офсите на фирмите си, жена му на държавна работа по цял ден, а сина му далеч в чужбина.
227
0
 
33
 
! Отговори
Хахахаха преди 2 месеца
Има и по-жалки палячовци в случая (естествено са рода) - видяхте ли братчето й какъв наркоман е и как не смее да си покаже надрусаната физиономия ( с очила колкото главата му ) докато обясняваше как изтривалката тренирала бокс ??
226
0
 
47
 
! Отговори
Безочлива изтривалка преди 2 месеца
Това *** е абсолютното олицетворение на държавата ни - забележете с каква арогантност и наглост тъпче закона и се смята за недосегаема ! А е просто една изтривалка за дебелаци ! За да вземеш решение публично пред цялата държава да се покажеш какъв *** си според вас на трезвена глава ли се взема ?
225
10
 
6
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 месеца
До Анонимен 225: русия се разпада - не нашата страна.
224
1
 
27
 
! Отговори
дребно хулиганство преди 2 месеца
Полицайте по телевизията казаха, че и да има положителен тест - най-много да й пишат дребно хулиганство - да караш с 250+ км/ч с риск да убиеш някого - това е дребно хулиганство.
223
2
 
36
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Разбира се, че няма да й го отнемат. Отнемат само на б.а.л.ъ.ц.и.т.е. Тя си има приятелче депутат, така че не могат да я пипнат.
222
1
 
31
 
! Отговори
Хардкор правосъдие преди 2 месеца
На това същество и да му отнемат книжката- файда няма да има -пак ще седне зад волана. Предлагам да и счупят ръцете и краката, с метални тръби, да сме сигурни че няма да шофира.
221
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На собственика по евтино би му излязло да смени КеКс куклата, по джуки и бюст ги правят еднакво. И без това рано или късно ще я сменя, с тая много "дефекти", издръжка, глоби, кола, сега адвокати.
220
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон..." Не ,няма .Най-вероятно не е неин .Ще се размине с някоя глоба и пробация (чисто съдебно минало ,ще се разкая в съда и т.н. театър ) .
219
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е това ли трябва да е водеща новина ? Държавата се разпада, започват да ни пълнят държавата с бежанци, имаме демографски срив, нямаме армия, съд и прокуратура и те ми слагат водеща новина няква , овца ?
218
0
 
23
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 месеца
"Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон както е по закон при "друсани" шофьори?" Защо е този въпрос? Има ли нещо по-различно от други отнемания на МПС-та от друсани шофьори? Хем пише, че е по закон, хем се задава такъв въпрос. Каква е, моля, разликата между това да бъде отнето МПС-то на хванатото, че шофира след употреба на наркотик лице Йорданова и хванатото, че шофира след употреба на наркотик друго лице? Благодаря.
217
0
 
35
 
! Отговори
+++ преди 2 месеца
Стига с тези реклами на никому неизвестни мозъчно обрани индивиди. Мис на какво са миски,какво образование имат,къде работат,плащат ли си данъците като всички останали.То не са реклами на фолкаджийки и миски разни, по топлите страни,то не са реклами на колите им.След тези реклами се мислят за безсмъртни,ако се убият няма проблем,ама ще си заминат и невинни покрай тях.
216
0
 
2
 
! Отговори
Хсха преди 2 месеца
До Браточка. И щангистите :)