Ръководството на “Атака” Враца хвърли оставка

Действието е протест срещу политиката на партията в национален мащаб
25 мар 2010 18:10, Красимир Ангелов
60
Ръководството на “Атака” Враца хвърли оставка
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Общинския сбор на "Атака" във Враца подаде колективна оставка в знак на протест с политиката на централното ръководство на партията и нейните представители в общинския съвет и в парламента.

В специална декларация до медиите се отбелязва, че след изборите партия "Атака" не работи за осъществяването на своята предизборна програма и безрезервно подкрепя ГЕРБ.

Това, заедно с "неблагоразумните действия" на депутата от Враца Венцислав Лаков и на двамата общински съветници- Валери Атанасов и Владимир Христов, е довело до масов отказ на членове и отлив на симпатизанти, пише в документа.

По думите на вече бившето ръководство на общинската организация, централното ръководство на "Атака" не може да контролира дейността на партията по места, а нейните сътрудници не работят "достатъчно праволинейно" и служат на други политически сили.

Досегашните ръководители прекратяват и членството си в партията, за да останат верни “на истинските идеи и на предизборната програма на "Атака". Декларацията е подкрепена и от председателите на партийните организации в Оряхово и Роман.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
2
 
! Отговори
Йорданов преди 14 години
АТАКА обяви война на бюрокрацията във ВрацаНово ръководство на партия АТАКА бе представено във Врачанския регион. За областен координатор е назначен Венцислав Лаков. Организацията в община Враца ще бъде поета от Владимир Христов, юрист и общински съветник от АТАКА. Пред журналисти двамата заявиха, че няма разцепление на структурите в региона. Пред медиите Лаков посочи, че АТАКА е отворена и ще се развива, като държи на диалогичност и комуникативност. Предстои в близките дни той да обиколи областните структури. Лаков обясни пред избиратели, че в резултат на искания от АТАКА е получено обещание за двулентов път Мездра - Ботевград от министъра на регионалното развитие Росен Плевнелиев.Владимир Христов представи приоритетите, с които АТАКА ще работи в общинския съвет. Сред тях са намаляване на бюрокрацията и облекчаване на условията за обслужване на гражданите. АТАКА подкрепя ГЕРБ, защото алтернативата е да сме с БСП и ДПС, но в същото време запазва самостоятелността си по дребни различия с ГЕРБ. Общински съветници и кметове от АТАКА и региона излязоха с декларация, в която изразяват пълна подкрепа за политиката, водена от партията и за действията, които се предприемат, за да не се допусне връщане на власт на тройната коалиция.
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хора от Атака:- Гордейте се с този, който показа какво е да си българин на Луфтханза;- Гордейте се и с архонт Слави Бинев.
53
1
 
3
 
! Отговори
Йово преди 14 години
Киро Илиев бивш ръководител на Атака за Враца и мой приятел преди изборите напусна тази партия защото започнала да става прекалено корумпирана.
52
2
 
5
 
! Отговори
смех преди 14 години
Хвърли ли били оставка.И кво?Веднага ще се намерят други измети дето да яхнат общинската власт на малоумното творение атака и толкоз.В БГ *** народ колкот щеш.
51
1
 
3
 
! Отговори
ди преди 14 години
какво му става напоследък, че той винаги си е бил ...олизец, сега просто му личи
50
1
 
1
 
! Отговори
? преди 14 години
taka e za6toto vasiya etnost sa furnadjiyki lopati.
49
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Наистина, какво му става на Волен напоследък? Не се чува, ни дума, ни вопъл, ни стон. Защо скри мегафона? Лоялността е чудесно качество, но избирателите му очакваха от него поведение, адекватно на досегашния му имидж. Да допуснем, че с търпимостта, която проявява към явните грешки на правителството, се надява по-късно да получи достъп до управлението и тогава да се изяви в истинското си амплоа. Но не усеща ли, че много бързо губи привържениците си и скоро няма да има кого да води?
48
4
 
9
 
! Отговори
епикур преди 14 години
Волен=Доган,един без друг не могат единия плаши хората с другия и те гласуват ли гласуват!!!Само СДС!!!!
47
2
 
11
 
! Отговори
ХМ преди 14 години
Момчета изхвърлете си лидера, а не да си подавате оставки. Жалко че националната идея беше опорочена от тази "политическа ***".Говоря за национална идея, а не за "кухия ура патриотизъм". Вече си мисля, че е бил поставено лице, за да обере националистичния вот. Как спи спокойно вечер поредният предател на "Новото време"?
46
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
и ръководството на монтана подаде оставка късно тази вечер Долу Герб
45
1
 
12
 
! Отговори
colobur преди 14 години
За всичко е виновна еврейката Капка!
44
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
аз пък си мислех че в АТАКА са останали само Волен, наркоманчето Митко и жената на Волен...ама то имало и хора във Враца...чудно
43
1
 
11
 
! Отговори
над55 преди 14 години
Не да хвърлят оставки,ами да хвърлят лизера си.
42
0
 
2
 
! Отговори
Асен преди 14 години
Адски си прав !!!
41
2
 
15
 
! Отговори
ламбо преди 14 години
Не е депутата, а *** Венцислав Лаков. Щото въпросния е етнически ***. В което би трябвало да няма нищо лошо, ако не бе дългогодишен приятел на бореца срещу *** зулуми - Сидер Войвода. Който също е *** по баща.Та навремето именно Сидер, като главен редактор на "Демокрация", пусна прочутата статия на Венцислав Лаков :"АЛЧНИ СТАРЦИ, ИЗПЪЛЗЯХА НА ПРИПЕК"
40
22
 
2
 
! Отговори
тг преди 14 години
Само АТАКА!
39
20
 
2
 
! Отговори
до 34 преди 14 години
Така е,разпада се!Атака все я разпадат и тя все е в парламента!Волен си знае работата и хората му вярват!Така че,разпадайте я,като си нямате друга работа!:))
38
1
 
15
 
! Отговори
simo преди 14 години
ataka pravo v bataka...
37
1
 
12
 
! Отговори
Nikolla преди 14 години
Тотални смешници!Какво повече да коментира човек?
36
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе що се карате? Още когато се появи ГЕРБ ми стана ясно, че с АТАКА са едно цяло и то си пролича.