В Пловдив: ГЕРБ изключи съветничката Дани Каназирева

Решението е взето късно снощи от Изпълнителното бюро
1 юли 2010 13:47,
36
В Пловдив: ГЕРБ изключи съветничката Дани Каназирева
Снимка: БГНЕС

Съпредседателката на групата на ГЕРБ в местния парламент в Пловдив Дани Каназирева е изключена от партията.

Решението е взето късно снощи от Изпълнителното бюро, потвърдиха за Dnes.bg членове на комисията.

Основната причина за отстраняването й от редиците на ГЕРБ е акцията, която тя предприесрещу увеличаването на капитала на държавата в МБАЛ „Пловдив”.

Каназирева не се е съобразила със съпартийците си, като е предприела солова акция. По предложение на здравния министър Анна-Мария Борисова държавният дял в болницата трябваше да се увеличи за сметка на общинския.

Дани Каназирева обаче обяви, че се гласи тайна приватизация на лечебното заведение.

На думите й остро реагира областният управител Иван Тотев, който даде ясно да се разбере, че според него съпартийката му е заблудена.

Така или иначе т. нар. "скрита приватизация" не се осъществи. Преди дни общото събрание на борда на директорите на МБАЛ „Пловдив” гласува против увеличаването на капитала на държавата.

Освен това на снощното заседание герберите са изразили възмущението си от факта, че на специално свиканите пресконференции Каназирева, която е адвокат по професия, на няколко пъти подчерта, че за проблема със здравното министерсто е сезирала премиера Бойко Борисов.

Той според Каназирева разпоредил незабавна проверка.

По-късно стана ясно, че нито министър-председателят се е срещал с нея, нито е запознат със ставащото, нито пък е разпореждал ревизия.

Отстранената от ГЕРБ съветничка е винена още и в политически совалки с опонентите в местния парламент – БСП и ВМРО-НИЕ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
10
 
! Отговори
М.Попов преди 11 години
Елементарна и без никакъв изказ, грачи като говори и използва само 3 изречения, една жена от момичетата на Ванко 1, вече е напълно ясна на всички, смешно, жалко и грозно е да има такива жени с такова минало в политиката, на какво учим младите момичета
33
0
 
6
 
! Отговори
мони преди 13 години
разбра се - работила е през цялото време с др Гергов -
32
1
 
6
 
! Отговори
дисидент преди 13 години
В нещастната ни държава, която постепенно изчезва като население и развитие, мутрите от ГЕРБ, какъвто е и боса Лечков, недопуснал полиция в хотела си, ще сложат последната примка на шията народна !!!ТУК освен Лечков , Бойко и другите мутри, ще има само комунисти, ***, мафиоти и чалгаджии Бъдеще ли е това ???
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КМЕТИЦАТА НА СЕВЕРЕН ОТ ГЕРБ Е НЕКОМПЕТЕНТНА.ТОТЕВ Е ВЕРЕН СЛУГА НА БОЙКО, И РАБОТИ ПРОТИВ ПЛОВДИВ.
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не той няма как да мре..но на другите избори няма да са на всласт излъгаха ни много яко.
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И тая е прибрала пачки ,лек полек и герб си показват рогата в всички сфери.
28
2
 
12
 
! Отговори
евгени преди 13 години
герб да мре
27
2
 
8
 
! Отговори
Ахил преди 13 години
Изгониха не когото трябва.Трябва да махнат оная некадърна кметица- на която и 6-те района и са смеят от Централен и оня измамник с бялата коса от Западен.
26
4
 
20
 
! Отговори
Diliana преди 13 години
Върнете лентата назад!Спомнете си Симеон Сакскобурготски,и не говорете за Бойко Борисов-същият е като него!Дойде и мигновенно всички му повярвахе,гласувахме му доберие,смятайки,че ще промени всичко в тази държава,но Уви! Кой има привилегиите да не дава обяснения, да отминава въпроси? Кой говори най-безогледно на границата на лъжата за важни държавни проблеми и Еврокомисията непрекъснато го опровергава?Отговорът е ясен-Бойко Борисов!А къде беше същия тоя Бойко Борисов,когато Дани Каназирева скочи за да защитава тая благородна кауза каквато е Окръжна болница? Защо след като се е доказало,че зад гърба на Борисова се извършват тайни машинации, които целят именно скритата приватизация на лечебното заведение и държавния дял на болницата не се увеличи,така и не се призна че Дани Каназирева беше права,а вместо това я отстранихa от ПП ГЕРБ?Хората са казали,чеНов бардак със стари *** не се прави,но странното е защо дори когато ***/политиците/ са нови,бардака е същия!И Бойко е нов,но е е като старите!Браво Дани,гражданите на Пловдив сме ти благодарни за това което направи за града!
25
0
 
15
 
! Отговори
Само ака швили преди 13 години
То пък Баба Яга Борисова е един министър!Хайде бе хора, хайде покажете поне един министър, който си заслужава поста?Вмирисана Пица, хахо Трайчо, Баба ни Яга, транспортния *** искащ да наложи Интернет филтри и цензура, а пък стройната като фиданка Искра искащта забрана по сайтове и форуми да не се критикуват властимащите ... Гьобелс е дошъл!
24
0
 
4
 
! Отговори
uha преди 13 години
че то в ГРОБ са само бивши от други партии-хаха.Дори др Сталин е бивш *** и това си знае
23
0
 
9
 
! Отговори
uha преди 13 години
хората взеха да се осъзнават-дори тези от ГРОБ,че бутат страната ни в мизерия
22
5
 
8
 
! Отговори
иван преди 13 години
До номер 16: Ами тъкмо, когато е намалила цената на софийския ***, който Пловдив приема, тази девойка е изпълнила повелята на ГЕРБ - Боко Тиквата, който тогава беше кмет на София да плаща по-малко за това, че си изхвърля *** в Пловдив. Сега същата Тиква я наказва, защото явно не е успяла да прикрие някоя нова далаверка на ГЕРБ
21
4
 
9
 
! Отговори
Rann преди 13 години
Рангеле, най-големия комунист е палячото ББ и няма какво сега да мрънкотите само. Много сте *** не е истина просто. Заслужавате си да ви мачкат и да си живуркате, като нямате 5 грама мозък в главите си!
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вън враговете с партиен билет от Герб(б) - болшевики.
19
16
 
12
 
! Отговори
Рангел Станойлелин преди 13 години
Най-големият проблем на ГЕРБ са внедрените комуно- турски ***, които подливат нарочно вода на останалите и мислят само как да напълнят собствените си джобове. Да де, ама вече се свърши с това крадене, другари ! ВЪН !!!
18
3
 
10
 
! Отговори
male преди 13 години
hora tia gerb sa mnogo zle.kak mojahte da glasuvate izob6to za tqh.dobre si bqhme pri bsp-to pari si imahme i rabota,no vie tova kasno 6te go osaznaete kogato ve4e gerb 6te vi okrade i nqma da ima pari i rabota
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КОЛКО пари отскубна тая посредствена *** от Батаклиев само - 7 цифри !
16
5
 
10
 
! Отговори
селянката вън! преди 13 години
ЗДРАВКА Каназирева е едно селско момиче с диалект показващ, че не е от Пловдив и си вре гагата на места, от които иска да почерпи лични дивиденти -да си кара джипа и да си въртят незаконните далавери на Терикс и да спре да се занимава с градски дела !
15
8
 
11
 
! Отговори
1912 преди 13 години
Най-после Каназирева си намери майстора. През цялото време тя работеше срещу интересите на Пловдив. Лично тя успя да намали цената на софийския *** който трябваше да се складира в Пловдив. Такива *** не ни трябват в управлението на града.